Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Ніжні, красиві, рідні жінки заслуговують на увагу і турботу кожен день і кожну хвилину, а найголовнішим завданням чоловіків є зробити їх життя особливим. І не тільки під час привітань з Міжнародним Жіночим Днем. Багато вважають, що до незвичайних подарунків можна віднести коробку цукерок, букет квітів або недорогий парфум. Але ж так хочеться подарувати оригінальний презент...щось справді цікаве і незвичайне, що буде нагадувати про цю весну, навіть через багато років. Чоловіки, вітаючи жінок у цей день, ламають собі голову, відповідаючи на питання про те, що подарувати мамі, дівчині, дружині, подрузі, а також які вибрати оригінальні подарунки на 8 березня колегам. Але тепер всі ідеї зібрані в одному місці.

Оригінальний подарунок дівчині у Всесвітній Жіночий День - це особливий презент, який помітно відрізняється від того, що можна подарувати на день народження або новий рік. Але перед тим, як готувати незвичайні подарунки на 8 березня, потрібно визначитися зі смаками жінки, її статусом, поглядами на життя, уподобаннями і так далі. Оригінальний подарунок дівчині в цей весняний день має відрізнятися від того, що можна піднести жінці-босу чи, наприклад, мамі.

Що подарувати на 8 березня дівчині, мамі, подрузі?

Якщо вкладати глибокий сенс в ідею подарунку на 8 березня, то він повинен бути корисними, естетичним, досконалим і максимально оригінальним.

Замислюючись над тим, що подарувати на 8 березня коханій дівчині, мамі, подрузі, колезі чи доньці, то в першу чергу, необхідно правильно почати цей день. Почніть його таким чином, щоб жінка відчула себе особливою та коханою. Необхідно подбати про її комфорт, створити затишну атмосферу. Час, присвячений один одному – це найкраще, що можна подарувати дівчині в цю дату. А якщо говорити про оригінальні подарунки на 8 березня близькій жінці, які будуть символізувати любов до неї, то краще почати день зі сніданку в ліжку з ароматною кавою, пам'ятаючи про приємності і квіти. 

Серед ідей на презент також може бути запрошення в ресторан або організація вечері вдома. Абсолютно не обов'язково готувати все самому, можна купити вже приготовлені страви, замовити піцу або суші з доставкою, придбати пляшку вина, запалити свічки і побалувати свою другу половинку. 

Вітаючи в цю дату жінок-колег, необхідно пам'ятати про те, що презент має кардинально відрізнятися від того, чи що подарувати мамі на 8 березня або коханій дружині. Всі ці дами часом вибагливі і горді, а значить не можна вибирати для них оригінальні подарунки на 8 березня окремо. Різні презенти можуть породити в колективі незручні питання, а значить дарувати жінкам у колективі потрібно щось нейтральне і просте, наприклад, блокноти, чашки або зручний планер. Це оригінальні подарунки на 8 березня, які обов'язково стануть в нагоді будь-якій жінці. 

 

Подарункова коробка с забором для важливого дня

Як з'явилася традиція дарувати подарунки жінкам в цей день весни?

Саме свято для жінок, на яке прийнято дарувати незвичайні подарунки, має більш ніж 150-річну історію. У далекому 1857 році в цей день жінки, які працювали в американських взуттєвих та текстильних фабриках, організували ходу на знак солідарності всіх трудящих. Трохи пізніше, вже в 1910 році на конференції в Копенгагені всіма відома Клара Цеткін закликала жінок світу святкувати Міжнародний жіночий день, а чоловіків, відповідно, вітати їх з 8 березня оригінальними подарунками. Саме в честь цієї ходи, з тих пір, в цей день, кожен чоловік вибирає незвичайні презенти всім представницям жіночої статі, які його оточують.

Що не можна дарувати, вітаючи з Міжнародним Жіночим Днем?

Обираючи, що подарувати на 8 березня мамі або дружині, необхідно обов'язково відмовитися від таких ідей:

1. Косметика від зморшок або для проблемної шкіри. Будь-який, навіть самий скромний натяк на недосконалість, може образити жінку і зіпсувати світле свято.
2. Якісні брендовані підробки. Не дивлячись на те, що це можуть бути оригінальні подарунки на 8 березня, вони всі як не крути залишаться фейками.
3. Товари для схуднення. Це також не найкращий подарунок мамі на 8 березня, до таких можна віднести антицелюлітні препарати, абонементи у спортзал і тд. 
4. Гроші. Навіть значна сума не стане кращою ідеєю того, що подарувати на 8 березня. 

Що подарувати мамі на 8 березня?

Міжнародний жіночий день - це саме улюблене жіноче свято, а мама - це перша жінка, яку кожен з нас вітає в цю чудову дату. Це та жінка, якій дарують у цей день найоригінальніші подарунки протягом всього її життя. Безсумнівно, для кожної матері головною є увага, у цьому випадку не обов'язково вибирати дорогі подарунки на 8 березня, адже навіть самий невеликий презент буде зігрівати материнське серце. Подарунок мамі на 8 березня має бути по-справжньому особливим. Саме свято збігається з початком весни, а значить, жінки всіх віків будуть раді навіть коробці цукерок і яскравому ароматного букету. Але все це дуже банально, а значить, необхідно серйозно задуматися над тим, що подарувати мамі на 8 березня.


Що подарувати мамі на 8 березня, щоб здивувати її?

1. Кулінарний календар від фудексперта Світлани Левицької та Гіфті

Це те, що можна вручити жінці, яка любить готувати. Разом з ним, будь-яка жінка буде балувати своїх домочадців, навіть якщо ніколи не прагнула до цього мистецтва. Даний подарунок у цей особливий день весни сподобається жінкам, незалежно від віку. Це оригінальне рішення, яке викличе справжній захват, а привітання з Жіночим днем запам'ятається нею на все життя, роблячи її комфортніше і простіше.

У кулінарному календарі «Смачний рік» на власницю чекають 50% відмінних рецептів, 25% кухонних лайфхаків та 25% порад зі здорового й при цьому смачного харчування для всієї родини.

Кулінарний календар від Світлани Левицької


2. Кухонний фартух 

Плануючи привітати маму в Міжнародний Жіночий День таким презентом, варто пам'ятати, що у кожної гарної господині все завжди ідеально: на столі смачна їжа, в будинку чистота, і при цьому вона завжди охайно виглядає. І це не магія. Тому, визначаючись, що подарувати мамі на 8 березня, варто обов'язково звернути увагу на красиві і стильні кухонні фартухи. Такий подарунок оцінять жінки, які люблять займатися домашніми справами. 

Фартух на 8 березня


3. Постер для інтер'єру

Інтер'єрні плакати та постери - це невід'ємний предмет інтер'єру, який супроводжує нас в офісі, вдома і навіть у торгових центрах, школах, університетах, кінотеатрах та громадському транспорті. Постери – це найкраще, що можна подарувати мамі на 8 березня, адже їх призначення можуть бути абсолютно різними. Багато з них створені для того, щоб мотивувати, інші відіграють роль нагадувань, що дуже важливо в похилому віці, а треті - інформативні. Тому, задаючись питанням про те, що подарувати мамі на 8 березня, обов'язково варто придивитися до такої прикраси інтер'єру, але обирати їх варто в залежності від уподобань жінки. На сьогоднішній день, можна зустріти досить-таки велику кількість мотивуючих постерів з життєствердними написами. Саме вони стануть девізом у житті сучасної мами. Більше не потрібно роздумувати про те, що подарувати мамі на 8 березня, такий подарунок буде постійно підтримувати її на шляху до задуманого, мотивувати і чудово вписуватися в інтер'єр рідного дому. Крім того, плакати на стіні перетворять обстановку і зроблять його сучасним і стильним.


4. Шопер

Обираючи, що подарувати мамі на 8 березня, варто пам'ятати про те, що все нове - це добре забуте старе. Будь-яка мама, напевно, пам'ятає часи авосьок, з якими ходили по магазинах. Мода знову повернулася, і тепер, кожен, замислюючись над тим, що подарувати мамі на 8 березня може звернути увагу на зручну сумку шоппер, яка тепер не виглядає як гаманець для бабусі. Сучасні шопери - це стильні сумки, виконані за останніми технологічними вимогами і віяннями моди. Це ідеальний варіант для тих, хто часто ходить у магазин, зручна сумка, яку завжди можна сховати в кишеню, але розгорнувши, можна помістити в неї набагато більше, ніж у звичайну жіночу сумочку. Це модний і стильний виріб, неймовірно зручний в експлуатації і прекрасна ідея того, що подарувати мамі на 8 березня.

5. Практичний органайзер для білизни і косметики в дорогу

Думаючи про те, що подарувати на 8 березня мамі, необхідно пам'ятати, що безлад - це самий головний ворог будь-якої жінки, тому прекрасним вибором в якості презенту - це органайзери. У них можна зберігати блокноти, набори для шиття, косметику, ліки, серветки, нижню білизну і багато іншого. Також, це оригінальний подарунок колегам, який можна взяти з собою на пляж, в сауну, в гості, басейн або в подорож.

6. Магнітна листівка

Магнітна листівка – це чудовий варіант того, що подарувати мамі на 8 березня. Це оригінальний подарунок, який поєднує функції магніту на холодильник та вітальної листівки. Листівки з Гусем піднімуть настрій, а листівки з цитатами англійською та ілюстраціями Олександра Шатохіна нагадають про важливе. Магнітну листівку можна підписати як і звичайну паперову.

Думаючи про те, що подарувати на 8 березня мамі, необхідно пам'ятати про те, що подарунок повинен бути обраний з особливою любов'ю і трепетом. Вітаючи з Міжнародним Жіночим Днем потрібно включити всі свої почуття, згадати про любов, тепло та вдячність цій людині, щиро відкривши своє серце. 

Що подарувати дівчині на 8 березня

Всі представниці прекрасної статі починають мріяти про оригінальні подарунки ще напередодні. Вибираючи подарунки чоловікам, кожна дівчина сподівається на відповідне привітання, тому категорично не можна розчаровувати своїх улюблених і примхливих дам під час вітання з днем всіх жінок. А зробити це іноді набагато простіше, ніж здається. Напередодні жіночого свята абсолютно у всіх чоловіків змішані почуття. З'являється бажання дарувати і показувати тим жінці свою любов, але з іншого ж боку, необхідно вирішити непросте завдання - що подарувати дівчині на 8 березня, щоб розтопити її серце.

1. Чашка 

Привітати з Міжнародним Жіночим Днем і подарувати чашку - зараз це не здивує нікого. Чашка - це звичний предмет, який дуже поширений і популярний. Чашки є в достатній кількості у кожного, адже це посуд для щоденного використання. Але думаючи про те, що подарувати дівчині на 8 березня, не варто відмовлятися від цього банального, на перший погляд, презенту. Адже завжди можна зупинити свій вибір на незвичайнму горнятку, яке не тільки буде виконувати свої основні функції, але також радувати дівчину, піднімаючи їй настрій.

Всі чашки Гіфті вже упаковані у красиві картонні коробки з віконцем, в якому видно малюнок. Це прекрасний подарунок для тих, хто отримує від життя насолоду, не забуває мріяти і творити.

Якщо говорити про посуд для вітання з восьмим днем березня, то також можна звернути увагу на комплект з 2 чашок і фартуха. Перед таким подарунком не встоїть жодна дівчина. До того ж, є можливість самостійно вибрати інший дизайн чашки і фартуха, тут все залежить виключно від вашої фантазії і фантазії вашої дівчини.
 

2. Стильна сумка-шоппер 

Яка ж сучасна дівчина не любить шопінг? Зараз таких просто немає! Тому, вирішуючи, що подарувати дівчині на 8 березня, варто обов'язково звернути свою увагу на стильну сумку-шоппер. Це прекрасне рішення для сучасних дівчат, які хочуть при цьому дбати про довкілля. Тому, якщо є бажання зробити подарунок дівчині в Міжнародний Жіночий день, варто забути про банальні презенти, і підібрати для неї індивідуальний аксесуар з мотивуючим написом, оригінальним малюнком, що підкреслює її індивідуальність і характер.

Екосумки, шопери з Гусем, екосумки з принтами


3. Блокнот для записів 

Блокноти зараз переживають чергове відродження. Це необхідна річ у кожному будинку, саме тому блокноти є прекрасним подарунком дівчині на 8 березня, оригінальним рішенням для тих, хто хоче здивувати свою другу половинку. Задаючись питанням про те, що подарувати дівчині на 8 березня, краще всього зупинити свій вибір на романтичних блокнотах з ніжним зображенням. Це незвичайний подарунок, який буде гріти душу дівчини, нагадуючи про цей чудовий день і міцну любові до неї. Це вітання в день всіх жінок вона не забуде ніколи!

4. Планер 

Не можете зрозуміти, що подарувати дівчині на 8 березня? Даруйте планер! Це прекрасний привід для здійснення усіх своїх планів. Це такий собі щоденник, призначений на кожен день для того, щоб записувати думки, ідеї, нагадування про зустрічі, структурувати завдання і тд. Це незвичайний подарунок, з гарними ілюстраціями, надихаючими написами і оригінальною прикрасою. Сторінки планера - це простір для творчості без обмежень і рамок. Це креативний подарунок, який відрізняється від стандартних блокнотів тим, що вдосконалений і створений для тих людей, які планують свій день, бюджет і подорожі в цікавій формі. Перед таким привітанням у всесвітній Жіночий день не встоїть жодна дівчина, любляча щоб все було по «поличках».


5. Листівка Антистрес

Це досить оригінальна ідея серед усіх, що можна подарувати дівчині в цю особливу дату. Листівка має оригінальний дизайн, а використовувати її можна як розмальовку для зняття стресу. Цей подарунок є символом гармонії, і відсутність стресу в 2020 році. А якщо він і з'явиться, то позбутися від нього можна за допомогою цього подарунка.

6. Граматичний блокнот

Замислюючись над тим, що подарувати на 8 березня мамі або дівчині, обов'язково зверніть увагу на цей блокнот. Він поєднує в собі спеціальні граматичні таблиці, які є унікальною розробкою кращих викладачів школи англійської мови Green Forest. Для того, щоб скористатися цим блокнотом, необхідно знати іноземну мову на рівні Elementary & Pre-Intermediate. В блокноті 42 граматичних сторінки і 100 чистих сторінок в клітинку. Даний блокнот стане прекрасним помічником для тих, хто займається вивченням англійської мови. У табличках можна знайти приклади і правила, без яких неможливо просуватися на наступний рівень вивчення. Таблиці кардинально відрізняються від тих, які представлені в підручниках. В першу чергу, це стосується простоти, красивого дизайну і допомоги в процесі навчання. Даний граматичний блокнот – це креативний подарунок на 8 березня, призначений для викладачів, студентів, а також прекрасних дівчат, які прагнуть до саморозвитку і вивчення іноземної мови.

Граматичні блокноти, три рівня


7. Набір наклейок

Набір стікерів - це прекрасний варіант скромного презенту при привітанні з днем всіх жінок. Цей подарунок стане прекрасним вибором для дівчат з хорошим почуттям гумору. Використовувати такі наклейки можна на телефон, блокнот, холодильник, сумку або рюкзак, дзеркало і так далі. Такий презент буде піднімати настрій і відволікати від дедлайнів, а також величезної кількості робочих завдань. Особливу увагу такому подарунку потрібно приділити у разі, якщо замислюєшся про те, що подарувати дівчині на 8 березня, якщо вона працює в офісі, і є трудоголіком.

Наклейки, стікери з Гусем


8. Подарунковий сертифікат

Не можете вирішити, що подарувати на 8 березня мамі або коханій? Вручіть подарунковий сертифікат. Це прекрасний презент коханим жінкам, скориставшись яким, вона обересе собі те, про що дійсно мріє. З допомогою сертифіката можна придбати:

  • Листівки, наклейки.
  • Магнітні та паперові планери.
  • Різні блокноти та календарі для вивчення англійської мови.
  • Кухонні фартухи, керамічні чашки.
  • Різні календарі та постери.
  • Шопери, футболки.
     

9. Патріотичний календар 

«З Україною в серці» – це чудова ідея того, що подарувати на 8 березня дівчині. Цей календар познайомить ближче з Україною. Кожна сторінка, яку потрібно перевертати щодня, є цікавим фактом про нашу країну. До основних переваг такого подарунка можна віднести зручний формат, яскраві ілюстрації Олександра Шатохіна та список ресурсів, на яких можна дізнатися ще більше. Це ідеальне рішення для тих, хто не любить обмежень. Він стане чудовим подарунком для жінок, які перебувають за кордоном, користуються настільними календарями та хочуть тримати руку на пульсі.

Що на 8 березня подарувати жінці: поради чоловікам

1. Обираючи подарунки колегам, подругам, коханій жінці або мамі необхідно пам'ятати про деталі і тонкощі.
Навіть у тому випадку, якщо привітання з Міжнародним Жіночим Днем - це сюрприз, і жінка їх дуже любить, він обов'язково повинен бути трохи передбачуваним. Приміром, якщо в подарунок на цю дату, ви вибрали подорож, то необхідно заздалегідь піднести їй чохол для валізи, зробивши натяк на майбутню поїздку.
2. Вирішуючи, який купити подарунок мамі на 8 березня, абсолютно необов'язково купувати дорогі презенти, адже увага є куди більш цінною складовою. Досить просто прикрасити презент красивим визнанням, компліментами і зворушливим привітанням з цим прекрасним днем весни.
3. Вирішуючи, що подарувати дівчині на 8 березня, необхідно пам'ятати про те, що подарунок повинен бути щирим і максимально позитивним. Адже саме на початку весни так хочеться будувати свої плани, і мріяти про прекрасне майбутнє.