Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

Акція до Великодня -15% на всі товари з промокодом SPRING15 

У 2022 році мільйони українців виїхали у пошуках безпеки. Багато хто знайшов там підтримку, друзів і навіть дім. Та де б ми не були, хочеться мати із собою частинку рідної країни та ділитися нею з іншими. Так подарунки з України стали популярним запитом, і ми пропонуємо підбірку речей, які на нього відповідають.

Щоб подякувати

Маленькі презенти закордонним близьким, які підтримували тебе та твоїх співвітчизників у скрутний момент. Це можливість сказати “Дякую!” без слів за допомогою простих речей з українським характером. 

Це можуть бути яскраві піни Інни Рудої, набори листівок Ольги Гайдамаки та кулінарні постери «Борщ» та «Вареники», щоб спробувати Україну на смак! За QR-кодом можна знайти рецепти страв англійською та українською мовами.


 

Щоб пам’ятати

Приємно мати щось українське навіть далеко від дому. Тому можна оточити себе знайомими кольорами та мотивами! В цьому допоможуть свічкимагніти та чашки з колекції «НЕОФОЛК», чашка «Міста України».

Дітей точно порадують речі за мотивами мультфільму з колекції «МАВКА. ЛІСОВА ПІСНЯ»


 

Щоб демонструвати 

«Я з України» — звучить гордо. Нехай про це дізнаються всі навколо через патріотичні значки, сумки, футболки та наклейки для авто. 


 

Щоб пізнавати

Історичні події, персоналії, місця та культуру України важливо знати, а вивчати їх може бути неймовірно захопливо! Маємо два способи, які це гарантують: настільна гра «Лінія часу» та календар «Мандрівка Україною».

А для знаходження спільної мови допоможе практика англійської

Щоб розповісти

Про Україну треба говорити! Тому подарунками цікавляться й ті, хто безпосередньо представляє інтереси нашої держави. Це й члени волонтерських організацій, дипломати та ті, хто є приймаючої стороною закордонних партнерів. 

Такими символічними та невимушеними стануть постери з ілюстраціями Ольги Гайдамаки та Альбіни Колесніченко, а також блокноти та дерев’яні підвіски Інни Рудої.