Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Напевно, немає людей, які не люблять квіти, але серед нас багато таких, які сприймають букети зі скепсисом, адже подарунок цей недовговічний і суто естетичний… Ми вирішили зробити для вас добірку ідей альтернативних смачних букетів.

Букет із калини. Зима та весна  - саме час для вітамінної підзарядки. Цей букет буде чудовим доповненням основним подарункам – чашці та меду.

Чашка Гіфті Love Чашка Гіфті Let it go з крейдою

Вазон з їстівними травами. Можна купити вазон з чабрецем, м’яткою або базиліком. Такі вазони гарно поєднуються з подарунками для тих, хто любить готувати. За основний подарунок пропонуємо фартух або кулінарний блокнот. Разом з горщиком м’яти можна подарувати ще чай, лимони, мед, чашку Love Dream Create.  

Жовтий кулінарний кук бук Святкова упаковка подарунків разом з Гівті

Салатний букет. Він може містити різну зелень до салату, а також броколі, помідорки черрі, петрушку та іншу зелень. Красиво та екзотично у букеті виглядають спаржа та артишоки.

Можна зробити фруктові або овочеві букети. Готувати їх досить легко, нанизуючи овочі та фрукти одної кольорової гами на дерев’яні шпажки.

Незвичайний букет Букет з листівкою Enjoy

Гілочки розмарину. Пряним ароматом розмарину наповниться вся кімната, а потім його можна використати для приготування м’ясних та рибних страв.

Life is a miracle листівка Гіфті Планер Гіфті з еко шкіри

В Україні є багато компаній, які виготовляють фруктові та овочеві букети на замовлення. Тож якщо у вас обмаль часу і немає натхнення, ви можете звернутись до них: Fruit Life, Frutado,  Freshfruits та інші.

Сподобались наші ідеї? Тоді діліться цією статтею з друзями у FB та ВК! А замовити подарунки, які чудово доповняться ваші букети можна в нашій онлайн-крамничці :)