Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Ти тільки поглянь... Такі соковиті, така налита, така принадна... Заграла фантазія, правда!?
Презентуємо найсвіжішу і злегка провокаційну колекцію цієї весни TAKA NATURA від Марти Гожої & Gifty.
Для когось це будуть просто прикольні лимони. Для когось - витонченість ліній і естетика природних форм. А у когось вона викликатиме найсміливіші асоціації...
Кожен буде бачити і сприймати малюнок по-своєму.

 

Колекція


Еко сумка L. Лимони - 520 грн

Щільна тканина високої якості, застібка на блискавку, приємний бежевий колір, підкладка всередині + 2 зручні кишені для дрібних важливих речей. Відмінно тримає форму, колір, легко переться і займає мінімум місця у складеному вигляді. Вмістить і витримає близько 10 кг.
 

Еко сумка з тканини Лимони


Еко сумка L. Груша - 520 грн

Чорний колір у відмінному поєднанні з пастельними кольорами смачного принта і зручний розмір сумки роблять її універсальною. Її можна використовувати, як для покупок, так і у повсякденному житті.
Вона застібається на блискавку, має внутрішню підкладку, 2 кишені для дрібниць і щільні широкі ручки. Витримує близько 10 кг. Тканина - саржа.


Тканинна еко сумка Груша
 

Фартух Лимони - 890 грн

Оригінальний фартух у приємному бежевому кольорі з унікальним принтом відмінно підійде і для кухні, і для будь-якої майстерні.
Він - унісекс. Зі стильними шкіряними вставками і подвійною передньою кишенею.  Підійде і кремезним чоловікам, і витонченим жінкам завдяки стрічкам, які регулюються.
Так що якщо ти у пошуку подарунку творчій людині, яка пише маслом або малює аквареллю, займається ліпленням, флористикою, готує шедеври на кухні або працює бариста - то це він - твій ідеальний подарунок!


Фартух з саржі Лимони
 

Шопер - XXL. Wine

Місткий і практичний шопер розміру XXL - це незамінна річ для походу на шопінг, на пікнік або на пляж. Щільна тканина, міцні ручки, застібка на кнопку, підвісна внутрішня кишеня на блискавці та унікальний принт від однієї з найталановитіших ілюстраторок України!
Витримує до 25 кг!!!


Шопер з саржі Wine
 

Маємо зізнатися - ми просто пускаємо слинки дивлячись на цю колекцію!
І за високу якість кожного виробу - ручаємося!
Замовляй прямо зараз еко сумку, шопер або фартух з колеції 
TAKA NATURA і подаруй самий креативний подарунок, який стане ще й корисним!

Виготовлено: в Україні by Gifty.
Дизайн: Марта Гожа.
Фото: Анна Грабарська.