Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Пропонуємо нову концепцію дарування на День Святого Валентина: обираючи подарунок коханій людині, брати щось і собі. Так ти підкреслиш ваші стосунки через подібність речей та точно не залишишся без цікавого! 

Пропонуємо товари, які чудово виглядають поряд, але мають індивідуальний дизайн!

Планери та блокноти

Як планери допомагають особистісному зросту ми вже писали. Але й для стосунків ця річ може стати вельми корисною!

Чимало людей називають саме спільне планування неодмінною частиною близьких відносин, бо воно дає горизонт подій та деяку впевненість. Тому подарунок планерів впевнено демонструє «Мені важливі ці стосунки, я хочу планувати з тобою майбутнє».

Ідея: Збирайтеся щотижня на таке собі “побачення” та приділяйте час плануванню. Для обох це буде корисною звичкою упорядкувати справи та підбивати підсумки, особливо якщо ви не наважувалися це робити наодинці. 

«Гусь організований» + «Вішенка»

It's a plan «Зелений» + «Блакитний»



«Дерево життя» + «Традиція»

Магнітні планери на холодильник


Постери

Дерев’яні постери — майже як справжні картини. Вони міцніші за паперові та мають приємну на дотик фактуру. 

Ідея: Навіть якщо ви живете окремо, усвідомлення, що у коханої людини є щось схоже на стіні дуже гріє. Також це допоможе почуватися “майже як вдома” коли ви навідуєтеся одне до одного. Крім того, на звороті постера можна написати щось приємне як на листівці! 

«Вічне дерево» + «Карта»

Футболки 

Із парними футболками зрозуміло, але, як правило, креатив парних футболок працює лише коли власники футболок поряд. А в нашому випадку навіть окремо це чудові речі!

Ідея: Одягати ці футболки коли разом йдете на якісь івенти: концерти, дружні вечірки чи просто в магазин. Для серіального марафону вдома теж чудова “уніформа”!

«Заєбусічка» + «Ща всьо порішаю»

«Мисливець» + «Коріння»

Сумки

Шопер від Gifty — дуже надійна та функціональна штука! Для когось від цілком може замінити повсякденні рюкзаки та сумки, бо мають значно більше, ніж звичайні шопери. Їх також відрізняє оригінальний дизайн від українських ілюстраторів — Надьожної та Марти Гожої.

Ідея: Беріть їх у подорож та на шопінг: подібний стиль підкреслить, що ви разом, та допоможе зорієнтуватися серед безлічі інших людей.

«Gussi» + «Хочеться когось ударіть»

«Лимони» + «Груша»

Чашки

Традиційно гарний подарунок до будь-якого свята! Саме до Дня Святого Валентина маємо іронічного Гуся, але пропонуємо й більш патріотичну альтернативу з лаконічними ілюстраціями Олександра Грєхова.

Ідея: Вечеряйте разом та діліться враженнями від дня за особливими чашками чаю (або не чаю). 

«Любовка» + «Абажаю»

«Паляниця» + «Зона комфорту»

Зроби подарунок ще особливішим — додай листівку! Напиши на звороті щось особисте. Це може бути цитата про кохання, зізнання, спогад або навіть внутрішній жарт чи фраза, яка багато значить для вас обох.