Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Цей лютий простим не назвеш. Саме тому особливо важливо зберігати душевну рівновагу, робити звичні речі та ділитися теплом з близькими. Й саме тому Gifty влаштовує особливу акцію.

Замов листівку «Дякую», а ми її гарно підпишемо та відправимо у будь-яку точку України. Та не просто підпишемо, а професійно! Запросили до нас у гості каліграфа, тому буде дуже красиво, незвичайно та душевно.

Від тебе — тільки сама листівочка й кілька теплих слів тим, кого ти любиш. Не потрібно платити за конверт, марку, каліграфа. Ельфи Gifty зроблять це за тебе, адже нам дуже хочеться додати у життя трохи магії.

Листівка Дякую до 8 березня


Відправ свої обійми, подяки, ностальгічні слова та теплі побажання рідним, друзям, першій вчительці або добрій сусідці, якій хочеться віддячити. Впевнені, ти краще нас знаєш, хто потребує твоєї уваги цієї весни. А ми раді бути твоїми посередниками.
 

Листівки до 8 березня

Як прийняти участь в акції

  1. Залиш заявку до 25.02 з адресою та текстом привітання. 

  2. Придбай листівку «Дякую».

Все! Каліграф прийде 28 лютого та підпише всі-всі листівочки. А ельфи Gifty відправлять їх Укрпоштою у конвертику
1 березня. Тому не зволікай і скоріше заповнюй форму за посиланням. Пара щирих теплих слів може зробити реальну магію, особливо якщо це сюрприз. А поштову листівку ніхто не чекає;)

P.S. До речі, звичайна акція до 8 березня в нас також є. З 21 лютого до 8 березня включно ти можеш замовити будь-який товар зі знижкою -20% за промокодом GIFT8. І листівку «Дякую», звичайно, також. 


ПОДАРУНКИ НА 8 БЕРЕЗНЯ