Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Напередодні зимових свят, коли саме час обрати настінний календар, ми в Gifty з'ясовуємо, що краще вибрати – сучасний електронний або, наприклад, класичний настінний календар?

 

Який календар купити на 2023 рік

 

Календар на 2023 повинен бути у кожного. Хочете – настільний календар, хочете – кишеньковий або будь-який інший. Адже ми всі такі зайняті, думаємо про тайм-менеджмент і цілі. Тому всі наші справи записані на сторінках планерів, а настінний календар рясніє червоними позначками біля дат. Тільки ось який календар купити? Що краще: відзначити подію ручкою в паперовому календарі або натиснути пальцем в електронний? У світі, де практично не залишилося нічого справжнього, вести реєстр днів в телефоні або на ноуті – звичайна справа. Але чому так багато людей сьогодні вибирають традиційний паперовий перекидний календар?

 

Що вибрати: електронний або паперовий настінний календар?

 

В одному гаджеті – все життя. Фото, документи по роботі, банківські картки, список покупок, контакти, і звичайно – календар. Всі важливі для нас речі в одній кишені. Це називається прогрес.

 

Які ж переваги електронних календарів?

 

  1. Це – зручно. Поклав у кишеню або сумочку, дістав в будь-яку хвилину, звірився з датою і планами – пішов далі. Настільний календар на 2023 в кишені не поносиш. Тим більше – настінний, на те він так і називається, щоб не в кишені лежати :) Коли настінний календар скромно чекає вас вдома, електронний – завжди під рукою.
  2. При необхідності можна попросити телефон дзвякнути, щоб не забути, що в Іри з роботи сьогодні днюха. Настільний календар так не вміє, якщо ви самі на нього не подивитеся.
  3. Його не потрібно купувати додатково. У додатку до смартфона – купа можливостей, у тому числі – кишеньковий календар на 2023. Настільний календар хоч і коштує недорого, але за ним потрібно йти :) Але якби все було так просто, перекидний календар взагалі б втратив право на існування. І не висів би настінний календар в кожному другому будинку та  офісі, він би віджив себе, як рахівниця, бобіна або дискети. Але цього не станеться, адже той же настінний календар має свою особливу цінність.

 

Паперовий перекидний календар на 2023: переваги

 

  1. Він радує око. Екран телефону – це лише екран телефону. Настільний або настільний календар на 2023 року – це елемент декору, інтер'єру. Він займає своє почесне місце на стіні або на столі та доповнює картинку.
  2. Паперовий перекидний календар – це не просто річ, це – ритуал. Перегортати його сторінки придумав не Шуфутинський :) Це улюблена справа багатьох. Минув ще один день, дякуємо йому, рухаємося вперед. Настільний календар на 2023 на робочому столі має особливу потребу в таких перегортання – рахуємо дні до п'ятниці. Особливо цікаво було в дитинстві: пам'ятаєте цей настінний календар з сірого паперу, листочки якого так важливо було відривати день за днем? Іноді у святкові дні у них на сторінках навіть щось малювали. Відриваєш, бувало, листок, а там, хоч і чорно-біла, але пташка! Тому паперовий настінний календар – це ще й ностальгічна данина традиції.
  3. Настінний календар з паперу мотивує і підіймає настрій. Говоримо чисто про наші, за інші не відповідаємо :) В Гіфті що не перекидний календар – то витвір мистецтва. Українські ілюстратори вклали всю свою майстерність та дотепність, щоб зробити кожен наш настінний календар на 2023 цікавим, корисним і красивим!
  4. Паперовий перекидний календар купити варто ще й тому, що він - практичний і позитивний. У телефонному календарі – тільки те, що написали ви самі. Щось в цьому є, але точно не інтрига :) Перекидний календар на 2023 від Гіфті – це нова історія, цінна порада, дотепний жарт і заряд позитивом на кожен день. Настінний календар зустрічає вас щоранку – нічого не потрібно натискати, він просто висить собі та й усе. Настільний календар махає привіт з робочого столу. Теж – сам по собі :)
  5. Його можна дарувати! Можна презентувати його і в електронному вигляді ... Але тільки разом зі своїм телефоном або в комплектації з новим. Обидва варіанти – так собі :) Тому якщо ви думаєте, чи можна перекидний календар купити на подарунок, відповідаємо – можна і потрібно! Креативний настінний календар купити варто як подарунок на Новий рік, день народження, річницю, Хануку ... вотевер. Такі вони класні, що дарував би й дарував. Настінний календар – класний подарунок для офісу, творчих людей; настільний календар сподобається трудоголікам, які часто сидять за столом, і будуть розпливатися в усмішці при погляді на свій презент.

 

Який перекидний календар купити в Гіфті?

 

У нашому магазині представлено кілька видів, різних за настроєм і призначенням. Ви можете вибрати настільний календар або варіант настінного, веселий або практичний. Ми дбаємо про те, щоб кожна річ була наповнена змістом, вносила певний сенс у ваше життя і була в ньому не просто однією з ... Який календар купити – вибір за вами, адже кожен наш перекидний календар на 2023 буде вашим вірним супутником протягом цілого року. Вам також точно варто подумати про те, щоб купити календар, якщо ви ще не вибрали подарунок на Новий рік. Адже перекидний календар на 2023 від Гіфті – це ідея номер один серед кращих подарунків до свята.

 

Календар «Луччий Гусь»

 

Це – настільний календар з яскравими ілюстраціями та іронічними написами, в подарунковій коробці. Такий перекидний календар з Гусем – безумовний бестселер минулого року. На 2023-й він має оновлений дизайн. Формат – настільний календар на кільцях. Усередині – 10 нових ілюстрацій від Надьожної. Почати його можна в будь-який період року, не відриваючи попередні сторінки. Дуже шкода рвати цей настільний календар, такий він красивий (це вам не чорно-біла пташка :))

 

«Луччий Гусь містить 366 ілюстрацій про всі можливі свята і різні життєві сюжети, до болю знайомих нам з вами. Гусь – персонаж, який говорить правду яка вона є, живою мовою, місцями – суржиком, і користується великою популярністю за щирість і жарти з перчиком. Настільний календар має фішку: перевернувши одну сторінку, хочеться гортати і гортати. Настільний календар Гусь – чудова ідея новорічного подарунка для друзів, колег, рідних і всіх людей з хорошим почуттям гумору. Цей перекидний календар не нагадає про зустріч, але кожен день буде дарувати тобі та твоїм друзям привід для посмішки.

 

Настінний календар-планер «Гусь Обрядовий»

 

Перекидний настінний календар на 2023 рік у вигляді планера з Гусьом – ідеальний подарунок на Новий рік або День народження. Календар-планер Гусь формату А3 створений для тих, хто любить планувати, використовувати оригінальні речі і вміє посміятися над собою. Він містить 12 найновіших ілюстрацій Надьожної з легендарним Гусьом, а також – сітку з місцем для планування. Настінний календар Гусь на 2023 рік легко впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати або офісу. Його варто купити для того, щоб повісити його на видному місці та щоразу відмічати в секціях з датами важливі плани. Він містить на своїх сторінках злободенну іронію персонажа і підіймає настрій.

Автентичний український мем Гусь встигає порадувати і там, і тут – його знають всі. Тому, настінний календар Гусь точно знайде свого шанувальника і серед ваших друзів!

Перекидний календар на 2023 року – саме те, якщо ви раптом не знаєте, що подарувати на Новий Рік або День Народження друзям, колегам або рідним. Виберіть перекидний календар Гусь, адже це – річний абонемент на позитив! Настінний календар Гусь – краще вкладення в настрій :)

 

Настільний Календар Gifty Happy English Year «Travelling»

 

Ще один незвичайний настільний календар від Гіфті. Це – ідеальний подарунок до Нового року: красивий і корисний. Перекидний календар на кільцях вчить англійської та підіймає настрій незвичайними малюнками. У чому сенс? Настільний календар Happy English Year – це не просто календар у звичайному розумінні. По-перше, основне його завдання – допомога з вивченням англійської. На кожній сторінці вас чекає три нових слова / розмовні фрази / ідіоми з прикладами, поясненням і перекладом. Такий настільний календар плюс ваша посидючість і цілеспрямованість допоможуть за рік можна вивчити до 1095 нових фраз!

 

По-друге, цей настільний календар – вічний. Ним можна користуватися з року в рік, адже він не має дат, днів тижня, тому почати його можна в будь-який час. До того ж цей перекидний календар наповнений гумором, позитивом і живими темами, тому з ним процес вивчення мови буде легким, веселим і ненав'язливим.

Радувати око будуть 366 крутих ілюстрацій від Катерини Скороход, знання розширить матеріал від Ірини Сапожинської. Такий перекидний календар купити можна для того, хто вивчає англійську або тільки збирається. Крім того, цей настільний календар ідеально впишеться в будь-який інтер'єр.

 

Думаємо, ми переконали вас, що перекидний календар купити варто хоча б тому, що це не тільки спосіб вести облік днів, але і корисна річ, що підіймає настрій! І, звичайно, – крутий подарунок. Настінний календар, перекидний календар, настільний календар – не важливо, який ви оберете. У нас можна знайти будь-який варіант.

 

Сподіваємося, ми відповіли на питання про переваги паперових календарів перед електронними, і у вас не залишилося сумнівів, чи варто такий календар купити для себе або на подарунок.

 

Обирайте справжні речі зі змістом. Прогрес ще встигне вас наздогнати :)