Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Люди завжди намагалися здивувати своїх близьких незвичайними подарунками. Герої сьогоднішньої статті заслуговують на чорний пояс із креативності. Не все варто повторювати вдома, але кілька вдалих думок почерпнути цілком можна. Зі свого боку теж підкинули трохи ідей.

Золотий зуб

Такий сюрприз отримав актор Райан Рейнольдс у 2007 році. Його тодішній дівчині Скарлетт Йоханссон якраз видалили зуб мудрості. Скарлетт вкрила зуб золотом,  додала ланцюжок та подарувала коханому на день народження.

Зуби нехай усі залишаються з тобою та будуть здорові. Чашка з Гусем «Любовка» або «Я тебе люб» чудово скаже про твоє кохання за тебе.

Чашки з Гусем для закоханих

Ковдра-лист від мамулі

«Коли ти пригнічена, пам'ятай, чия ти дочка, і поправ корону», — так починається найтепліше (у всіх сенсах) послання. Його одержала американка Еллен Маргарет від своєї мами. Ковдра оформлена в стилі вінтажного листа і містить максимальну концентрацію любові та підтримки.

Якщо ти подужаєш пошити таку ковдру власноруч, то ми щиро тобою захоплюємося (насправді вона продається на Амазоні). Але насмілимося запропонувати щось ще. Набір «Внутрішній дзен», в якому є сумка з Гусем, стильний фартух та листівка «Дякую». Цей набір піклується про близьких і дорогих людей. Підпиши листівку теплими щирими словами, вклади щось смачненьке і ти побачиш, що такий подарунок зігріє не гірше за ковдру.

Фартух та екосумка з Гусем

Фабіо в натуральний зріст

Сестра вирішила пожартувати з Шона і залишила йому анонімний подарунок під дверима. Хлопець відкриває коробку, а там ростова фігура красеня на ім'я Фабіо. З тих Фабіо, які дивляться з обкладинок жіночих романів.

«Йой, хай буде», — подумав хлопець. Тепер суворий картонний чоловік провокує інфаркт щоразу, коли Шон натикається на нього у темряві.

Картонного Гуся у повний зріст тобі не пропонуємо. Хоча… Втім, подивися на нові постери з Гусем, точно щось сподобається. І інфаркт нікому не загрожує.

Постери з Гусем на стіну великі

Друкарська машинка Хемінґвея 

Цей раритет отримав Бред Пітт від Анджеліни Джолі на день весілля. Не самий життєрадісний подарунок, враховуючи, що батько письменника, він сам, його брат і онука наклали на себе руки. Щастя в подружньому житті, як ми вже знаємо, машинка не принесла.

Краще не грати з долею, а подарувати класний артовий блокнот чи планер із ілюстраціями українських дизайнерів.

Планер Гусь організований, планери від Гіфті

100-річне оливкове дерево

Музикант Джеймс Райтон посадив 100-річне дерево на задньому дворі будинку Кіри Найтлі. Це був презент на їхнє весілля, й акторці він дуже сподобався.

Мабуть дерево потрібно посадити кожному. А ще про екологію та майбутнє планети можна подбати, якщо використовувати менше пластику та більше багаторазових речей. Наприклад, взяти екосумку замість пакета.

Екосумка шопер з ГусемМісце на цвинтарі

Останнє, що хочеться отримати на свято, поки що не поцікавишся розцінками. Такі подарунки починають входити в моду і з кожним роком викликають все менше подиву.

Навіть не знаємо, яку альтернативу тут запропонувати.

Дім, що обертається

Таку дивину створив боснійський інженер для дружини, щоб вона припинила скаржитися на однаковий вид із вікна. У будинку є кілька швидкостей: на найповільнішій оселя робить повне коло за 24 години; на найшвидшій – за 22 секунди.

Насправді, щоб не скаржитися на однаковий вид із вікна, треба іноді його міняти. Подаруй блокнот для вивчення англійської, адже англійська точно розширює межі світу. Якщо можеш, додай до блокноту квиток на поїзд чи літак. Щоб одразу й попрактикуватися.

Блокнот для вивчення англійської

Подорож у космос

Квитки давно продає компанія Virgin Galactic. Кеті Перрі встигла купити парочку ще у 2010-му. Вона подарувала їх тодішньому нареченому, актору Расселу Бренду, на його 35-річчя.

Мабуть, у 2020-х, щоб літати до зірок, самому треба бути зіркою. Тому що лоукостерів для космічних мандрівок ще не вигадали. Отже, треба створювати свій космос самим. Ось хоча б взяти в руки одну з чашок для спеціалістів різних професій, постояти з нею ввечері на балконі, дивлячись у небо, і помріяти, що одного разу до космосу таки дістанешся й ти.

Чашка для програміста, чашка для дизайнера«Дивний» — не означає небажаний. Більшість цих сюрпризів викликали захоплення у їхніх одержувачів. І дуже потішили самих дарувальників. Даруй креативно і твої зусилля теж будуть гідно оцінені!

ЗА ПОДАРУНКАМИ!