Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

BIG SUMMER SALE з 10.07 до 12.08
 

«Мавка. Лісова пісня» — сенсація українського кінематографу. Мультфільм отримав безліч шанувальників, а касові збори вже перевищили 100 млн гривень. 

У колаборації з цим проєктом Gifty створили ще більше магії! Руни прадавнього лісу та головні герої фантастичної історії готові наповнити життя чарами. 

Затишні свічки для медитацій з різноманітними рунами стихій, роду та буття. Ідеальні для медитацій, та чудово доповнюють інтер’єр. А ще будуть гарним подарунком навіть для тих, хто не дивився «Мавку», але полюбляє дизайн в стилі етно.

Свічки мають аромат гарденій, бузку та квітів апельсину. Зроблені зі 100% соєвого воску та відлиті вручну командою Gifty. Горітимуть 50-60 годин.

Трохи прадавньої магії та якісного силікону для захисту телефонів. Дизайни сподобаються і дорослим, і дітям.

Виготовляємо на замовлення для будь-якої моделі смартфону!

Милий жабокиць вкрав наші серденька! Але й значок з руною виглядає стильно та лаконічно. У Всесвіті Мавки він символізує єднання чотирьох стихій: вогню, землі, води та повітря.

Для надійності піни мають два кріплення.

Любимо наклейки за те, що вони легко перетворюють звичайні речі на особливі.. У цьому випадку — додають магію. Блокноти, ноутбуки, телефони та інші поверхні стануть частиною чарівного світу Мавки та, хто знає, може навіть набудуть нових властивостей!

Наліпки ламіновані, тому довго зберігатимуть якість зображення.