Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% ЛЮБОВ | 30% МАГІЯ | 10% БЕЗУМСТВО
 

Обрати подарунок – це ще та задача, яка потребує часу і, головне, коштів. У цій статті розглянемо з вами, як обрати оригінальний подарунок та вберегти свій бюджет. Ми підготували для вас цілу добірку ідей, які точно сподобаються вашим друзям, родичам або колегам, і при цьому не вдарять по кишені. Поїхали!

Ідеї подарунків для чоловіків

Що подарувати чоловікові? Знаємо ми ці фразочки, коли запитуєш чоловіка, що ж йому хочеться отримати у подарунок і тут чуємо: “У мене все є. Мені нічого не потрібно” тощо. Саме тому ми тут і зібрались, а ще, для таких випадків у крамниці Gifty існує окремий розділ з подарунками для чоловіків. Розглянемо детальніше подарунки для чоловіків до 500 грн: 

Значки та шеврони з українською символікою – це не просто аксесуар, а вияв патріотизму. Хай у твого друга, партнера чи колеги буде те, що йому буде нагадувати про рідний дім. Йому точно буде приємно отримати класний акцент у його повсякденний стиль. 

Не очікували? Але ж це ті самі недорогі подарунки для чоловіків і не тільки, які ти шукаєш. В Gifty ми пропонуємо патріотичні наклейки на авто з написами “Слава Україні”, “Stand with Ukraine” та “путін хуйло”. Додай яскравих фарб у повсякденне життя автомобіліста за допомогою стильних наклейок.

значки піни подарунки для чоловіків

Ідеї подарунків для жінок

Що подарувати жінці? Адже вони такі різні, загадкові, творчі та кожна по-своєму гарна та особлива. Обирати подарунки для жінок потрібно завжди з розумом, тож підійди та запитай: “Що хотілося б спробувати нового? Чи є якісь хобі, які стоять на паузі?” Впевнені, що у кожної знайдеться щось таке. То що ж можна придумати для оригінального подарунка для дружини, дівчини або подруги: 

Картини за номерами – це можливість нового хобі, арттерапія, яка так інколи потрібна та крутий подарунок до 500 грн. В Gifty картини за номерами зроблені на основі зображень від українських ілюстраторів Альбіни Колесніченко та Ольги Гайдамаки. Всі картини мають потужні символи українського духу. 

Варто зазначити, що картини за номерами краще обирати, знаючи здібності людини до малювання. Якщо це буде перший досвід, придивися до картин за номерами “Калина” та “Зростання”. А для наступного рівня підійдуть картини з ілюстраціями Ольги Гайдамаки “Чари природи” і “Глечик”, які уособлюють чарівність та силу української жінки.  

Знаєш, що стиль етно зараз в тренді? В Gifty ми маємо подарунки для жінок до 500 грн у вигляді значків у цьому стилі. Значки “Карта”, “Пташка”, “Квітка” з колекції Інни Рудої – це не тільки помітна деталь в образі, а й колоритні та різнобарвні українські символи.

чашки_картини за номерами_постер_подарунки для жінок

Універсальні ідеї подарунків до 500 гривень

Безпрограшна ідея подарунка, адже так класно випити напій у гарній чашці та підзарядитися під час перерви. Тут є декілька варіантів, як купити подарунок до 500 грн, які залежать від вподобань людини, якій ти обираєш особливу річ: 

  1. Чашки з українською символікою: для тих, у кого в серці Україна. У виконанні ілюстраторки Інни Рудої чашки “Дерево життя” та “Карта” передають сучасний дух українського етно. А новинка Gifty та української ілюстраторки Катерини Степаніщевої “Рідні зорі” створена для тих, кому потрібно мати щось близьке та рідне поряд. 
  2. Чашки з влучними фразами від українського каліграфа Євгена Берда. Козацький скоропис на чашках “Приказки” та “Лайка” для справжнього козака чи козачки. Такі подарунки без приводу або з ним точно додадуть трішки перчику та запалу у життя.
  3. Чашки з Їжаком від Gifty. Хочеш додати трішки гумору? Їжак спішить на допомогу! Ознайомся з колекцією “Їжак” та подаруй цього колючого та прикольного персонажа на чашці своїй близькій людині.
  4. Чашки за професіями. А ти знав/ла, що у нас є цілі підбірки за родом діяльності. Заходь на сайт та обирай влучні фрази для лікаря, маркетолога, айтівця тощо.

А ти записуєш свої думки, ідеї та плани в блокноти чи планери? А треба було б! Таким чином у тебе завжди буде все під рукою і ти не забудеш свою думку. А завжди приємніше це робити у гарний блокнотик чи планер. Знайди знайомого/знайому, які не вистачає організації, та подаруй універсальні подарунки до 500 гривень у вигляді таких корисних блокнотів.

Чим більше чохлів на телефон, тим краще, чи не так? А якщо вони ще з гарними зображеннями від українських ілюстраторів – це вже комбо. В Gifty ви знайдете чохли та загалом подарунки на будь-який випадок: патріотичні, етно, з написами, яскраві та у спокійних тонах. 

Не можеш обрати, що подарувати? Є ж сертифікати, ще й не прості, а золоті за професіями, на будь-яке свято та з гарними зображеннями від українських ілюстраторів. 

піни_чохол на телефон_блокноти

Як замовити подарунок на 500 грн

Все дуже швидко та просто. Додавай товар у кошик – усе, що сподобалося, та пакування. Останній крок – заповни необхідні дані для доставки в Києві, по Україні або за кордон. Команда Gifty гарно запакує твій подарунок та своєчасно відправить. Впродовж 1-2 днів, з понеділка по п'ятницю, ти або твоя близька людина вже буде радіти подарунку.

Сподіваємося, ти знайшов/ла ті особливі та бюджетні подарунки для близької людини. Не забудь ще й про листівку!