Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Іронічні і плануючі, саркастичні і непередбачувані, надихаючі і навчальні - саме такими бренд Gifty бачить ваші настінні та настільні оригінальні КАЛЕНДАРІ в 2021 році!

Отже, поїхали!

Настінний перекидний календар формату А3 з сіткою для планування і 12-ти ілюстраціями легендарного Гуся.
Один лист - один знак зодіаку. Один знак зодіаку - 30 посмішок мінімум. Далі рахуйте самі.
З іронією, сарказмом і відмінним настроєм, цей календар не просто допоможе планувати з посмішкою, а ще й передбачить: коли пора пити какао, коли треба просто полежати на дивані, а коли пора б уже винести ялинку;)

Календар настііний з Гусем Астролог - А3

 

365 стьобних малюнків від художниці Надьожної. На цей раз гострий на язик Гусь приготував для вас унікальні народні мудрості і вирази в перекидному календарі на 2021 рік, формату А6. Якісній глянцевий папір, багатокольоровий друк, смачна ціна!

Календар настільний з Гусем на 2021 рік - А6

 

Підтягує інгліш і надихає! Цей настільний календар формату А6 створений для тих, хто мотивований ставати краще! Вічний. Без прив'язки до дат, тому починати його можна у будь-який час року.
На кожній сторінці ви знайдете надихаючі цитати класиків і сучасників англійською мовою, посилання за QR-кодами на відео TED і неймовірні іронічні ілюстрації від Олександра Шатохіна.
Він стане ідеальним подарунком людині, яка прагне знань і наповненості!

Календар настільний з надихаючими цитатами англійською

 

Кожен день, легко і невимушено він допомагатиме вчити нові словосполучення і фразеологізми англійською мовою. На одній сторінці - 3 нових вирази і неповторна дизайнерська ілюстрація зі змістом.
З таким помічником можна навіть того не помітивши - поповнити свій словниковий запас на 1095 нових словосполучень за рік!
Він не прив'язаний ні до місця, ні до днів, ні до року - можна починати користуватися в будь-який момент.

Календар настільний з англійською лексикою - А6

 

В дизайнерських перекидних календарях від Гіфті різне наповнення і призначення, але місія одна - стати класними подарунками. Саме тому, кожен з них ви придбаєте в красивій подарунковій коробці.
Замовляй прямо зараз і подаруй собі або близькій людині настрій, натхнення і знання!
Придумані, розроблені і надруковані в Україні, by Gifty.