Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Тук-тук, доставлення джингл беллз, бульбашок коли та шампанського, запаху мандаринок та ялинових гілок на порозі! Пора починати шукати, чим порадувати рідних та близьких у наступному. На цей раз зробили небанальну добірку того, що можна приготувати у подарунок на Новий рік. Тому що шкарпеток, навіть із крутими принтами, у нього, напевно, вже повна шафа.
 

Ідеї ​​подарунків для хлопця

 
Вибрати, що подарувати своєму хлопцеві на Новий рік завдання не найпростіше. То в нього вже все є, то він сам не знає, чого хоче (а хто тоді знає?). Але навіть у складних випадках допоможуть креативні подарунки зі змістом: щось іронічне, дизайнерське або те, що безпосередньо відповідає особистості людини (щось про професію чи захоплення). Подивися добірку від Gifty, напевно, знайдеш цікаві ідеї, які підійдуть саме тобі (і йому).

Патріотичний календар «З Україною у серці»

 
Патріотичний календар з цікавими фактами про Україну кожен день. Власника чекає захоплива подорож історією, культурою та повсякденням нашої країни.
Крім того, ми створили список корисних ресурсів, за допомогою яких можна дінатися ще більше!
Ілюстрації до календаря створив Олександр Шатохін.
 

Календарі з Гусем і не тільки

 
Зрозуміло, всі використовують то гугловські календарі, то інші електронні. Але це просто календар, він не має настрою. Інша річ старі-добрі «аналогові». Але не прості, а з якимось змістом, темою та, головне, користю.

Наприклад, календар «Смачний рік» ненав'язливо підкаже рецепти та кухонні лайфхаки. Подаруєш такий, а там дивишся, і сніданки в ліжко почнуться.
 
Англійські календарі Traveling та Inspiring допоможуть прокачати англійську. У Traveling на власника чекають три нові слова або фрази англійською щодня: з перекладом та прикладом вживання. А в Inspiring мотиваційні англійські цитати, а також QR-код на надихаючі відео TED на кожній 7 сторінці. Наприкінці календаря є переклад усіх фраз українською. Календарі не прив'язані до дня тиждень - тільки місяць і число, а значить, підходять для будь-якого року. І все це з дизайнерськими ілюстраціями від Катерини Скороход та Олександра Шатохіна. Прекрасний та корисний подарунок хлопцеві на Новий рік 2022.
 

Чашка з Гусем

Чашки з Гусем у подарунок хлопцеві
 
Звичайною чашкою нікого не здивуєш. Інша справа чашка з Гусем. Його влучні фразочки завжди відбивають суть того, що відбувається. Так що просто заходь у каталог і вибирай ту, що найбільше підходить твоєму хлопцю. Можливо це буде «На работу как на празднік» або чашка, заряджена на удачу. А що щодо «Всі баби козли»? Ось як тут не оцінити гумор? Одним словом, у розділі чашок з Гусем є що підібрати, щоб подарувати на Новий рік.
 

Інтерактивна чашка з п'єсами Подерв'янського

Чашка Подерв.янського з кодом
 
Ноу-хау від Гіфті та письменника Леся Подерв'янського – чашки, які читають п'єси автора його ж голосом. Сміливе рішення, що купити хлопцю у подарунок на Новий рік. За QR-кодом відкривається онлайн-доступ до 33 яскравих та емоційних п'єс 18+. А саму чашку прикрашають ілюстрації Максима Паленка за мотивами творів Подерв'янського. Поціновувач творчості Митця та й просто шанувальник речей із перчинкою точно оцінить.
 
Шукаєш щось велике? Замов набір із трьох різних чашок «Налийте» або набір «Митець» із магнітною листівкою та наклейками з тієї ж колекції. Сюрприз вийде особливо вдалим, якщо до набору з гарячими чашками додати щось гаряче, що можна в них розлити.
 

Магнітний або паперовий планер

Магнітний та бумажний планери
 
Щоб порадувати та сподобатися, подарунок на Новий рік від дівчини хлопцю має бути або незвичайним, або корисним, або й те й інше разом. Під обидва ці критерії чудово підходять планери. Саме час починати з понеділка, писати списки зробленого, незробленого і того, за що взагалі навряд чи колись візьмешся. Ну, отже, потрібен хороший планер. Можна звичний паперовий чи новинку – великий магнітний планер на холодильник. З ту-ду листами, трекером звичок, блоком для вільних нотаток. Чудовий інструмент, щоб сміливо йти у новий рік.
 

Щось тематичне, пов'язане із професією

Наклейки програмісту
 
Якщо твій хлопець працює в офісі, а тим більше у сфері айті, йому напевно «зайде» тематична колекція про професії. Зараз у ній є наклейки, присвячені різним спеціальностям та просто офісному життю, чашки з Гусем, блокноти, а також подарункові набори з ними. А незабаром буквально днями додадуться круті чашки, присвячені IT.
 

Як гарно упакувати подарунок на Новий рік

Мало подарунок коханому вибрати, треба його (презент, у сенсі) ще гідно запакувати. Ось що тобі знадобиться знайти, зробити чи замовити:
  • коробка;
  • стрічка або крафтова мотузка;
  • листівка або гіфт-тег;
  • якась новорічна прикраса: сніжинки з паперу, ялинова або ялівцева гілочка, шишка, дерев'яна фігурка або щось таке.
Коробку можна взяти звичайну крафтову, крафтову з новорічною тематикою або обгорнутим подарунковим папером. Вибирай те, що більше подобається тобі та відповідає характеру твого хлопця тут.
 
Коробка для подарунку від Гіфти

Де придбати новорічні подарунки

Чудова новина в тому, що зараз все можна вибрати онлайн, якщо захочеш. Не треба стояти у черзі, їхати кудись далеко. Хоча, звичайно, іноді хочеться потримати річ у руках, розглянути зблизька. Тоді, якщо ти в Києві, завжди раді бачити у шоу-румі на Костьольній, 4 (поруч із Майданом). Але якщо ні, врятує Нова пошта. Тільки не забувай, що скоро всі втечуть закуповувати подарунки і навантаження на служби доставки буде ого-го. Тож обов'язково закладай час на доставлення. Щасливого Нового року та Різдва!