Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Душевність цього свята - зашкалює! Ароматні смачні паски, неймовірної краси писанки, запечене пряне м'ясо і весняний запах свіжої редисочки та огірочків! В ці дні у повітрі витає особлива атмосфера: чистоти, світла і бажання обійняти кожного свого родича (а таке, будемо чесними, буває не кожен день;). А ще - зробити якийсь особливий душевний подарунок на Великдень всім, кого любиш!

Якщо в твоєму колі спілкування ще не прийнято дарувати подарунки на Великдень, то це даремно!
Ми пропонуємо ввести цю неймовірно приємну традицію (причому для всіх) і радувати один одного класними і корисними презентами в це світле весняне свято!

 

Подарунки до Великодня
 

А для того, щоб підказати тобі, з чим можна прийти в гості крім паски і фарбованих яєць, ми склали список ідей подарунків, які стануть в нагоді в кожному будинку! І настрій піднімуть!

Отже,
1. Чашка
Хороша чашка - це завжди безпрограшний подарунок на Великдень в будь-який дім.
Чашка з Гусем "Удачна" - заряджена на удачу, мир у всьому світі, смачну їжу і на багато чого іншого, що сподобається абсолютно всім! Зручна форма, яскрава помаранчева серединка і класний принт з легендарним персонажем від ілюстраторки Надьожної робить цю кружку правда особливою!
Чашка з Гусем "Абажаю" - для тих, у кого відносини з родичами злегка мінливі. То люблю, то абажаю, то ненавиджу! Все жартома, звичайно. Але всі ми знаємо: у кожному жарті є частка жарту;) Ця зручна, містка чашка з кераміки на 350 мл точно підніме настрій!

 

Чашки з Гусем від Гіфті
 

2. Фартух
Фартух "Артишоки" - аксесуар на кухню з самим свіжим принтом. Насичений кольором і свіжістю зелені він буде надихати готувати щось дуже смачне і корисне! Більше зелені - буде нагадувати він!
Фартух "Єда Тайм" - ніби створений для того, хто постійно хоче всіх нагодувати. Найчастіше - це бабусі і мами, звичайно. Це вдалий подарунок до Великодня саме їм. Для своїх улюблених дітей і онуків готувати в такому фартусі буде для них особливим задоволенням!
Фартухи виконані з саржі, мають універсальний розмір (регулюється застібками) і передню кишеню. Вироби легко перуться, добре тримають форму і колір!

 

Фартух з Гусем Єда Тайм і Артишоки
 

3. Еко сумка
Еко сумка "Rabbits'' - подарунок з самим тематичним принтом! Легкий і невимушений принт із стрибаючим по білим хмарам кроликом. Коли дивишся на цю сумку, то мимоволі думаєш: йди по життю так, ніби під ногами пишні красиві хмари. А ти - наповнений енергії кролик. І все просто ...
Еко сумка "Connection" - презент, який підкреслить важливість зв'язків: людини з природою; людини з іншою людиною; людини з Богом, в якого він вірить... Зв'язки духовного з тілесним!
Ці тканинні еко сумки створені з саржі. Це дуже легкий і зручний у використанні матеріал. Не втрачає колір, легко переться. 
А ще в сумках є:

  • підкладка;
  • загальний замок - блискавка;
  • дві кишеньки - всередині і зовні;
  • міцні широкі ручки;
  • вони можуть винести близько 10 кг.  А то і більше;)
     

Тканевые эко сумки Rabbits та Connection
 

4. Шопер
Купити подарунок на Великдень можна не тільки оригінальний, але і корисний!
Шопер "Бережіть природу, мать вашу" - мало того, що він дуже зручний у використанні і купу всього вміщує, так він ще й рятує екологію нашої планети від безлічі пластикових пакетів. Легендарний Гусь від Надьожної у своїй фірмовій манері так прямо і говорить - бережи природу, мать вашу!
Шопер "Wine" - дуже естетичний аксесуар для походу за продуктами. Плавні лінії, витончені силуети амфори і келиха... для цінителів художності, витонченості і мінімалізму.
Ці сумки створені для шопінгу, пікніків, походів на пляж обо у ліс. 
А ще вони:

  • витримують вагу до 38 кг (ми перевіряли!);
  • застібаються на кнопку;
  • мають внутрішню кишеньку на блискавці;
  • зроблені в Україні.

До речі, шопери актуальні як скупитися ДО пасхального столу, так і після ;) І пам'ятайте - такі подарунки здатні врятувати нашу планету!
 

Шопери з саржі з Гусем та Вино


5. Постер
Ще одна хороша ідея подарунків на Великдень - це постери на стіну. Це досить універсальний презент, тому що  затишок і красу навколо люблять всі, ну правда.
Зробити атмосферу особливою, привнести в дім нові фарби і сенс - завжди відмінне рішення. Так що якщо не знаєш, що подарувати на Великдень - даруй плакат на стіну від ілюстраторки Маші Фої. У нашому інтернет магазині є вся трилогія. Їх можна придбати, як разом, так і окремо.
Постер "Space" - здатний розширювати горизонти. Він про нескінченне небо, зірки і комети. Він про безмежний простірі навколо нас і трохи про мрії.
Постер "Peace" - про спокій. Ми у себе називаємо його капсулою Дзена. Він створений для того, щоб хоч раз поглянувши на нього починало накривати хвилею внутрішньої гармонії та спокою.
Постер "Horizons" - про горизонти (несподівано, так? ;). Він нагадає про те, що свобода - це найважливіше. Про те, що рамки і межі - тільки у нас в голові. Бути відкритим до світу, вірити йому, собі і завжди рухатися вперед!

 

Постери на стіну від Маші Фої
 

На десерт до основного подарунку ми пропонуємо принести оригінальний Шоколадний набір. Зробити комплімент або підняти настрій будь-який з господинь в твоїй родині: мамі, бабусі, сестрі або подрузі.
 

Набори шоколадок з Гусем та Compliment
 

А взагалі, ми тут провели невелике дослідження, в якому з'ясувалося, що Великдень люблять і іноді святкують навіть ті, хто не релігійний.
Чому? А тому що:

  • в родині майже кожного є релігійна людина і хочеш не хочеш - доводиться;)
  • атрибутика цього свята настільки класна, що волею-неволею - хочеться!

Це один з найбільш сімейних свят, яке об'єднує. Діти і онуки їдуть до батьків та до улюблених бабусь і дідусів... А там - улюблений запах дитинства. Запах свіжоспеченої паски!
Всі ходять один до одного в гості, несуть великодні подарунки та смаколики, щоб разом що? Правильно - поспілкуватися і об'їстися за святковим столом!

 


Дивитись також: