Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

1 жовтня це День захисників і захисниць, свято Покрови та День Українського козацтва. 

Нині ця дата стосується багатьох: волонтерів, медиків, активістів, журналістів та, звичайно, всіх тих, хто у лавах ЗСУ. Кожен з них має свій фронт та зброю проти ворога. Кожен з них вартий “дякую” та свята.

Ця підбірка присвячена подарункам з особливим українським настроєм, які наближають нашу перемогу. 

Олександр Грєхов — ілюстратор, який втілює у малюнках події, ідеї та явища війни з перших днів ескалації. Саме з ним ми розпочали нашу патріотичну колекцію ПАЛЯНИЦЯ.

Невелика колекція у лаконічному стилі Миколи Коваленка — українського дизайнера та арт-директора, відомого своїми плакатами в усьому світі. 

Традиційні українські мотиви у жовто-блакитних кольорах Інни Рудої.

До повномасштабного вторгнення Альона Жук більше присвячувала час тату ніж графічному дизайну, проте її патріотичні малюнки стали одні з найвпізнаваніших.  

Серед патріотичних подарунків Gifty виділимо роботи у техніці каліграфії. Це наклейки на авто Душа народу Віти та Віки Лопухіних та один з наших бестселерів — чашка Міста України (350 грн) Анни Єгорової.

Яскраві та виразні роботи Олександра Шатохіна. Цей ілюстратор став автором декількох інших наших колекцій Gifty: Неймовірний Київ, Inspiring, Профі, По той бік.


Гусь також не залишається осторонь! Надьожна створила декілька ілюстрацій з відомим персонажем із властивим йому гострим гумором.

Крім того, у нас є подарункові сертифікати на різні суми щоб зробити власний вибір. 

  • Фізичні — з яскравим дизайном, що приємно тримати у руках.
  • Онлайн — щоб привітати з будь-якого куточку планети.

* * *

Обирай патріотичні подарунки для тих, кому хочеш подякувати у це свято, а ми відправимо їх туди, де їм варто бути.
А якщо хочеш привітати з Днем козацтва колектив, Gifty додасть потрібне лого на товари або пакування. Більше про корпоративні замовлення читайте в окремому розділі: