Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% ЛЮБОВ | 30% МАГІЯ | 10% БЕЗУМСТВО

Матуся – це людина, яка завжди знає, як вирішити найскладніші проблеми. Вона справжній супергерой, який може впоратися з будь-яким випробуванням – від безсонних ночей до боротьби за оновлення програмного забезпечення комп'ютера. Незважаючи на всі труднощі, які стають на її шляху, мама завжди з нами, готова вислухати, підтримати і, звичайно, приготувати найсмачніші пиріжки. Без неї наш світ був би не такий повний, яскравий та цікавий.

День матері – це чудова нагода висловити свою любов і подяку найголовнішій людині у нашому житті – мамі. Однак, коли прийде час вибирати ідеальний презент, ти можеш трохи розгубитися і виникне питання: що подарувати мамі? Не переживай! Для допомоги у цьому питанні Gifty підготував деякі поради та ідеї подарунків для мами, які обов'язково зроблять цей день незабутнім.

Чому важливо дарувати подарунки на День матері?

Подарунки на день матері – це такий спосіб сказати «дякую» за всі ті моменти, коли мама знаходила твої загублені речі, які вважалися вже втраченими назавжди або ті, коли вона впіймала тебе на «гарячому», але не розповіла татові, а тільки обійняла і сказала так більше не робити. Дарувати оригінальні подарунки для мами – це твій спосіб сказати: «Мамо, навіть коли ти змушувала прибирати мою кімнату, ти все одно була краща за найкращі солодощі в світі!».

Подарунки стають символом нашої поваги та вдячності за її неймовірний труд та безмежну любов до нас. Адже навіть у ті моменти, коли ми не знаходимо слів, щоб висловити свою подяку, подарунки на день матері можуть сказати все за нас.

Як вибрати подарунок для мами

Пошук та вибір ідеї подарунків для мами схожий на науковий експеримент, у якому кожен елемент відіграє свою роль. Щоб створити справжній шедевр, необхідно ретельно виміряти дози турботи, любові та уваги.

Gifty пропонує розібратися, як вибрати подарунок для мами, що наповнить цей святковий день сміхом, креативністю, коханням та передасть їй той головний меседж від тебе – «Я тебе дуже люблю і ціную».

Невеличке нагадування: коли ти думаєш як вибрати подарунок для мами, не забувай про ще одну важливу леді твого серця – бабусю! Чи можна просто так забути про цю чудову даму, яка вміє бути феєю, інженером та психологом, все це – протягом одного дня? Звичайно, що ні! Бабуся, як ніхто інший, заслуговує на увагу та повагу в цей особливий день.

Встановіть бюджет

Перш ніж приступити до квесту під назвою «що подарувати мамі», важливо встановити бюджет. Завдяки цьому можна уникнути зайвих витрат і зосередитися на виборі подарунка, який буде відповідати твоїм фінансовим можливостям.

Але не забувай про гнучкість. Іноді навіть добре спланований бюджет може бути перевищеним або недооцінений. Тож нехай твій бюджет буде як метелик – легкий і готовий змінити курс за хмарами.

Ідеї подарунків для мам за інтересами

Кожна мама унікальна, тому вибір подарунка на День матері повинен враховувати її індивідуальність, стиль, інтереси та хобі. Gifty підготував декілька ідей, які можуть стати в нагоді:

  • хустини «Танець пелюсток»«Вільна пташка»: аксесуари для мам, які люблять виражати свою індивідуальність через яскраві акценти та додати у своє життя трохи фарб;

  • деревʼяні постери «Зелені коси»«Розквіт душі»: ідеально підходять для мам, які вміють створити затишок вдома та цінують натуральні матеріали;

  • свічки «Вогонь»«Вічне дерево»: чудовий вибір для мам, які цінують гармонію та атмосферу релаксу;

  • планери «It's a plan. Жовтий»«Птахи Бежевий»: для активних та організованих мам, які ставлять цілі та йдуть до них як на швидкісному марафоні, а не просто на пробіжці;

  • фартухи «Артишоки»«I have no idea»: для мам, що готують з любов'ю смачні кулінарні шедеври;

  • сертифікати на подарунки «Мамі з любов’ю. Вільна»«Мамі з любов’ю. Орнамент»: якщо ти не впевнений, що саме сподобається твоїй мамі, дай їй можливість самостійно обрати. Адже вона краще знає!

  • подарункові набори для мам «Квіти»«Неофолк»: вони містять різноманітні предмети, які можуть вразити кожну своєю оригінальністю та стилем. Ти зможеш знайти набір, який відповідає її смакам.

Отже, не зволікай! Подаруй мамі радість у цей особливий день, адже вона цього заслуговує!

Подарунки своїми руками

Найцінніші подарунки – це ті, які ми робимо своїми руками з любов’ю. Подумай, якими навичками ти володієш, і спробуй створити щось особливе для своєї мами. Не бійся експериментувати з матеріалами! Це може бути яскравий в'язаний шарф або браслет, прикрашений підвісками, які будуть відображати інтереси мами або символізувати твій із нею зв’язок.

Навіть якщо твій сюрприз, зроблений своїми руками, виявиться незвичайним або навіть трохи дивним, він все одно буде пам'ятним і цінним. Тож дай волю своїй творчості та гумору створити оригінальні подарунки для мами! Якщо твої творчі витівки виправдовуються її посмішкою, то вона варта кожного зусилля.

Незвичайні та оригінальні подарунки

При дилемі що подарувати мамі не бійся вибирати нестандартні рішення! Чому б не подарувати щось несподіване? Мова зараз не йде про стрибок з парашутом, хоча може вона про таке і мріє, але краще почати з чогось менш ризикованого. Наприклад, майстер-клас з гончарства або петриківського розпису, похід в антистрес-клуб, де можна розбити посуд у спеціально відведеному приміщенні ( ну а що? які часи – такі і подарунки) чи стрибки на батуті.

А може твоя мама справжня фанатка смішних відео в Instagram чи TikTok? Чи вона вміє тебе підколоти, тому що знає, що життя без жартів стає нудним? Тоді вона точно оцінить подарунок з гумором! Це можуть бути листівка з Їжаком Мам або чашка з Їжаком Мамина правда.

Ми завжди намагаємося допомогти підібрати ідеальний варіант подарунку для кожного і впевнені, що разом з нами ти знайдеш саме те, що потрібно твоїй мамі. Та якщо ти ще не впевнений, що знайшов те, що шукав, можливо, цікаво зазирнути в інші статті нашого блогу, де ти знайдеш ще більше натхнення та корисних порад: «From Ukraine With Love: Подарунки з України для тих, хто за Кордоном» або «Ідеї як провести День матері щоб запам'яталося».

Переваги покупки подарунків до Дня матері від Gifty

Не витрачай час на пошук і роздуми. Ось кілька причин, чому Gifty є твоїм найкращим вибором:

  • різноманіття вибору: широкий асортимент товарів на будь-який смак та бюджет. І навіть якщо у твоєї мами все є, ми здатні здивувати навіть найвибагливішого клієнта;

  • якість продукції: всі подарунки відзначаються високою якістю та увагою до деталей. Ти можеш бути впевнений, що твоя мама отримає лише найкраще;

  • особистий підхід: спеціалісти Gifty – це справжні майстри своєї справи і вони з радістю допоможуть тобі з вибором презента та нададуть кльові поради як здивувати найдорожчу людину;

  •  зручність покупки: завдяки онлайн-каталогу, ти з легкістю зможеш знайти ідеальний подарунок лежачі на м’якенькому дивані вдома;

  •  швидка доставка: не варто турбуватися про те, що твоє замовлення не прибуде вчасно. Ми гарантуємо швидку та надійну доставку. Навіть якщо ти замовиш в останню мить, твоя мама про це не дізнається!

Тому, при виборі подарунків до Дня матері, Gifty стане твоїм ідеальний помічником – тут ти знайдеш все, що потрібно, щоб зробити цей день для мами особливим та незабутнім!