Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

 Вітати чи не вітати? Ось в чому питання.
Зараз більшість почали відмовлятись сприймати 8 березня, як свято. Відмовлятися? Від свята? Серйозно?
 Команда Gifty на 90% складається з води і жінок. І ми з впевненістю заявляємо - дівчатка люблять, коли їх вітають в цей день! Навіть, якщо кажуть, що не люблять! Ось напевно у кожного з нас є дівчина в оточенні, яка спочатку "фу-фу-фу, яке непотрібне свято", а потім коли воно стукне - ходить вся похмура. Тому, що всіх привітали, а її - ні!

 Ми, звичайно, всіма руками ЗА те, що свято має бути кожен день і бла-бла-бла, але давайте будемо чесними самі з собою і один з одним - коли дівчинку... дівчину... жінку... вітають з 8 березня, їй завжди приємно! 
 Увага і подаруночки ніколи зайвими не бувають. Особливо - жінці!

 Ми ЗА свято КОЖЕН ДЕНЬ, і ЗА свято 8 БЕРЕЗНЯ.
 Взагалі не бачимо ніякого сенсу одне інше виключати!

 Саме тому, ми зробили ТОП підбірку подарунків, якими ти можеш порадувати свою рідну, кохану або просто знайому дівчину в цей день мімози:) І не простих подарунків, а артових аксесуарів, які створені брендом Gifty в колаборації з кращими ілюстраторами України.
 У нас навіть є відмінні варіанти на привітання жіночого колективу, що працюють у маленьких і великих компаніях!

 Отже, подивимося, що ж такого ти можеш подарувати, щоб розбити ЇЙ серце вщент...

 

1. Чашки з Гусьом від Надьожної, 249 грн 

Це, не побоїмося сказати, Бандерас серед пернатих! Впевнений в собі, в тобі і в усьому, що відбувається. Сипле компліментами й іскрометно жартує. Саме такі хлопці підкорюють серця жінок назавжди. 
Серед асортименту аксесуарів з його зображенням можна підібрати подарунок, враховуючи вдачу і характер кожної жінки. 
Чашки "Ти лучча", "Нінавіжу, Люблю, Абажаю", "Удачна", "Суперстар" та інші стануть відмінним варіантом на корпоративний подарунок жіночому колективу. Буде щаслива і та, яка вірить в удачу. І та, яка екстравертно любить сяяти в колективі. І та, яка сама ніжність і доброта. І та, яка любить від душі посміятися. І навіть та, у якої одні мудаки!
Всім по різній  класній кружці з Гусем, і більше не буде цих криків "хто знову взяв мою чашку?" на весь офіс.

 

Оригінальна Чашка з Гусьом на подарунок від Гіфті

 

2. Блокнот-Артбук Море, 400 грн ,299 грн

 Це більше, ніж просто блокнот. Це твір мистецтва, в якому ти можеш планувати, мріяти, ділитися думками, малювати.
10 художників за допомоги красивих ілюстрацій про море перетворили звичайний блокнот в арт-бук, від якого захоплює дух!
 Немає дівчаток байдужих до моря. І у кожної з ним свої відносини. Для одного - це місце сили і енергія. Для другої - це релакс, солоні губи і трохи почервонілі плечі. Для третьої - тепло і асоціації з безтурботним дитинством...150 чистих сторінок з 10-ма сторінками її особистого моря!

 

Артбук Море від Гіфті як ідеальний подарунок на свято

 

3. Еко сумка Джаз, 495 грн, 446 грн

 Жінка завжди носить з собою речі! Іноді мало, іноді багато. Найчастіше багато. Сумка, в якій зручно носити буквально все - ВІД ноутбука і планера на роботу і ДО дитячих змінних речей на прогулянку!
Сумка з ілюстрацією від Сергія Майдукова в стилі мінімалізм дуже красиво виглядає (а це ще й як важливо) і підійде під будь-який стиль одягу (а це ще важливіше).
 Безпрограшний варіант для жінок, ми вважаємо!

 

Чорна еко сумка Гіфті із саржи з принтом Джаз

 

4. Листівка-пазл Giraffes, 80 грн, 48 грн

 Звичайно ж, подарунок не обов'язково повинен бути дорогим і великогабаритним. Навіть щось маленьке, легеньке, але при цьому - значуще подарує найцінніше для будь-якої дівчинки... Відчуття значущості! Адже по-справжньому щаслива жінка тоді, коли вона відчуває себе важливою, потрібною і коханою! 
 Покажи її цінність для себе! Вручи особливу листівку від Gifty, і ти побачиш - вона засяє в усмішці! Адже вона - особлива!
А якщо ти хочеш ще й здивувати, то вибери листівку-пазл "FOREVER&EVER". Класний варіант і для коханої дівчини від хлопця, і навіть на презент від дівчинки своїй подрузі, з якою з дитинства не розлий вода.

 

Листівка пазл Жирафи від Гіфті

 

5. Кухонний фартух "Луччі Путішествія" з Гусем,390 грн,351 грн

 Здається, тут будь-які слова зайві.
 Ну серйозно.
 Нада брать!!!

 

Фартух Гіфті з гусьом Луччі Путішествія від кухні до краваті

 

6. Постер Horizons,350 грн,280 грн

 Жінка любить, коли красиво. Коли красиво на голові, коли красиво в одязі, коли гарно там, де вона знаходиться. А сучасній жінці важливий ще й сенс.
 Постер HORIZONS від ілюстратора Маші Фої - це колаборація краси і сенсу. М'які лінії в пастельних тонах про можливості, які навколо кожної. Цей плакат здатний не тільки прикрасити стіну дорогої для тебе жінки, але і нагадати їй про те, як важливо просто вдихнути на повні груди повітря і йти вперед, довіряючи. Бути вільною і відкритою. Бути приземленою і літати в хмарах одночасно!

 

Постер з кріпленням на стіну Horizons

 

7. Косметичка STICKS, 350 грн ,175 грн

Чи потрібно говорити, наскільки це потрібна річ для жінки!? Ви, звичайно, можете сказати, що є дівчата, які не користуються косметикою. Від слова зовсім. Але ми готові сперечатися! Гігієнічна помада, крем для рук і гребінець є у всіх. Однак, косметичка - річ дуже корисна. В неї можна навіть горішків на перекус насипати - була б фантазія:)

 

Косметички Стікс та Дотс від Гіфті

 

8. Подарунковий сертифікат, 500 грн , 450 грн

 Однозначно саме той подарунок жінці, яка точно знає чого хоче і сходить з розуму від вибору презенту для себе коханої самостійно. Будь-який каприз з просторів інтернет-магазину Gifty в обмін на такий диво-сертифікат. 
 А якщо ти вже биту годину ламаєш голову над тим, як привітати співробітниць своєї компанії так, щоб кожна залишилася з солодкою міною:) - не треба нічого ламати. Ми придумали сертифікати саме з цією метою і навіть пропонуємо тобі надрукувати їх з логотипом вашої компанії! Ми ж хочемо, щоб WOW, правда?

 

Подарункові сертифікати Гіфті для придбання святкових товарів

Переглянути всі варіанти подарунків до 8 березня можна ТУТ.