Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

 Мама. Здається, в цьому слові міститься цілий Всесвіт. 
Мама - це ніби твій дім. А коли ти вдома, здається, що на вулиці зараз дощ. І навіть коли його немає насправді - тобі все одно здається, що дощ - скрізь... і тільки тут тепло і затишно. Тільки тут горить найрідніше світло. І пахне чимось смачненьким. Тільки тут комусь реально важливо, щоб ти поїв тепленьке. І цей хтось - твоя МАМА.
 Нам здається, що однієї фрази: "Твої проблеми не хвилюють нікого, крім твоєї мами!" вистачить для того, щоб захотіти купити їй бентлі або цілий острів в Індійському океані. Але повір, і подарунок з нашого списку викличе у неї почуття такої сили, на яку здатне тільки серце матері!

1. Фартух 390-450 грн 293-337 грн
Фартух Все горить - для багатозадачних матусь, у яких все буквально горить у руках. Для таких, які готують борщ, плетуть косички дочці, відповідають на робочий і-мейл і трансформують Оптімус Прайма для сина одночасно.
Фартух Режим Митця ON - для творчих мам, які творять не тільки кухонною лопаткою, але і пензлем, і ножицями, і руками на гончарному колі.
Фартух Leaves - для всіх мам! Тому, що він просто красивий.
Фартух Їж, що дали - для мам з характером. З особливою харизмою і перчинкою.

 

Фартух Їж що дали до дня Матері

 

2. Еко сумка - 320-495 грн 
Всі мами щось постійно з собою носять. Ну, правда. Покупки з магазину, крем для рук, блокнот із записами, гумка для волосся, парасолька, змінні речі на прогулянку з дитиною, лялька, перекус, машинка, носок, ліхтарик, бублики. Це ідеальна еко сумка з відповідним принтом. Але в Гіфті вона не одна...В розділі "Сумки та косметички" їх цілий вибір.

Шоппер Поспішати Повільно

 

3. Наклейки з Гусьом "Мать Твою" - 49 грн
Гусь як ніхто знає, що мама - це універсальний солдат. Вона постійно робить ВСЕ, і при цьому постійно мріє не робити нічого. Хоча б годинку. 6 смішних і життєвих стікерів для сучасних матусь з почуттям гумору, які точно повеселять.

Стікери с Гусьом Мать Твою

 

4. Блокнот "Море" - 400 грн
Мама - це людина список. Без перебільшень - у неї в голові постійно складаються списки: список продуктів, список справ на день, список речей в школу, в садочок і на секцію, список страв на святкування Дня Народження, список, список, список, список...Коротше, мамі потрібен блокнот!
Обравши саме цей блокнот їй можна ніби натякнути, що, крім моря справ, є ще просто - море. Синє, безкає...що разслябляє і надихає...
Але ти можеш вибрати й інший в розділі "Блокноти".

Творчий блокнот арт бук Море

 

5. Косметичка - 350 грн
Жінці завжди є що покласти в косметичку. Тут і обговорювати нічого.
Більший вибір косметичок в розділі "Сумки та косметички".

Косметичка Leaves

 

6. Сертифікат Люблю Дарю - 500 грн
Якщо мама сама прекрасно знає, чого вона хоче, самим ідеальним подарунком для неї стане сертифікат. Тут вона і вирішить, що їй потрібніше - сумка, фартух або блокнот. А, може, і взагалі - чашка або косметичка. На сайті Gifty.in.ua вибрати є з чого, це вже точно. Тим більше, що на сертифікаті є слово "Люблю". А без нього в цей день нікуди!

Подарункові сертифікати від Гіфті

 

  Тож, даруй і пам'ятай - закон щастя мами полягає в тому, щоб вона у тебе зрозуміла: їй не потрібно намагатися заслужити твою любов. Мама може отримати її просто за те, що вона - найкраща версія самої себе. Навіть в свій найгірший день. Навіть з каструлею на голові... Або в голові :)