Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% ЛЮБОВ | 30% МАГІЯ | 10% БЕЗУМСТВО

Українська ілюстраторка, яка знаходить натхнення в природі, доброті та безумовному коханні, Альбіна Колесніченко створює унікальні роботи, якими захоплюються та надихаються в Україні й поза її межами. Роботи Альбіни використовують як ілюстрації до книг та реклами. Вони були представлені на міжнародних виставках у Швейцарії, Нідерландах, Португалії, Іспанії, Німеччині, Литві, Чехії, Польщі, Канаді, США, Італії, Україні.
Альбіна сповідує прості  життєві цінності — екологічність, повагу до прав тварин і людей — і ці цінності наскрізно пронизують образи, зображені на її роботах, вони проростають у незвичайні й такі підсвідомо рідні для кожного українця чи українки орнаменти.

Нас захопили витвори з-під руки цієї юної, але такої усвідомленої майстрині, тож Gifty не став осторонь непересічного таланту, а створив колекцію з ілюстраціями Альбіни, доповнивши нею свою скарбничку незабутніх й оригінальних речей зі змістом і душею.

Усе, що ми бачимо, - реальне, й усе, що нас оточує, - абсолютна вигадка.

Такими нереальними й водночас реалістичними є роботи Альбіни.

Поєднання традиційних народних мотивів і нового креативного бачення. Орнаменти, які зачаровують. Образи, які надихають.

Про що ця колекція?

Хтось знайде в ній себе, а хтось - свою українську душу. Хтось відкриє в  ній скарб, а хтось одразу не зрозуміє всіх сенсів  та масштабів образів, які вклала в свої роботи ця талановита мисткиня.

Ця колекція про гармонію, внутрішню силу і стійкість, нитку єднання з традиціями предків. Автентичність і символізм. Бунтарство і втихомирення.

“Рівновага” Альбіни Колесніченко - це насамперед про відчуття приналежності до роду й рідної домівки. А ще такі необхідні людині взаємоПІДТРИМКА, розрада, переконання.  СтресоСТІЙКІСТЬ. уРІВНОВАЖЕННЯ.

Що б не трапилося в житті, людині необхідно мати ОПОРУ. Такою опорою часто стають близькі чи друзі. Іноді нею бувають домашні тварини, справи, хобі або відпочинок. Та в будь-якому разі ми горнемося до чогось СВОГО, шукаючи загублений донині зв’язок з тим, що є для нас таким знайомим і  дорогим, а головне - для чого чи для кого ми є не байдужими.

Своїм мистецтвом Альбіна переконує: ти - не загублена піщинка в цьому часом далеко не привітному світі. Ти - частинка чогось БІЛЬШОГО, чогось надВАЖЛИВОГО. Ти частинка покоління, яке має свою ІСТОРІЮ, торує свій ШЛЯХ самовизначення, заявляючи про себе СМІЛИВО і ГОЛОСНО. І в той же час у тобі є СПОКІЙНА і ВРІВНОВАЖЕНА СИЛА твоїх предків, яка дарує тобі хвилю ВПЕВНЕНОСТІ у своєму світлому МАЙБУТНЬОМУ.

Ми зібрали найкращі роботи Альбіни в одну колекцію й нанесли їх на речі, присутність яких буде максимально відчутною - хустинка, яку можна пов’язати на руку чи шию, листівка, яку покладеш до кишені чи якою підтримаєш друга у важливу для нього мить, постер - яким прикрасиш свій дім, чохол на телефон, який замість тисячі слів підтримає і зрозуміє…Усе для того, щоб ВРІВНОВАЖИТИ твій дух і щоб твоя емоційна ОПОРА завжди була в руці чи під рукою.

Прокрути разом з нами калейдоскоп рівноваги від Альбіни Колесніченко. Відчуй українське. Пишайся ним і переконуй ним цілий світ!
Стань частинкою чогось БІЛЬШОГО. Колекція «Рівновага» Альбіни Колесніченко.