Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Ярина Саєнко - художниця, яка займається графікою, ілюстрацією, живописом, перфомансом. Вона створила ілюстрації, які ідеально лягли на форму чашок, сумок, листівок, блокнота та наборів наклейок. Нова колекція "INSIDE" - суцільна ніжність. Легкі лінії, неоднозначність та унікальність просто притягують. 

Чашка з крейдою Be like me

  • ЧАШКА З КРЕЙДОЮ BE LIKE ME - це унікальна чашка, якою Ви покажете своїй другій половинці, що ви на одній хвилі, не зважаючи ні на що. Навіть коли знаєте, що у вас розходяться думки інколи, чи бачення певних речей, почуття будуть тримати вас разом. Крейда у подарунок для того, щоб доповнити це зображення своїм надписом або побажанням;) 

Шоппери Струни та Поспішати повільно

Обирайте, що вам ближче до душі: сумка для проактивних та сміливих чи сумка для ніжних та чуттєвих. Найкращий вихід - мати відразу декілька та змінювати їх щодня в залежності від настрою ;)

Блокнот Поспішати повільно

Цей блокнот про гармонію динаміки і спокою, про досягнення цілей, які близькі до серця, не нав'язані ніким. Ритм - всередині кожного, варто лиш відчути свій.   

Чашка Любити з крейдою для надписів

  • ЧАШКА З КРЕЙДОЮ ЛЮБИТИПоставте на цій чашці кому там, де вважаєте потрібно. Адже завжди є право вибору, тільки ми обираємо де забути, а де любити. 

Листівка та блокнот Поспішати повільно

Листівки, які скажуть почуття замість вас. Мінімалістичні, чуттєві та дуже ніжні зможуть доповнити Ваш подарунок та висловити те, що інколи важко сказати самому. 


Дивитись також: