Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Зміст

1. Оригінальні новорічні подарунки для кожного. 

2. Як обрати оригінальний подарунок на Новий рік?

3. Ідеї новорічних подарунків на 2020 :​​

4. Подарунок на Новий рік зі змістом від Гіфті

5. Як красиво оформити новорічний подарунок?

6. Варіанти подарункових наборів, які нікого не залишать байдужими

7. Чому варто купувати новорічні подарунки Гіфті?

 

Оригінальні новорічні подарунки для кожного. 

Оригінальний подарунок на Новий рік – з одного боку, те, що приносить радість кожному, хто його отримує; з іншого – щорічний головний біль для всіх, хто ці подарунки шукає. Де знайти, як обрати, у що загорнути? Питань – більше ніж відповідей. Нікому не хочеться привітати зі святом абияк – новорічний подарунок має викликати феєрверк емоцій та лишити приємний посмак. Де шукати такі речі, щоб до мурах по шкірі?
Спеціально до свята ми підготували для вас ідеї новорічних подарунків 2020. Поїхали!

Ідеї подарунків від бренду Гіфті на Новий рік


Як обрати оригінальний подарунок на Новий рік?

Ідеї подарунків на Новий рік – скільки їх! Купити сьогодні можна практично що завгодно. Але чи можна придбати непідробні емоції близької людини? Вибрати оригінальний подарунок на Новий рік так, щоб потрапити у самісіньке серце? 

Нам усім хочеться бути особливими. Щоб нас пам’ятали, любили, а наші подарунки не передаровували та не зберігали на полицях з непотребом. Щоб ваші презенти ніколи не спіткала така доля, існує Гіфті – онлайн-магазин, де оригінальні подарунки знаходять своє втілення. Ми виросли з великої любові до нетривіальних речей, ідей, мистецтва, гумору та чекаємо на всіх, хто втомився від подарунків для галочки. Речі від Гіфті –  це можливість передати особливій людині своєрідний меседж «з мого серця – прямісінько тобі в руки». Саме такий оригінальний подарунок на Новий рік хочеться вручити особливій людині! Що ж це за такі презенти зі змістом та як їх обирати? Усі ідеї подарунків на Новий рік ми зібрали в одному місці. 

Давайте з самого початку. Обрати подарунок на Новий рік – набагато легше, якщо ви точно знаєте, кому він призначений. Подарунок для хлопця, дівчини, колеги, одногрупника, батьків… Погодьтеся, те, що подаруєш мамі, зовсім не підійде колезі, а братові навряд чи сподобається те, що ви підготували для другої половинки. Адже варто врахувати, чим людина цікавиться, де працює, які має хобі, а ще – історію ваших стосунків, спільні спогади, жарти. Тільки тоді оригінальний новорічний подарунок має шанс по-справжньому зачепити. Не бійтеся бути занадто відкритими у виборі подарунка – саме це цінується найбільше.

 

Ідеї новорічних подарунків на 2020 для друзів

О, подарунок на Новий рік для друзів – це безкінечна тема. Стільки, скільки знають одне про одного справжні друзі, жодному психологу і не снилося. Тому лейтмотиви, сублімації, натяки, синдроми – усе це можна втілити та обіграти, обравши правильний презент.

Що подарувати друзям? Накидуємо ідеї подарунків на Новий рік 2020 – мотайте на вус ☺

Календар настільний Гусь. Твій друг/подруга точно знає про нього, і ми майже впевнені, що ви не так давно разом сміялися над останніми жартами Гуся. 
Це – перекидний календар 2020 на кільцях, наповнений яскравими ілюстраціями та іронічними написами від Наді Кушнір. Частинка позитиву від Гуся на кожен день. 366 днів гарного настрою плюс подарункова упаковка. Безумовний бестселер попереднього року в оновленому дизайні. Розпочати його можна в будь-який період року. Це – класний варіант ідеї подарунків на Новий рік, щоб здивувати та повеселити друзів.

Календар настінний Гусь. Не хочете настільний – маємо настінний. Яскравий календар на 2020 рік формату А3, який містить 12 найновіших ілюстрацій Надьожної з легендарним Гусем, а також – календарну сітку з місцем для планування. Оригінальний подарунок на Новий рік з натяком «почни рік весело та з чистої сторінки».

Еко-сумка «Дуже хочеться когось ударіть». Зізнаймося, у кожного з нас часом виникає подібне бажання. Друзі точно зацінять, якщо ви розділите з ними цю тему. Жизнь, як вона є, – куди ще більш оригінальний подарунок на Новий рік? Влучний – не те слово, потрібний – ще б пак! Сумка – дуже містка та міцна. Усе красиве та практичне – супер варіант ідеї подарунків на Новий рік, так собі й запишіть ☺

Подарунки для друзів можна обрати у розділі "Подарунки на новий рік" на сайті.

Календарі з Гусьом настінний планер та настільний на кільцях

 

Ідеї подарунків на Новий рік для офісу

Якщо ваші друзі працюють в офісі, якщо ви сушите голову, що обрати для колеги на Новий рік від «сікрет Санти» або просто напередодні корпоративу тема подарунки для офісу кипить-горить – без паніки, ми вже біжимо з вогнегасником. Гасити будемо ідеями ☺

Планер Гусь – ідеальний подарунок для тих, хто працює в офісі. Це – планер з купою мотиваційних влучних фраз всередині. Як мінімум, одна усмішка щодня власнику такого планера забезпечена. Чим не варіант ідеї новорічного подарунка на 2020: плани самі себе не запланують, а в прийдешньому році стільки всього потрібно зробити!

Але якщо є підозра, що друг чи колега по вуха застряг в дедлайнах, втомився від нагадувань та тасків, маємо й інші ідеї новорічного подарунка на 2020. Наприклад,  Антипланер. Це – блокнот для всіх прихильників тайм-менеджменту, яким потрібно взяти паузу, увімкнути «релакс, тейк іт ізі» та насолодитись легкими іронічними ілюстраціями від Жені Олійник. Маст хев подарунок для офісу, колег та усіх активних людей. Нехай новорічна ялинка собі там горить-горить ясно, але не дозвольте заодно з нею і друзям на роботі згоріти! Антипланер – класний презент, якщо відчуваєте, що комусь із друзів точно потрібна гіфті-терапія. Ловимо момент, даруємо позитив! Це майже як путівку на Мальдіви подарувати ☺

Далі – більше! Чашка Гусь «Фу на них, а ми молодці» покликана хвалити свого власника стільки раз, скільки він на неї дивитиметься. Вона точно підтримає та дасть знати: як мінімум, двоє у цьому світі завжди на його боці – ви та Гусь. Усім часом потрібні обнімашки та приємні слова, тому ідеї подарунків на Новий рік мають містити в собі позитивні нотки. 

І звісно, оригінальний подарунок на Новий рік 2020 для офісу номер один – блокнот «Работнік Нєдєлі». Універсальний блокнот на кожен день з  улюбленцем публіки, Гусьом, на обкладинці. Всередині – сторінки чотирьох видів: в лінію, крапку, неліновані та для планування. 160 сторінок вашого особистого (з Гусьом на двох ☺) простору.
 
Подарунки для офісу можна обрати у розділі на сайті.

Блокнот для нотатків Гусь учоний планер Організований та сумка шооппер Ударіть

 

Ідеї подарунків на Новий рік для сім’ї 

Подарунки для друзів обрали, що дарувати в офісі визначили, час переходити до родини. Від батька й до сина, маємо що запропонувати ☺

Найрідніші, і може, тому й найвибагливіші – вони заслуговують на щось особливеньке. Не просто на оригінальний новорічний подарунок, а такий новорічний презент, щоб цей 2020-й запам’ятався їм надовго, а з покоління в покоління передавалась сімейна історія «Як мамі вручили такий оригінальний подарунок на Новий рік 2020, шо ах...». Важко віриться? Зуб даємо, є такі речі, і ми готові ділитися ідеями.

Чого ми всі бажаємо рідним, так це – «щастя, здоров’я та успіхів у житті». Класика ☺ 

Так от чашка "Заряжена на Удачу" працює саме таким чином – її власнику фартить (фортуна, кажуть, любить позитивних людей). А де удача, там і все інше. Гарантуємо, рідним точно сподобається такий вияв любові. Це не просто оригінальний подарунок на Новий рік – а цілий гімн турботи для важливої людини. 

Є ідеї подарунків на Новий рік і для гурманів в родині та тих, хто любить куховарити – фартух "Їж, що дали". Виготовлений з цупкої саржі, він точно витримає сімейні вечори та банкети. Фартух – універсальний, довжина регулюється за допомогою застібок на шиї, тому ви точно не помилитися з розміром.

Ну а якщо тема кулінарії близька не усім, то любов точно нікого не залишить байдужим. Дуже проста, але красномовна чашка «Love». Коротко і про все одразу в одному маленькому слові. Хіба не диво? Саме тому ми трохи претендуємо на звання мистецтвознавців, адже Гіфті – мистецтво говорити про почуття без слів через подарунки: вони часом набагато красномовніші за людей. Дуже простий, але практичний та оригінальний подарунок на Новий рік 2020 зі змістом.

 

Ідеї подарунків на Новий рік для сина чи доньки

Шкільні та студентські роки – завжди купа спогадів, жартів, приколів та «своїх» тем.

Блокнот «Гусь учьоний» – конденсат таких тем. Це – двадцять п’ять життєвих сюжетів від ілюстратора Надьожної на всі випадки життя, стильне оформлення сторінок і безлімітний заряд гусячого гумору на кожен день. У будь-якій ситуації тримай хвіст пістолетом, а блокнот «Гусь Учьоний» – під рукою! Це – чудовий оригінальний подарунок на Новий рік 2020, адже блокнот заряджає на позитив щодня. До того ж він має яскраву обкладинку з оксамитовим ламінуванням, а розмітка в дрібну крапку дозволяє вести конспекти, планувати розклад, малювати графіки і робити будь-які записи. Зручно, оригінально і як ми любимо,  – зі змістом. Один з чудових варіантів ідеї подарунків на Новий рік

Коли мова йде про навчання, то ще одна авторська річ від Гіфті точно варта уваги. Усі ідеї подарунків на Новий рік 2020, які мають приносити користь, блякнуть перед цією. Перекидний календар на кільцях для вивчення англійської Happy English Year. На кожній сторінці такого календаря чекають три нових слова / розмовні фрази / ідіоми з прикладами, поясненням і перекладом, які підготувала Анастасія Левченко. Якщо старанно рухатися, листочок за листочком, то за рік можна вивчити аж 1095 нових фраз! Календар не лише навчатиме англійської, а й підійматиме настрій, адже він наповнений креативними, кумедними ілюстраціями від Оксани Скворчинською та Ксенії Кірілкової. Це – чудовий оригінальний подарунок на Новий рік, щоб почати 2020-й весело та з користю.

Новорічна листівка з кросвордом-побажанням англійською. Це не просто різдвяна листівка – в ній є спеціальний кросворд, розгадавши який, можна дізнатись список важливих справ, які потрібно зробити до кінця року. Чудовий оригінальний подарунок на Новий рік для сина чи доньки, особливо якщо він/вона вивчає англійську.

Календар для вивчення англійської Happy English Year та листівка кросворд

 

Що подарувати хлопцю / дівчині на Новий рік?

Новорічний подарунок для хлопця чи дівчини – особлива тема. Тут варто врахувати усі за і проти, контекст стосунків і плани на майбутнє ☺ Коханій людині завжди хочеться сказати більше, ніж поміщається в одному реченні. Висловити невисловлюване допоможуть особливі речі. Ми в Гіфті маємо такі красномовні ідеї подарунків на Новий рік.

Чашка «Ненавіжу люблю абажаю» авторства Наді Кушнір – весь спектр людських емоцій, коли мова заходить про кохання. Що ми тільки не відчуваємо, якими тільки почуттями нас не накриває. Але все зводиться до одного: любов – велика сила.

Сумка «Струни» – ще одна незвичайна річ та оригінальний подарунок на Новий рік для другої половинки. Про тонкий зв’язок, про стосунки як музику та про те, як насправді важливо відчувати одне одного. Автор принту – Ярина Саєнко.

Якщо ж хочеться сказати більше та зобразити  ваш тісний зв'язок максимально лаконічно, листівка «Пазл» від ілюстратора Марти Гожі – ідеальний варіант подарунка на Новий рік. Про єдність душ, справжню дружбу і любов. Річ, яка промовляє: що б не відбувалось, куди б нас не заводило життя, найближчі люди завжди в нашому серці і думках.

Чашка Нінавіжу з Гусьом сумка із саржи Струни та пазл Гіфті

 

Подарунок на Новий рік зі змістом від Гіфті

Трохи незимового настрою до теми оригінальний новорічний подарунок. Для всіх любителів літнього відпочинку – блокнот «Море». Він створений за мотивами піни, хвиль, дитячих спогадів та усього, що пов’язане з блакитним та глибоким. Десять українських ілюстраторів (Надя Кушнір, Женя Полосіна, Ярина Саєнко, Маша Фоя, Грася Олійко, Оксана Скворчинська, Женя Гайдамака, Анна Іваненко, Віолета Борігард, Поліна Дорошенко) залишили на його сторінках частинку свого бачення, відчуття, асоціацій, пов’язаних з морем. Ідеї подарунків на Новий рік – це не завжди про сніговиків та сані ☺

Для тих, хто постійно спізнюється або навпаки – встигає більше, ніж здатна одна людина – екосумка «Поспішати повільно» від Ярини Саєнко. Лаконічний арт-принт про головне: цінність моменту та важливі речі, ритм. Коли робиш насправді важливі для тебе речі, ставиш близькі серцю цілі, не нав'язані соціумом, ритм приходить сам, про це лиш варто пам’ятати.
Оригінальний подарунок на новий рік 2020, який точно не залишиться за лаштунками щоденних справ. Адже таку річ завжди зручно мати під рукою.

Подарунки для всієї сім’ї можна обрати в розділі на сайті.

Блокнот арт бук Море екосумка Поспішати повільно та блокнот Читаючи літаєш від Гіфті

 

Подарункова упаковка 

Як красиво оформити новорічний подарунок?

Обрати оригінальний новорічний подарунок – пів справи. Тепер його потрібно гарно запакувати. Часом такий собі подарунок можна врятувати вдалою упаковкою або навпаки – недоречним оформленням зіпсувати весь ефект від супер презенту. Папір чи коробка? Бант чи стрічка? Варіантів – безліч. Як правильно оформити подарунок, щоб вигідно підкреслити його і досягти вау-ефекту, знає Гіфті. 

Подарункова упаковка – це наша тема! За бажанням, будь-який обраний вами подарунок може бути одразу упакований за найкращими гіфтівськими традиціями. Пакуємо у святковий папір, у коробку зі стрічкою та різними кольоровими варіантами картонних тегів з побажаннями. Ми робимо усе, щоб оригінальний новорічний подарунок обійняв свого власника настроєм свята, особливою атмосферою, приємними спогадам. Щоб, тримаючи в руках подарункову коробку, можна було відчути присмак гарячого глінтвейну та почути дзвоники Святого Миколая. 
У нашому магазині можна красиво оформити подарунок, 
незалежно від вигляду подарунка та адресата: маємо пропозиції і для неї, і для нього і навіть для них ☺

Обрати подарункову упаковку можна тут.

 

Варіанти подарункових наборів, які нікого не лишать байдужим

Один оригінальний подарунок – круто, а цілий набір – бомбезно. 
Коли важко визначитися або коли хочеться і те, й інше й оце,  подарунковий набір –  ідеальний варіант! Це – чудове розв’язання питання ідеї подарунків на Новий рік, адже в його арсеналі – більше класних речей від Гіфті, а отже, – більше приємних емоцій та щасливих людей у новому році.

Які подарункові набори можна знайти у нашому магазині?

Моно-набори з трьох блокнотів чи чотирьох чашок з Гусем – для тих, хто любить, щоб хороших речей було багато – зараз і про запас ☺ Набори тематичні «Гусь в офісі», «Гусь в айті» чи «Summer plans» – коли точно знаєш, якою тематикою дивувати особливу людину. 
В інтернет-магазині Гіфті ви можете знайти великий вибір подарункових наборів різної тематики та наповнення. Ми створювали набори за принципом «А який оригінальний подарунок на Новий рік 2020 хотіли б отримати ми самі?», тому все максимально чесно.

Понад десять варіантів наборів від Гіфті у різних комбінаціях можна знайти тут.

 

Чому варто купувати новорічні подарунки Гіфті?

Як вам ідеї подарунків на Новий рік 2020 від Гіфті? Зізнайтеся, ви точно вже знайшли щось для рідних, друзів та коханих? Може, вже навіть подарункову упаковку придумали?
Тема зимових свят для нас особлива, тому ідеї подарунків на Новий рік  – це для нас не виклик, а саме задоволення. Ми також були дітьми, тож пам’ятаємо, як це отримати під ялинку омріяний подарунок.
Ми раді, якщо змогли допомогти вам обрати оригінальний подарунок на Новий рік 2020 для рідних, друзів, колег, коханих. І ще більше раді від того, що ви не помилилася з місцем для їх вибору. Адже Гіфті – це 6 років творчості спільно з найкрутішими ілюстраторами країни. Це – 100% український виробник, від матеріалів до авторів.  Ми наповнені любов’ю, ідеями та змістом. У нас – завжди приємні ціни, знижки до свят та несподівані ідеї подарунків на Новий рік. А речі, які стають для ваших особливих людей найдорожчими, коштують зовсім недорого. 
Якщо ви шукаєте інтернет-магазин подарунків з великим асортиментом так, щоб зайти і не лишитись без подарунків та натхнення – ви нас знайшли. 
Ми у Gifty прагнемо, щоб ви йшли від нас не просто з покупкою, а з натхненням і чудовим настроєм. Адже Gifty – не лише про речі, це – про стосунки, ставлення до життя, одне до одного. Епоха подарунків для галочки – давно позаду. Настав час подарунків зі змістом
Ми доступні онлайн та завжди раді бачити вас у нашому шоу-румі за адресою: місто Київ, Костьольна,4. 

Обрати оригінальний подарунок на Новий рік 2020 можна у розділі на сайті.