Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Вигадувати нові і нові ідеї для подарунка на корпоратив, здається, одна з найбільших головних болей будь-якого ейчара. Всі вже давно отримали свою футболку з лого компанії та стандартну чашку. Час підібрати креативний і при цьому корисний подарунок для співробітника!

Ми в Gifty кожен день бачимо, як люди дарують і одержують подарунки, тому знаємо про них дуже багато. Подивися нашу шпаргалку, як вибрати подарунок на корпоратив, і топ ідей для корпоративних подарунків.

 

Чашка з Гусем на корпоративи

 

Gifty — український бренд подарунків з настроєм та змістом. Ми виробляємо чашки, сумки, фартухи, блокноти, планери, календарі та шоколадні набори з принтами українських ілюстраторів.

Ми пропонуємо три типи корпоративних подарунків для співробітників:

1. Товари Gifty без змін

Це оригінальні корпоративні подарунки з принтами ілюстраторів з України — мінімалістичні або з приколами від Гуся.

2. Брендовані товари Gifty

Варіант для тих, хто хоче додати на будь-який сувенір Gifty свій логотип.

3. Індивідуальне замовлення

Для компаній, які хочуть створити будь-який з подарунків Gifty у власному дизайні за брендбуком компанії.

 

Подарункові набори від Gifty

 

Як обрати корпоративний подарунок

 

Нижче ми зібрали 10 класних ідей для подарунка співробітнику на Новий рік, перший день в компанії, день народження та в інших випадках. Але спершу кілька практичних порад, які допоможуть зробити відмінне враження на колег, співробітників або клієнтів.

  • Подаруй щось корисне. Найкращі подарунки — ті, якими користуються щодня. Це може бути планер, блокнот, календар або екосумка. Одним словом, щось, що буде допомагати в повсякденному житті, вирішувати певну проблему й одночасно нагадувати про бренд.
  • Зроби подарунок персональним. Додай щось, що скаже більше про людину, якій призначений подарунок. Звичайно, це легше зробити з подарунками для окремих партнерів, ніж думати, що подарувати співробітнику особисто, коли співробітників багато. Але все ж додати якийсь штрих, наприклад, тематичні стікери, не завадить.
  • Даруй не тільки в Новий рік... Кращий подарунок виходить тоді, коли його найменше чекають. Багато компаній роблять тільки стандартний корпоративний подарунок на Новий рік. Але ж приводів набагато більше — Welcome kit, він же Welcome box для новачків, подарунки до різних професійних свят, 8 березня, дні народження... Використовуй будь-який привід зробити відносини міцніше!

 

Ідеї подарунків для співробітників

 

Ну а тепер обіцяні ідеї подарунка на корпоратив.

1. Паперові планери

Планери з колекції Basic — стильні та функціональні помічникі у роботі. Що всередині? Блоки для планування, трекери звичок; to do та to try листи.Крім цього у кожному планері є зручна стрічка-закладка, конверти та два сети стікерів у подарунок для ще більш ефективного та інтерактивного планування!
Дизайн універсальний і підійде як чоловікам, так і жінкам. Ну і приємна кольорова гамма на будь-який смак!

2. Магнітний планер

Магнітний планер з Гусем, магнітний планер на холодильник

 

Тайм-менеджмент — одна з найважливіших складових робочого процесу, та й життя в цілому. І великий магнітний планер відмінний помічник в організації часу. Планер на холодильник — новинка, яка з'явилася в Україні недавно. Але вже впевнено завойовує популярність.

Він допоможе:

  • організувати щоденні і щотижневі завдання;
  • розставити пріоритети;
  • трекати корисні звички або реалізацію важливої ​​ідеї;
  • записувати певні ключові моменти, щоб не забути.

Можна вибрати лаконічний It`s a plan або Good Mood або зупинитися на іронічному магнітному планері з Гусем.

 

3. Екошопер або екосумка

Шоппер з Гусем, екосумка Україна

 

Екосумка — це красивий, трендовий і при цьому практичний подарунок. Він напевно буде часто використовуватися, а заодно покаже, що компанія дбає про природу.

В каталозі Gifty є екосумки з прикольними цитатами Гуся, а також більш стримані дизайнерські екосумки з принтами від українських ілюстраторів.

Шоппер — це велика екосумка, яка відмінно підходить, коли потрібно зробити багато покупок. Шопер XXL від Gifty витримує до 35 кг!

 

4. Блокнот для вивчення англійської Everyday English Notes

Блокнот для вивчення англійської Everyday English Notes

 

Граматичний блокнот Everyday English Notes — корисний, практичний та красивий подарунок. Адже знання англійської важливий навик у сучасному світі. А співробітник, що ним володіє, стає ще ціннішим.

На кожному розвороті ти знайдеш три нових слова, ілюстрації і QR-код на відео, аудіо або статтю, які допомагають прокачати англійську. В кінці є 5 граматичних таблиць-пам'яток, які будуть актуальними для будь-якого рівня мови.

 

5. Щоденник «Гусь організований»

Планер з Гусем  «Гусь організований», блокноти з Гусем

 

Планер «Гусь організований» — це й блокнот-конструктор, й щоденник, й записна книжка, й трекер звичок. У ньому оселилося 100 унікальних кольорових сюжетів з улюбленим багатьма персонажем — Гусем. Щоденник заряджений на порятунок Риму, підкорення столиці, ловлю IT-єдинорогів та 365 днів удачі на рік.

 

6. Блокнот «Діла Ділішки»

Планери з Гусем, блокноти з Гусем від Gifty

Якщо хочеш замовити просто блокнот, а не щоденник, чудово, є й такий. До серії «Діла Ділішки» належать 4 блокнота з Гусем: «Как же я спакоєн», «Гусь Коуч», «Хуяк, хуяк» та «Ща всьо порішаю». Зручний варіант, якщо потрібно зробити різні подарунки співробітникам, але при цьому вони повинні бути рівноцінними.

Гусь — той ще жартівник і креатор мемів. Так що шукай на сторінках блокнота приколи з офісного життя, які будуть піднімати настрій всьому офісу навіть в самий навантажений день.

 

7. Чашка з Гусем

Чашки з Гусем на корпоративний подарунок

 

Чашка з Гусем вирішує відразу дві проблеми:

  1. це подарунок з перчинкою, який підійде будь-якому співробітникові;
  2. у всього офісу будуть чашки в одній стилістиці, але при цьому з різними малюнками і кольором обідка.

І взагалі, прості чашки є у всіх, а ось якась тематична з Гусем, в дусі «Хуяк, хуяк і ніхуяк» або «Всі баби козли» — це щось новеньке, скажи? Веселощі, радість та пости в соцмережах такий подарунок на корпоратив точно забезпечить!

 

8. Стильний фартух

Якісний український фартух, подарунок на корпоратив

 

А ось ще одна універсальна річ, яка підходить під різні хобі — готування, малювання, ліплення або скульптуру, догляд за садом або домашніми рослинами.

Якісні щільні фартухи з саржі вже упаковані в тубус з крафтового картону. Так що це готовий, естетично оформлений корпоративний подарунок. Але якщо потрібно, його можна додатково звернути в красивий папір.

 

9. Тематичні стікери

Завершувати наш топ ідей для корпоративних подарунків кілька доповнень, які точно додадуть вогню в будь-який презент. Це тематичні стікери.

Додай в подарункові набори для співробітників різні набори наклейок, щоб люди могли ними мінятися й отримати більше задоволення. Або поклади ті, що точно підійдуть під стиль твоєї компанії та співробітників.

Наприклад, подивися наклейки «Програмісту», «Програмісту 2.0», «Дизайнеру», «Маркетологу», «Born ot be HR».

 

10. Онлайн-сертифікат

Онлайн-сертифікат для подарунку колегам

Так, ось так просто. Навіть якщо подарунок потрібно зробити буквально сьогодні, онлайн-сертифікат впорається із завданням.

Переваги онлайн-сертифікату:

  • можна вписати будь-яку суму;
  • можна зробити дизайн сертифікату за брендбуком компанії — у фірмових кольорах, з логотипом і будь-яким малюнком;
  • зручно для тих співробітників які працюють віддалено і часто залишаються без корпоративних подарунків;
  • співробітник зможе обрати те, що йому більше до душі;
  • мінімум часу з моменту покупки до моменту отримання сертифіката.

Є сертифікат для Нього і для Неї.

 

 


КОРПОРАТИВНІ ПОДАРУНКИ З ЛОГОТИПОМ


Цікаві статті за темою: