Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

Акція до Великодня -15% на всі товари з промокодом SPRING15 

А ви знали, що в Gifty можна замовити кілька класних речей, які підкачають ваш English? Блокнот - тренер, вічні календарі з фразами та цитатами, сертифікати на навчання в найбільній мережі шкіл англійської мови. 

1. Настільний календар Inspiring Calendar з англійськими цитатами.
На кожному розвороті ти знайдеш цитати великих класиків і сучасних успішних людей на різні тематики, які надихають і дають їжу для роздумів. Також, календар сповнений чудовими ілюстраціями Олександра Шатохіна та qr-кодами на 55 відео з найкращими виступами на TED англійською!




2. Англійський календар - настільний перекидний календар на кільцях з англійською лексикою. Купуй та вчи 3 нові слова або вирази щодня. Вічний календар, бо без прив’язки до дат! А це дуже зручно, тому що не потрібно чекати початку року, починай хоч сьогодні!


 

3. Everyday English Notes - Блокнот з мінісетом англійської на кожен день. 90 ілюстрацій + 90 підбірок лексики + 90 qr-кодів на найкращий навчальний контент від Green Forest + 5 граматичних таблиць для будь-якого рівня англійської, и ще 180 сторінок в крапку для ваших нотаток.
 

Блокнот тренер англійської мови
 

4. Блокноти Vital Grammar Notes - блокноти з граматичними табличками з правилами та прикладами, трьох рівнів складності: Fundamental, Medium, Premium. Ідеальні для студентів, викладачів і для тих, хто просто любить вивчати англійську.
 

Колекція блокнотів для вивчення англійської мови
 

5. Сертифікати для вивчення англійської в найбільшу освітню мережу України -  Green Forest Family. 
Ти можеш пройти тестування онлайн та розпочати навчання найближчим часом! Навчання в філіях або ДИСТАНЦІЙНО.
Вартість - від 900 до 2500 грн/міс.
Вартість Подарункового сертифікату обираєш самостійно. 500/1000/1500/2000 грн. Різниця сплачується в школі після пробного заняття.
 

Подарункові сертифікати на вивчення англійської мови

Рекомендуємо вам 3 школи англійської

1) Project12. Школа з адаптивним графіком, lowcost. Графік: 2 заняття/тиждень, весь курс англійської - за рік, онлайн-платформа
2) Green Forest. 3-4 зан/тиждень , курси Стандарт та Інтенсив + багато додаткових безкоштовних тренінгів.
3) Green Country. Англійська для школярів 6-17 років.

Програми:

  • Стандарт
  • Розмовний з носіями мови
  • Підготовка до ЗНО.

Англійська - це те, що дає свободу та прибирає кордони, і так, вона сама себе не вивчить!