Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Дарина Миронець вже майже три роки працює у команді нашого бренду, а ще вона фотограф. Цього літа у Даші стартував перший фотопроект про місця у Києві, які, на її думку, ідеальні для сніданків та пікніків. Вона пише про них на своїй сторінці у Facebook та прикріпляє багато гарних фотографій. Ми не змогли втриматись, аби не розпитати в неї про цей проект більше.

Інтервю з Миронець

Про що твій проект?

Щонеділі я публікую пост і серію фото, якими розповідаю про місця у Києві, де можна влаштувати ранковий пікнік та фотосесію, ідеї того, що саме можна приготувати на сніданок, рецепти цих простих страв. Всі ці ідеї я перевіряю на собі ж та моїх близьких, друзях. В кінці проекту я планую створити мапу з геоточками всіх своїх пікніків, і всі охочі зможуть нею користуватись. А ще надрукую листівки.

Як з’явилась ідея проекту?

Ідея проекту народжена з моєї любові до їжі, ранніх підйомів, пікніків і фотографії. Це сталось зовсім випадково, але я одразу зрозуміла, що розповіді про сніданки можуть бути цікавими моїм друзям і підписникам. Після початку проекту на мене дійсно почало підписуватись багато людей, які тепер чекають недільний пост, коментують, ставлять Like.

Пікнік з Гіфті на Миронець

Чи у всіх місцях, куди ти приходиш, вдається поснідати?

Ні, не у всіх. Є місця, які дуже популярні серед киян і на пізній сніданок туди вже не виберешся. Наприклад, нам довелось двічі ходити до озера Тельбін на Березняках, бо, коли ми туди прийшли вперше о 9-й ранку, на пляжі було вже багато людей. Довелось йти наступного дня на 7-му.

Мені з чоловіком не вдалось поснідати біля Праги на ВДНГ. Там гарне озеро з лебедями і раніше я там часто сиділа на траві, приходила на фотосесії. Але тепер охоронці слідкують за тими, хто там відпочиває і проганяють з газонів. Тому нам довелось їхати і снідати в іншому місці.

Ти давно захоплюєшся фотографію?

Захоплення виникло ще тоді, коли я вчилась в університеті. Спочатку фотографувала на плівкову камеру Зеніт. А потім підзаробила грошей і купила собі перший напівпрофесійний Canon. Останні кілька років я працюю як професійний фотограф.

Що ти фотографуєш окрім сніданків?

Все ж мій основний профіль - це зйомка людей. Я обожнюю фотографувати портрети, пари, родини, інколи мене кличуть відзняти весілля. Для мене велике задоволення завдяки камері ловити емоції людей, їх почуття, стосунки один з одним. Я повністю віддаюсь процесу зйомки.

Порадь, будь ласка свої улюблені місця для пікніків.

Київ очами Дарини Миронець

ТОП-5 місць, які я раджу для сніданків та пікніків у Києві

Арт-Причал.

Арт-Причал атмосферне місце, я там була вже не один раз. Колись потрапила туди зовсім випадково, з набережної побачила табличку “Галерея” і стало цікаво, яка ж там виставка. Тоді ще не було на стінах графіті, сцени, лавок, але все одне було гарно. Ми з моїм чоловіком влаштували там сніданок у мексиканському стилі.

Дарина Миронець

Парк Феофанія.

Парк Феофанія величезний, там безліч місць для пікніків. Ми вирішили зупинитись біля ставків, адже я дуже люблю воду. Головна порада, яку даю щодо цього місця - приходьте туди снідати рано, годину на восьму. З 11-ї людей там стає доволі багато і затишок зникає.

Труханів острів

З Труханового острова відкривається чудовий краєвид на Поділ. Якщо прийти дуже дуже рано, то можна побачити туман над Дніпром, а вечором тут гарний захід сонця. Труханів хоч і популярне місце відпочинку, зазвичай, до обіду там ще вкрай мало людей, а тому дійсно приємно снідати.

Історичний музей. 

Розповідаю вам про локацію з гарними зеленими газонами, на яких можна сидіти. Місце з великими деревами у затінку яких приємно ховатись від сонця і хочеться провести цілий день. А ще там просто фантастичний краєвид на Поділ та лівобережну частину Києва. Все це є біля Національного Музею Історії України.

Ботанічний сад ім. Гришка. 

Я обожнюю цей ботанічний сад. Подобається, що там величезна територія, він доглянутий, постійно щось квітне і так красиво змінюється залежно від пори роки. Саме тут відбувся перший фотосніданок коли почали квітнути троянди. Попереду у мене ще мінімум 6 сніданків, думаю, улюблених місць стане більше ))

Дякуємо Даші за цікаве інтерв’ю. Слідкувати за цим проектом можна на її сторінці у Facebook, а ще ви легко знайдете пости за хештегами #фотосніданки #фоторанки. Мапа з гео-локаціями і великий пост про підсумки проекту буде на сайті https://dariamyronets.com/ Підписуйтесь!

Інтервю з Миронець

Певно, ви помітили на фото Даші нашу торбинку Flowers, якщо сумка вам сподобалась, замовляйте її ТУТ.

Жовта сумка Гіфті