Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

День батька — свято, яке сьогодні відзначають у багатьох країнах світу в третю неділю червня. Подарунки на День батька — добра традиція і можливість порадувати близьку людину.

У цього свята цікава історія. Воно з'явилося в США в 1910 році за ініціативою Сонори Додд, батько якої сам виховував шістьох дітей. Одного разу дівчина замислилася, чому існує День матері, але немає такого ж дня для чоловіків. Тоді як її батько, наприклад, ростив своїх дітей один на фермі і, незважаючи на численні труднощі, був дуже хорошим батьком. Сонорі хотілося віддячити цій людині й вона звернулася до міської влади з ідеєю про свято.

Так з'явилася традиція, яку спершу підтримали інші міста США, а потім і багато інших країн. З 2019 року до неї офіційно приєдналася й Україна. Тепер ми теж відзначаємо Міжнародний день батька в третю неділю червня (цього року це буде 19 червня). Якщо шукаєш, що подарувати татові на День батька, дивись статтю!

Топ 10 подарунків татові на День батька

Нижче зібрали топ подарунків на День батька від Gifty.

1. Патріотичний подарунок

Речі, які сповнені глибокого сенсу та покликані підіймати бойовий дух. Чашки з патріотичними принтами, постери на стіну, листівки та стікери, створені у колаборації з талановитими українськими дизайнерами, безперечно очолюють сьогодні топ подарунків на День батька.

2. Блокнот із серії Гусь «Діла Ділішкі» від Надьожної + Gifty

Шикарні блокноти з Гусем із серії «Діла Ділішкі» підійдуть на всі випадки життя. Блокнот Гусь «Ща всьо порішаю» для тих тат, яких не лякають ніякі складнощі. Блокнот «Как же я спакоєн» — подарунок до Дня батька для батьків, яким доводиться вирішувати сто справ одночасно. А блокнот Гусь «Коуч» дасть робочу пораду на кожен день.

Кожен блокнот «Діла Ділішкі» це:

  • 160 сторінок у твердій обкладинці з матовою ламінацією;
  • папір — якісний німецький Мункен (Munken) молочного кольору з розміткою в дрібну світло-сіру крапку;
  • на кожному третьому розвороті власника чекає 25 іронічних сюжетів з Гусем.

І ще... сподіваємося, тобі вже продають шампанське без паспорта в магазині, тому що блокнот 18+.

Блокноти Гусь Діла Ділішкі Гифти Гусь

3. Інтерактивна чашка з п'єсами Подерв'янського

Вирішити, що подарувати татові на День батька від доньки може бути завданням не з простих. Або, словами українського класика: «Блядські ці питання зайобують». Не пам'ятаєш, хто сказав? Тоді дивись далі. Тому що ми придумали нову колекцію чашок з висловлюваннями письменника Леся Подерв'янського та оригінальними малюнками ілюстратора Максима Паленка.

Але це ще не все! Чашка інтерактивна — скануєш QR-код і слухаєш п'єси Подерв'янського. Життєві, іронічні, смішні і сумні, повні неполіткоректностей та їдкого сарказму — вони як швидка допомога від усіх негараздів. Усього доступно 33 п'єси, кожен день, а вірніше ніч, о 00:01 з'являється нова.

Якщо тато може собі дозволити міцне слівце, то ось і готовий відмінний подарунок на День батька!

Інтерактивна чашка с QR-кодом Леся Подерв'янського


4. Чашка з Гусем

Якщо тато стар. Суперстар. І з хорошим почуттям гумору. Тоді чашка з Гусем «Суперстар» стане його улюбленою. А якщо твого тата постійно хтось дістає, просто подаруй йому чашку з написом «Чайку? Чи одразу нахер?». Це найкраще рішення від Гуся, як позбутися надокучливих людей і залишатися в доброму настрої.

Гусь постійно видає нові перли гусячої мудрості. Подарунки на День батька не виняток. Так що подивися і інші чашки з цитатами одного з найкращих філософів сучасності.

Чашка Гусь Чайку чашка Гусь Суперстар Гифти


5. Оригінальний фартух з саржі

Тато любить готувати, щось майструє, доглядає за садом, ліпить з глини або малює? А, може бути, працює барменом? Тоді порадуй його фартухом із двома кишенями та стильними шкіряними вставками. Є бежевий і сірий варіанти. Розмір 90х64 см, лямки та пояс регулюються, так що підійде всім.

Фартухи вже упаковані в крафтовий тубус з щільного картону.

Фартук з саржі сірий базовый бежевий базовий Гіфті


6. Планер It's a plan. Чорний

Стильний планер для планування планів. Батько оцінить лаконічний дизайн і круте наповнення цього базового щоденника:

  • блоки для планування на рік, на місяць і на тиждень;
  • блок для важливих дат;
  • 56 сторінок в крапку і 16 сторінок в лінію;
  • трекери звичок;
  • To Do і To Try листи;
  • конверт;
  • закладка;
  • 2 сети наклейок.

Щоденник підійде тим, хто любить недатовані мінімалістичні блокноти з простими, зручними, максимально зрозумілими блоками для записів і порожніми сторінками для вільної творчості та планування.

Планер It`s a plan Gifry черний планери Гифти


7. Робочий блокнот з колекції Сергія Майдукова ADDICTIVE

Для тих, хто любить тематичні речі, точно підійдуть блокнот Write&Draw Evening news або блокнот Write&Draw Facebook з колекції з промовистою назвою Addictive.

І тут закладено відразу кілька змістів. З одного боку, ми усі давно вже залежні від інтернету, соцмереж і новин. З іншого — звикання викликає саме використання цього зручного блокнота.

Щільна змінна обкладинка, 160 сторінок, розділених на блоки, якісний папір молочного кольору та стрічка-закладка. Ніколи ще використання блокнота не було таким комфортним.

Блокноти Write&Draw Evening news и Write&Draw Facebook Майдукова


8. Тематична еко сумка або шопер

У магазин, спортзал, на прогулянку, в подорож та багато куди ще зручно брати з собою тканинну сумку. Легка, міцна і містка вона замінить нескінченні незручні пакети. А стильні ілюстрації від українських дизайнерів Сергія Майдукова і Марти Гожої доповнять образ сучасного батька.

Подивися, наприклад, на цю круту чорну еко сумку «Плавець» розміру L (42х44 см). Або на шоппер ХXL (56х48 см, ширина дна 10 см) з оригінальним малюнком під назвою Wine. Гарний настрій татові і оточуючим гарантовано!

Екосумка «Плавець» шопер


9. Упаковка для подарунка і приємні бонуси всередині

Але просто купити подарунок на День батька це ще не все. Тепер його потрібно красиво упакувати. Для цього можеш придбати привабливу подарункову коробку Gifty.
 
І не забудь, що гарний настрій часто створюють невеликі деталі. Додай в подарунок для тата прикольні стікери з афоризмами від Гуся або патріотичні та підпиши якусь незвичайну листівку. Є підозра, що листівка «Ти луччий» відмінно підійде)


 
 
10. Подарункові набори

Ніяк не виходить визначитися з вибором? Тоді виходом стане вже готовий подарунковий набір — упакований і оформлений. У Gifty є багато класних наборів. І всі вони у подарункових коробках, зрозуміло.

Подарунковий набір на День батька

Немає нічого простішого, ніж вибрати найкращі подарунки на День батька з Gifty! Подивися й інші ідеї подарунків на День батька у нашому каталозі.


Почитай також: