Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

 Зустрічай LookBook нової колекції, яку Gifty створив в колаборації з Женею Олійник!
Нові артові фартухи, еко сумки, блокноти і листівки, виконані в унікальних стилях і в високій якості будуть дивувати і надихати на круті думки і вчинки. 
 Женя Олійник в своїх ілюстраціях до виробів Gifty красиво розкрила тему свободи і екологічності. Блокноти - без рамок і обмежень. Фартухи - творчі та імпровізуючі. Сумки шопери - впевнено екологічні і філософські. Листівки з Котиками - ну, просто муррр!

 Поїхали!

 

Лукбук Гіфті Жені Олійник 2020

Еко сумка Дуже екологічна торба і блокноти

Еко сумка Дуже екологічна торба і блокноти Гіфті

Еко сумка "Дуже екологічна торба" - 450 грн
Ця сумка створена для того, щоб берегти планету красиво. Вона навчить тебе сортувати сміття, економити воду, відмовитися від пластикових трубочок і одноразових стаканчиків. Вона надихатиме дбати про місце, в якому живеш!

Блокнот з Котиком - 250 грн 
Улюбленець колекції - Котик-блокнотик. Муррчить від всіх кулькових і гелевих ручок. Любить, коли в ньому пишуть і малюють все, що завгодно і як можна більше. 160 сторінок: в смужку, з ілюстраціями і супер-чисті. Щільний папір "Мункен" м'якого молочного кольору. 

Планер на 2020 рік "Антипланер" - 495 грн
Геніальна на наш погляд річ! Біла ворона (в хорошому сенсі цього слова) в світі планерів. Від інших він відрізняється тим, що призначений для перепочинку на роботі. Для того, щоб дехто винирнув з монітора свого комп'ютера і втік від лавини дедлайнів! 

 

Еко сумка Екзистенційна порожнеча і блокнот Списаний

Еко сумка Екзистенційна порожнеча і блокнот Списаний

Еко сумка "Екзистенційна порожнеча..." - 450 грн
Відмінний варіант для любителів пофілософствувати: випадковими речами ми наповнюємо наше життя, чи не випадковими? Як взагалі з'явилася ця купа всього в цій екзистенційній порожнечі?

Блокнот "Списаний" - 250 грн 
Цей блокнот створений для того, щоб бути списаним від маківки до п'ят. Не стримуй себе від слова "зовсім" - пиши, кресли, малюй, калякай. Побільше і сміливіше! Тільки будь обережний - всередині блокнота трапляються класні ілюстрації з котом, олівцем і навіть з морем!

 

Фартухи I have no idea vта режим митця ON

Фартухи I have no idea та режим митця ON

Фартух I have no idea what i’m doing- 450 грн
Цей фартух створений для експериментаторів. Для тих, хто любить непередбачуваність і обожнює імпровізувати. Для тих, хто не знає, що робить, але вірить в себе і точно знає, що у нього щось та й вийде. І, швидше за все, вийде класно! 

Фартух Режим Митця ОN - 450 грн
Увімкнути в собі режим митця і створювати шедеври - ось головний девіз цього фартуха. Яскравий, стильний і зручний. В ньому режим творця доступний де завгодно: в художній майстерні, на кухні, на майстер класі...де завгодно!

 

Блокнот Роби що хочеш і листівка з Котиками

Блокнот Роби що хочеш і маска захисна чотиришарова
Блокнот "Роби, що хочеш" - 250 грн 

Блокнот без будь-яких обмежень. Жодних стримуючих рамок і нудних правил. Не щоденник, а повна свобода дій. РОБИ ЩО ХОЧЕШ! Малюй, записуй, плануй, вигадуй, наліплюй. 160 сторінок для свободи твоїх дій.

 Листівка з котиком - 20 грн
 Який ти котик сьогодні? Добрий чи злий? Сичиш або мурррчиш?
 На цій листівці є будь-хто. Неповторна авторська ілюстрація про настрої. Це просто знахідка для тих, хто обожнює дарувати не банальні листівки. Її навіть можна прикрасити! Чим не антистрес терапія?

Маска захисна чотиришарова Stay Away - 199 грн
Має дуже актуальний, влучний та дотепний принт. Наші обличчя стали заручниками цього аксесуару і це не аби який привід придбати маску, яка захистить і при цьому підніме настрій своїм дизайном тому, хто зустрінеться з тобою на законній дистанції 2-х метрів!

 

Фартух Все горить і торба з Котиком
Фартух Все горить і листівка Антистрес

 Фартух "Все горить" - 450 грн
 Цей фартух ідеально підійде для того, хто супер активний і багатозадачний. У кого буквально все горить в руках. Оригінальний принт вдало підкреслить особливість людини, яка створює щось смачне або велике художнє з яскраво палаючим вогнем у очах!

 Еко сумка з котиком - 450 грн
 Це особлива сумка шоппер. Чому? Тому, що вона з котиком! Більш того, вона ще й зручна.  Великий відсік, внутрішня кишеня для дрібних речей, довгі ручки, щільна блискавка, компактність при складанні. Виготовлена ​​з саржі, тому не мнеться, легко переться і довго служить, не змінюючи колір і форму.

Листівка Антистрес - 20 грн
Оригінальна листівка, яку можна використати як вітальну картку і розмальовку водночас. Хай 2020-й рік стане роком гармонії та в ньому ти будеш добрим та спокійним котиком. А якщо раптом стрес і з’явиться — поряд буде листівка-розмальовка від Жені Олійник, яка точно тебе заспокоїть.