Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Свята на кшталт Дня святого Валентина постійно зазнають змін. Їх критикують, переосмислюють, повертаються до старих традицій… І знову критикують.

Ми пропонуємо поглянути на цю дату під іншим кутом. Залишили в ній головне — кохання. Але без троянд, сердечок та шоколаду.

Любов до себе

Весь маркетинг 14 лютого крутиться здебільшого навколо пари — чоловіка й жінки, чим неабияк засмучує тих, у кого немає партнера. А чому б не вкласти кохання в себе?

Згадай, коли востаннє робив щось тільки для власного задоволення. Наприклад, відпочивав. Спробуй розібратися у стосунках до себе, прислухайся, чого тобі не вистачає та чого хотілося б тут і зараз. Переглянь грандіозні плани з Нового року — там є місце відпочинку та турботі?

Що зробити для сеансу self-care залежить лише від тебе. Наші ідеї такі:

  • Влаштуй ідеальне побачення з собою

Яким є ідеальний сценарій побачення? Можливо, ще не було людини, з якою його хотілося б провести. То чому б не провести його із собою? 

  • Сходи на сеанс психотерапії

Турбота про ментальне здоров'я як вона є. Звернутися до психотерапевта не буде зайвим навіть якщо не помічаєш проблем. Фахівець допоможе краще розуміти себе та зверне увагу на речі, які можна вдосконалити. Боятися чи соромитися цього не треба — повір, зараз багато хто так робить.

  • Подумай, чого тобі хочеться від стосунків

Очевидні речі насправді не такі очевидні, як хотілося б. Хтось шукає у романтичних стосунках турботу та підтримку, хтось ідеального partner in crime, а комусь просто не хочеться залишатися на самоті. Чого хочеться тобі? Які риси характеру шукаєш у коханій людині? Ці роздуми допоможуть і в собі розібратися, і не помилитися при знайомстві з потенційним партнером.

Любов до друзів та близьких

Пам'ятаєш, коли востаннє ти брався за гітару? А катався на ковзанах? За рутиною ми забуваємо про цікаве та приємне дозвілля, відкладаючи його на потім. Це ті речі, які ти любиш, то нехай це «потім» настане 14 лютого.

Розділи ці заняття з друзями, які теж не в захваті від повсюдних рожевих кульок. Ось як можна розважитися разом:

  • Романтичні фільми

Але не для того, щоб сумно зітхати про чужі стосунки, а для актуалізації власних орієнтирів. Класичні романтичні комедії насправді сповнені стереотипів та токсичної поведінки з обох боків. Переглянути їх варто як приклад «Так робити не треба!»

Хочеться уникнути навіть такої романтики? Подивіться щось альтернативне. Є думка, що навіть «Ганнібал» з Ентоні Гопкінсом насправді про кохання.

  • Настільні ігри

Настільні ігри завжди здаються гарною ідеєю, ось тільки спробуй збери на них компанію! Зверніть увагу на розмовні ігри, в яких потрібно не змагатися, а розповідати свої історії та думки на задану тему. Такий формат не вимагає розбиратися кілька годин у правилах!

  • Добрі справи

Робити щось добре разом — зміцнює компанію та допомагає з почуттям незручності. Ви не тільки допоможете іншим, а й підтримаєте одне одного.

Відвідайте притулок для тварин або будинок для людей похилого віку, запишіться у волонтери для роздачі їжі бездомним, або просто зберіть сміття в парку. Діліться любов'ю та турботою там, де її особливо не вистачає.

Любов до партнера

«А що, для пар зовсім нічого не буде?»

Буде! Але знову без романтики у рожевих тонах. Пропонуємо... поговорити. Скільки б часу не тривали стосунки, важливо робити check up — таку собі планову перевірку цінностей та цілей. Обговоріть, що для кожного означає турбота, чого тобі не вистачає, як висловлюєш своє кохання і що хотілося б отримати у відповідь.

На перший погляд, може здатися, що такі речі спливають самі собою. Це не так. Візьми на озброєння книгу «П'ять мов кохання» Гері Чепмена і будь готовий дізнатися про несподівані речі про партнера.

Ось ще варіанти як можна цікаво провести цей день із коханою людиною:

  • Відтворіть перше побачення

Двічі в одну річку не увійдеш, але тим цікавіше повторити той самий шлях, але вже парою. Дуже ностальгійним є і привід для розмов «А пам'ятаєш?..»

  • Навчіться новому

Записуватись на весь курс радити не будемо. Така відповідальність – велике випробування для стосунків. А декілька годин для чогось нового стане гарною розвагою. Це може бути урок гончарства, живопису, танців, кулінарії чи гри на перкусії.

  • Замовте парну фотосесію

Зафіксуйте відносини тут і зараз. Виберіть тему та місце, які розкажуть про ваші стосунки.