Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

Акція до Великодня -15% на всі товари з промокодом SPRING15 

 Фартух.  Він повинен сподобатися і викликати захват!  Бути незвичайним!  Практичним!  Стильним, універсальним і корисним.  А що, якщо подарувати кухонний фартух?  До речі, він може стати в нагоді не тільки на кухні.  Фартух підійде людям різних професій.  Його можна використовувати в майстернях, салонах краси, в кафе або ресторані.  Носити його можна як кожен день, так і за особливої ​​нагоди, наприклад, на фотосесію або під час приготування романтичної вечері.  А також цей універсальний подарунок можна подарувати абсолютно будь-якій людині з вашого оточення.  Якщо хтось не носить фартух, він просто не знає, як це зручно і практично! Досить сумнівів - обрати класний та не такий, як у всіх можна у розділі ФАРТУХИ!
 
Читай також: В СТИЛЬНОМУ ФАРТУСІ НА КУХНЮ І ГОТУВАТИ В КАЙФ

  Це дуже проста річ, і, водночас - дуже необхідна.  Ще в давні часи люди використовували фартухи, хтось для захисту від забруднень або полум'я, хтось, як нарядний аксесуар.  Що ж відбувається зараз?  В наші дні фартухи носять не так часто, як раніше, але ж цей предмет на кухні може стати вашим стильним і вірним помічником в приготуванні кулінарних шедеврів!  Ми купуємо товари в магазинах, торговий центрах, на ринках, через інтернет, замовляємо з-за кордону ... Складається враження, що дістати можна абсолютно все!  Але, погодьтеся, що серед усього цього достатку іноді дуже важко вибрати щось незвичайне, душевне, не китайське, наповнене сенсом і якістю!  А що вже говорити про ситуації, коли потрібно вибрати подарунок.

 

Фартух з Гусьом Яка їда

Фартух на кухню by Gifty

 Заглянувши в інтернет-магазин Gifty, ви обов'язково зможете знайти річ, близьку вам по духу і настрою.  Однією з таких речей може бути оригінальний і практичний фартух на кухню. Цей аксесуар стане прекрасним подарунком для любителів вишуканих страв і кулінарів-аматорів;  для художників, скульпторів і всіх діячів мистецтва, які творять в майстернях;  для працівників салонів і перукарень;  для баристів, які готують коктейлі або каву.  Купити фартух можна не обов'язково на кухню.  У ньому можна працювати в саду або на городі, займатися будівельними роботами на дачі, лагодити улюблений автомобіль в гаражі.  Звичайно ж, можна одягнути старий халат, а можна одягнути новий оригінальний кухонний фартух, випити чашечку кави і з позитивним зарядом все зробити в два рази швидше і ефективніше.  Кому підійде кухонний фартух у вигляді подарунку? – Абсолютно всім!  Незважаючи на стать або вік, професію або хобі, фігуру або зріст.  Фартух на кухню вже запакований у стильну і оригінальну коробку з маркуванням бренду.  Кожна людина знайде застосування кухонного фартуху, а прочитавши оригінальний напис від відомих українських ілюстраторів, закохається в нього з першого погляду.

Читай також: КУХОННІ ФАРТУХИ НАРОДЖЕНІ НЕ ТІЛЬКИ СТОЯТИ БІЛЯ ПЛИТИ

Кухонний фартух, як окремий вид мистецтва

 Фартух на кухню від Gifty – це без перебільшення дизайнерський подарунок з душею.  Над створенням кожного виробу працюють кращі ілюстратори та художники України.  Основною ідеєю і метою Gifty є створення незвичайних подарунків, отримавши які, ви обов'язково посміхнетеся, а через час захочете і самі здивувати когось оригінальною річчю.  Ілюстрації на кухонних фартухах - це не просто слова або картинки.  Кожен автор закладає певний сенс, який знаходить відгук у серці людини, який підвищує настрій і змушує працювати з новими силами і ентузіазмом.  Кожен напис на кухонному фартусі від Gifty може підкреслити саме вашу індивідуальність.  Мета художників викликати у вас тільки позитивні емоції, одягнувши фартух на кухню, і перетворити для кого-то щоденну рутину на свято.  А ще ми хочемо, щоб мистецтво оточувало нас кожен день в повсякденних дрібницях, а не тільки на виставках, щоб талановитих художників знала вся Україна, а не тільки люди, які відвідують музеї.  Фартух на кухні, чашка, футболка, блокнот - речі, через які мистецтво може бути ближче до кожного.

 

Фартух від Жені Олійник

Особливості кухонних фартухів від Gifty

 Особливістю кухонних фартухів від Gifty є не тільки їх оригінальність.  Матеріал, з якого виготовляють фартухи - дуже практичний у використанні. Плетіння тканин в техніці "саржа" має ряд переваг, серед яких -  висока щільність і висока стійкість до стирання.  Це робить матеріал популярним і особливо практичним для фартуха на кухню.  Він легко переться, зберігає форму і колір, не вигорає, не линяє і не мнеться.  Також при необхідності можна просочити матеріал водо-або жиро відштовхуючими засобами, якщо кухонний фартух ви ненароком забруднили.  Розмір кухонного фартуха можна легко підігнати під себе за допомогою застібок, які регулюються на шиї.  Всі варіанти фартухів на кухню виконані в темних немазких кольорах: червоний, синій, денім.  Тому вам не доведеться його прати після одного приготованого обіду.  Навіть якщо на фартусі виявиться маленька плямка, її просто ніхто не помітить.  Ілюстрації і написи щільно кріпляться на кухонних фартухах, тому не потрібно переживати, що вони зіпсуються після прання або прасування.  Але, все ж, краще вибрати температуру 30 градусів для пральної машини і не використовувати агресивні миючі засоби.  Так само не використовуйте відбілювачі для прання.  На кожному кухонному фартусі є зручна зовнішня кишенька, в яку можна покласти телефон, блокнот із записами або помаду.  Так, помаду!  А чому голубці повинні бачити господиню не нафарбованою?  ☺

Кухонний фартух від знаменитих українських ілюстраторів зі змістом

 На сайті чи в шоурумі Gifty ви можете підібрати різні варіанти кухонних фартухів за стилем і під настрій. У кожному принті закладено певний сенс і креатив від художників та ілюстраторів. Кухонний фартух від Gifty – це подарунок зі змістом і душею.

- Все «горить». Цей варіант фартуха на кухню з принтом від ілюстратора Жені Олійник відмінно підійде людям, які можуть і люблять робити сто справ одночасно не тільки на кухні, але і в житті. Кухонний фартух «Все горить» стане вашим вірним помічником у всіх справах. У вас є знайомі, які відкривають холодильник, спонтанно дістають пару інгредієнтів, а через 30 хвилин у них виходить «Наполеон»? Чи, може, хтось із ваших близьких настільки любить готувати, що використовує всі конфорки плити вранці, в обід і ввечері? А, можливо, ваш друг настільки любить відкладати всі справи на потім, що кухонний фартух «Все горить» буде постійно нагадувати про незакінченні справи? У будь-якому випадку, купити фартух на кухні – це вихід від постійного пошуку оригінального подарунка. Кожен у цій фразі знайде щось для себе! Це також відмінний варіант кухонного фартуха для людей, які готують швидко, смачно, багато і з вогником в очах, які готують з любов'ю і в своє задоволення, які хочуть виглядати привабливо навіть у фартусі на кухні.

 

Фартух Все горить

 

- «I have no idea what i'm doing» - «Я поняття не маю, що я роблю». Цей фартух на кухню підійде для людей, які не вичитують і не записують в блокнот сотні рецептів, а замість цього готують, дотримуючись своєї інтуїції та смаку. Важко запекти лазанью, замісити тісто, а для когось зварити макарони без кухонного фартуха, адже – це певний талант. Часто блюдо, приготоване з душею, але без рецепта може бути в рази смачніше, ніж така ж страва, зроблена строго по інструкції, тому що «так треба». Кулінари – експериментатори з радістю і посмішкою приймуть такий фартух на кухню у вигляді подарунка на будь-яку подію. Так само варто відзначити, що подарувати такий фартух краще близькій вам людині, яку ви добре знаєте і, у якого є почуття гумору і самоіронія. Категорично заборонено дарувати такий кухонний фартух тещі або свекрусі, щоб уникнути конфлікту світового масштабу. ☺Ілюстратор Женя Олійник створила такий принт на фартуху спеціально для людей, які, можливо, не до кінця вірять в мистецтво приготування кулінарних шедеврів, але готові експериментувати, і врешті-решт отримати щось незвичайно смачне! А кухонний фартух з написом «I have no idea what i'm doing» обов'язково вам в цьому допоможе.

 

Фартух I have no idea

 

- «Режим митця ON». Фартух на кухню – це такий самий життєво необхідний предмет, як хороша каструля або сковорідка, наточені ножі, ополоник або вінчик. Важливо, яким він буде для вас, чи зможе кухонний фартух надихнути вас на приготування кулінарних шедеврів. Подумайте про те, що цей аксесуар не тільки врятує ваш одяг від плям, але і зможе підняти вам настрій, навіть, коли на вулиці дощ і готувати ну взагалі немає бажання. Кухонний фартух з написом «Режим митця ON» стане відмінним подарунком для творчих особистостей, які люблять творити як на кухні, так і за її межами. Фартух з таким принтом стане в нагоді не тільки кулінарам, але і людям, які безпосередньо пов'язані з мистецтвом: художникам, скульпторам або столярам в майстерню, перукарям в салон краси для фарбування волосся, садівникам для посадки рослин та дизайну ландшафту. Кожна людина посміхнеться і скаже вам «дякую» при вигляді фартуха, а ви відчуєте радість від того, що, як ніколи, вгадали з подарунком. До речі, з усієї колекції це єдиний кухонний фартух в червоному кольорі. Так що, якщо цей колір ваш фаворит, його можна придбати для себе коханого. 

 

Фартух Режим митця Он

 

- «Їж шо дали». Це варіант фартуха на кухню з малюнком відомого Гуся від його творця і ілюстратора Надії Кушнір (Надьожна). Навряд чи знайдеться людина, яка не чула чи не бачила гумористичні картинки із життя Гуся. Його іноді навіть колючі фрази не залишать нікого байдужим: хтось посміхнеться, хтось вибухне від реготу, хтось розкритикує. Як кажуть, на смак і колір... Але те, що в Гуся величезна кількість фанатів – незаперечний факт. Кухонний фартух «Їж шо дали» - стане відмінним подарунком для шанувальників життя Гуся, цінителів незвичайного і місцями колючого гумору або просто любителів всього оригінального. Так само такий фартух на кухню з радістю прийме господиня, у якої велика родина, або багатодітна мама. Часто чуєте фрази: «Не буду борщ, хочу цукерку», «Я сьогодні хочу їсти з блакитної тарілки», «Не хочу їсти, хочу води, спати, мультик...»? Просто мовчки носіть кухонний фартух «Їж шо дали». Він все скаже замість вас! Можливо, у вас чоловік-гурман, якому важко догодити із стравою: не солоне, пересолене, недоварене, надто тверде. Тоді цей подарунок теж для вас. Одягаючи кухонний фартух «Їж шо дали», ви делікатно натякнете коханому, що він грає з вогнем. А якщо без жартів, то ілюстрації з Гусьом завжди милі, добрі і мають лише позитивний посил. Чашка кави вранці, гарний світанок і улюблений кухонний фартух від Gifty на столі перед приготуванням сніданку. Що може бути краще на початку дня?

 

Фартух Їж, що дали з Гусьом
 

 - «Луччі путішествія від кухні до краваті». Ну скільки правди в цій фразі від ілюстратора всіма улюбленого Гуся Надії Кушнір. Погодьтеся, що бувають ліниві дні, коли не хочеться робити нічого! Але на кухню то все одно доводиться йти, щоб не померти від голоду. Ось і виходить, що в такі дні ваш маршрут не дуже різноманітний. Цей варіант фартуха на кухню більше оцінять люди, які не претендують на звання великого шеф кухаря, але, яким доводиться готувати, щоб виживати. А, можливо, ви зможете відправитися в подорож по світу, не виходячи з кухні з допомогою фартуха від Gifty, вашої фантазії і декількох рецептів. Наприклад, приготувавши піццу чи спагетті, ви перенесетеся в Італію, накрутивши суші – опинитеся в Японії, а, може, доля приведе вас до Франції з жаб'ячими лапками або фуа-гра. Як знати? Знявши кухонний фартух, вам захочеться закінчити подорож, звичайно ж, в улюбленій спальні на улюбленому ліжку в обнімку з коханим. На те вони і є ці ледачі дні. 

 

Фартух із саржи Луччі путішествія

 

- «Яка їда, таке й пасіба». Купити такий фартух на кухню може людина, яка розуміє значення слів «іронія», «сарказм» і «підколоти». Всі ці слова характерні для Гуся, який і говорить фразу «Яка їда, таке й пасіба». Це ідеальний подарунок для вашого кращого друга або подруги, з якими сиділи за однією партою, прогулювали пари в інституті, ходили потайки від батьків на дискотеки. Загалом, вашої рідної душі, яка з радістю оцінить будь-який ваш жарт навіть через напис на кухонному фартуху. Не виключено, що зі своїми батьками, бабусею чи дідусем, тіткою чи дядьком, чоловіком або дружиною ви теж знаходитесь на одній хвилі. Тоді такий подарунок у вигляді кухонного фартуха стане відмінним варіантом на будь-яку подію. Гусь жартує по-доброму, але в той же час його гумор може бути колючим, як у цьому випадку.

 

Фартух Яка їда

 

Кому і для чого можна і потрібно купити фартух на кухню

 Фартух на кухню може стати відповіддю на ваше постійне питання: «Що купити на подарунок?».  Кухонний фартух - це супер-універсальна річ для будь-якої людини, єдине, потрібно вдало підібрати напис на фартусі серед усіх можливих варіантів.  І привід для подарунку може бути абсолютно будь-який.  Якась подія або свято відбувається кожен день.  Можна піднести кухонний фартух всій жіночій статі вашої родини на Восьме березня, привітати маму і бабусю на День матері, подарувати другу на новосілля разом з пляшкою вина і бісквітом, взяти з собою за кордон, як колоритний національний презент, або подарувати без приводу коханій людині, щоб  побачити її усмішку.  Фартух на кухню від українського бренду Gifty – ідеальний варіант подарунку для кожного і з будь-якого приводу.  Якщо ви ще сумніваєтеся в його універсальності, ось список людей, яким фартух життєво необхідний:

    - кухарі;
    - домогосподарки;
    - художники;
    - перукарі;
    - скульптори;
    - ковалі;
    - шевці;
    - токарі;
    - офіціанти;
    - кондитери;
    - бариста;
    - садівники;
    - майстри манікюру.

  Переконалися, що купити фартух на кухню від українського бренду Gifty - ідеальна відповідь на постійне питання «Що подарувати»?
 І наостанок заплющіть очі, уявіть, як на плиті доготовлюється справжній український борщ, ваша кохана людина в кухонному фартусі від Gifty тоненько нарізає сало і цибулю, ви дістаєте з духовки свіжоспечений домашній хліб ... Відчули запах?  А в цей час вся сім'я вже зібралася за столом і чекає обід.  Це і є щастя!  Адже щастя в дрібницях, чи не так?