Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Саме час почати. Як сказав один хтось дуже класний: "Уміння перетворювати реальність на красу кожен день - врятує життя".
І, здається, саме сьогодні, після тривалої ізоляції, починається нове життя. Інше. Ми всі ніби пройшли якийсь рубіж, трішки втомилися, але стали сильнішими.
Сильнішими для того, щоб мислити чистіше і робити краще. Усередині себе і навколо себе.
Робити чистішим свій розум, свій будинок і свою планету.

Ми не закликаємо зараз же почати дихати десятою чакрою, виїхати жити в ліс і відростити бороду під руками:)
Ми говоримо: можна бути еко-френдлі легко і з задоволенням! Можна здійснювати прості дії, від яких сотні тварин залишаться живими, а в океані буде плавати рибка, а не пластикові пакети.

Зроби всього 5 простих кроків, які допоможуть Планеті зітхнути легше, очиститися і бути красивішою для тебе ж:

       1. Почни сортувати сміття. Просто відклади папір окремо, залізні банки окремо, а пластик - окремо. Ти й отямитися не встигнеш, як ця уявна спочатку складність - проста до неможливості. 

       2. Відмовся від пластикових пакетів. Придбай еко сумку, яку можна компактно скласти і завжди носити з собою. Мало того, що це значно зменшить споживання злощасних "кульочків", так ти ще й будеш виглядати стильно! У Gifty є багато різних варіантів еко сумок шоперів з унікальними дизайнерськими принтами. 
 

Еко сумка з саржі Фрідом Джаз Поспішати повільно Гіфті
 

      3. Заведи багаторазову чашку для чаю і кави на виніс. І бери її з собою до кав'ярні. Зараз всі бариста з задоволенням готують каву у свій посуд. Мало того, що ти скоротиш використання одноразових стаканчиків, ти ще й отримаєш приємні відчуття. Адже пити зі своєї особистої, по твоєму смаку підібраної чашки набагато приємніше, ніж з одноразового посуду. Плюс, твоя кружка буде довше зберігати тепло улюбленого напою! А якщо раптом ти її забудеш, просто не бери до одноразового стаканчика кришку і трубочку. 

       4. Заощаджуй ресурси! Виходиш з кімнати - вимкни світло. Чистиш зуби - вимкни воду. Прийде час полоскати - включиш, ну чесне слово:)

       5. Думай, коли купуєш. Чи потрібна ця річ тобі насправді? Чи можна купити таку ж, але не в пластиковій упаковці, а в паперовій?

Мир, чистота і порядок починається з кожного з нас. Насмітив - прибери. Взяв пластиковий пакет - так використовуй його вже по повній. Пам'ятай, Земля любить багаторазове!


Еко сумки шопери Дуже екологічна торба червона

 


ДИВИСЬ ТАКОЖ:

ЕКО СУМКА ШОПЕР: 6 УНІКАЛЬНИХ СТИЛІВ, 6 РІЗНИХ ІЛЮСТРАТОРІВ