Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Дарувати чи не дарувати? А якщо дарувати, то що? Щороку перед 8 березня стоїть це питання, і щороку його вирішення — як ходіння тонким льодом. Gifty допоможе не провалити це завдання та порадить 8 відповідних подарунків для жінок. Кожен із них можна створити з фірмовим логотипом.



Магнітні планери як квест

Заповнення магнітного планера може перетворитися на захопливий квест. Це як працювати детективом, зводячи головні події тижня та їх учасників докупи.

Зручний інструмент планування для всієї родини. Його можна повісити на холодильник і відзначати загальні плани та цілі.



Паперові планери для підкорення дедлайнів

Планер – це не просто блокнот. Планер — це інструмент для вирішення будь-яких завдань. Логотип компанії допоможе спланувати робочі зустрічі та надихне на створення ефективних стратегій.

Можна вибрати лаконічний однотонний планер, а можна й «Вишеньку» — зухвалий планер з характером, гумором та рейтингом 18+.



Inspiring блокноти для творчого настрою

Творчий підхід та натхнення потрібні не лише креативникам. У серії блокнотів Inspiring будь-хто знайде ці речі для своїх цілей. Усередині є 40 авторських ілюстрацій Олександра Шатохіна та універсальна розмітка у крапку.



Чашки для гарячих напоїв та дискусій

Від «Ти лучча» до «Не релізь у п'ятницю» — чашки розкажуть і про власницю, що вона робить і про що думає. Якої колекції не вибери — Гусь чи «Профі» — у ній будуть іронія та гумор.

Gifty допоможе підібрати дизайн для маркетологів, проектних менеджерів, бухгалтерів, HR-рів та айтішників. Немає потрібної професії у цьому списку? Ми щось придумаємо ;)



Артові та практичні шопери

У колаборації з талановитими українськими митцями ми створили серії оригінальних еко-сумок. Кожен принт є частиною ілюстраторського бачення та настрою. А кожен шоппер – можливість для самовираження.

Навіть у нової сумки «Gussi» свій сенс — іронія над дорогими брендами та fast fashion.



Фартухи для важливих справ

Не поспішай зітхати й закочувати очі! Фартух створений не лише щоб стояти біля плити. Це натхненник та помічник у будь-яких справах, де можна забруднитись. Розпис картин, гончарна справа, робота в гаражі або миття улюбленого собаки — фартух знадобиться. Головне, правильно його подати.



Кулінарний календар

А це вже подарунок для кухні. Календар «Смачний рік» – кулінарний асистент та дієтолог. Акцент зроблено на здоровому харчуванні, кухонних лайфхаках та простих, але оригінальних рецептах. Розроблений Gifty спільно зі Світланою Левицькою – фудексперткою та блогеркою (Instagram – lanas_diet).

Прив'язки до дати немає, так що дарувати його можна будь-якої пори року.



Універсальні сертифікати

Універсальнішого подарунка не придумаєш. Якщо нічого з переліченого вище тобі не сподобалася, подаруй Можливість.

Gifty має подарункові сертифікати для покупки в нашому інтернет-магазині та для навчання англійської мови в мережі шкіл Green Forest, YAPPI, Project12. Сертифікати можуть бути як фізичними, і цифровими.



Щось ще

Маленькі речі роблять wow-ефект. Gifty у цьому профі! Це відповідна листівка, містка коробка, наповнювач, що шарудить, і яскраві стрічки. Наші ельфи упаковують все надійно та зі смаком.

Ми не просто магазин, а й виробник, тому це вигідно, швидко та без націнок. Замовляй товари, що сподобалися, в потрібній кількості в розділі Корпоративним клієнтам.