Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

BIG SUMMER SALE з 10.07 до 12.08
 

Джингл Белс вже не за горами, а подарунки, які страшно не подарувати - тут!
Gifty підготував цілий список незвичайних подарунків під ялинку навіть для тих, хто вів себе не так вже й добре в цьому році;)
У цей список входять товари, які здатні і здивувати, і бути корисними.

Новорічна листівка з Гусем

ТОП крутих подарунків на Новий Рік by Gifty

1. Для тих, хто любить тепло
Самим зігріваючим душу і ручки сувеніром стане керамічна чашка. У нашому інтернет магазині можна вибрати найбільш підходящий варіант із серії кружок з Гусем від Надьожної. У нього характер з перчиком і відмінне почуття гумору. Смакування улюбленого напою з чашки з Гусем знижує рівень стресу в організмі і підвищує вироблення гормону щастя в крові!


 

Також, поспішаємо повідомити про новинку - інтерактивна чашка, яка розповідає історії. Якісна, стильна і трохи балакуча. Наливаєш кави, скануєш QR-код і читаєш одну з 50 коротких історій від Аріни Сидоркіної. Новий день - нова історія про щоденне, про те, що чіпляє та властиве кожному з нас.  Здається, це самий неординарний подарунок, який тільки можна придумати!


 

2. Для тих, хто планує, блокнотує і календарює
Хто не планує, той даремно! Досягати успіху сьогодні - це писати план на сьогодні, завтра і післязавтра. Всі це роблять по-різному, тому і БЛОКНОТИ та ПЛАНЕРИ в Гіфті є різні:
блокноти та планер з Гусем від Надьожної - для тих, хто любить планувати з гумором;


• базова колекція планерів в еко шкірі - для серйозних ділових людей. Усередині вони максимально універсальні, мінімалістичні, але з оригінальною разлінковкою для інсайтів. Плюс в них є гарні наклейки для настрою;



• блокноти від Жені Олійник - для тих, хто вільний робити, що хоче взагалі;
• не такий як всі датований "Антипланер" на 2021 рік - для тих, кого дістали вже всі ці плани, але він все ще тримається;
• артові блокноти з унікальними ілюстраціями від топових ілюстраторів України.


 

На окрему увагу заслуговують КАЛЕНДАРІ від Gifty. Це один із самих класних ідей для подарунка до Нового Року. У кожного з них є своя супер сила:
• настільний "Народні мудрості" Гусь Едішн 2021 - підніме настрій народними приказками, зібраними з усього світу в своїй іронічній манері.  Місцями і з міцним слівцем...;
• настінний календар-планер "Гусь Астролог" на 2021 рік - допоможе спланувати і не дасть щось забути з посмішкою на обличчі;



• настільний "Inspiring Calendar" - надихне! Дасть їжу для роздумів і непомітно підтягне англійську. Наповнений мотивуючими цитатами великих людей, іронічними ілюстраціями А. Шатохіна та QR-кодами на TED відео, про цікаві ідеї від експертів з усього світу;

Обираючи будь-який з цих календарів, блокнотів-планерів ти обираєш щось більше, ніж інструмент для планування. Ти обираєш користь, сенс, навчання, розвиток і естетику в одному флаконі!

3. Для тих, хто в тренді ЕКО
Багаторазові ЕКО СУМКИ з саржі - це гіфт намбер ван в реаліях екологічної ситуації сьогоднішнього дня! Підкреслити власний стиль і зберегти планеті пару нервових клітин - найкорисніший подарунок під ялинку! Причому для всіх! Є шоппери в розмірах M, L, XXL.


 

4. Для тих, хто вчить ENGLISH
Артова колекція для вивчення англійської в Gifty поповнилася новинками перед якими неможливо встояти:
• блокнот - тренер EVERYDAY ENGLISH NOTES.  Прокачає м'яз твого Інглішу на раз два. На кожному розвороті - 3 слова / фрази / вирази англійською + стильна змістовна ілюстрація від Дани Мощенко + QR-код з посиланням на навчальні відео / аудіо уроки. Бомба-ракета, а не блокнот;
• серія граматичних VITAL GRAMMAR NOTES.  Три різних по наповненню блокнота, які відповідають різним рівням володіння мовою. Всередині: таблички з часом, граматика, правила і приклади від викладачів • школи Green Forest. Прості, стильні і наочні;
• календар з надихаючими цитатами INSPIRING CALENDAR англійською мовою про який ми писали трохи вище;
• сертифікати на навчання у різних проектах мережі шкіл англійської мови Green Forest на різні суми, для різних вікових груп і рівнів знань.


 

5. Для тих, хто любить готувати
НЕ банальний подарунок до Нового Року, який стане в нагоді в будь-якому домі - фартух з саржі з оригінальним дизайнерським принтом.
Фартухів на вибір з 2 колекцій:
• з гостренькими фразами Гуся в кольорах оливковий та денім;
• зі сміливими яскравими принтами від Жені Олійник в синьому і червоному кольорах.
Фартухи підходять і чоловікам і жінкам, легко перуться, тримають колір і форму.  Розмір - універсальний, регулюються застібками по росту.


 

6. Для тих, хто любить маленькі милі приємності
Листівки та стікери. Сміливі і саркастичні від Гуся для тих, хто любить правду життя і не боїться посміятись над чим завгодно!
Глибокі і чуттєві для тих, хто відчуває кожною клітинкою.
Веселі ти іронічні для тих, хто любить веселе та іронічне;)
Є навіть незвичайні листівки - пазли! 


 

7. Для тих, хто знає чого хоче
Будемо чесними - подарункові сертифікати - це ідеальний варіант подарунку на Новий Рік для тих, кому складно догодити. А такі люди є і ми їх, чорт забирай, любимо! Ну, або боїмося.
Що завгодно може людина обрати з каталогу магазину. Виглядають сертифікати оригінально і душевно - їх малювали ілюстратори спеціально для найдорожчих "вреднюк" наших сердець :)


 

А для корпоративних замовлень від 100 одиниць товару ми із задоволенням надрукуємо логотип компанії і обговоримо будь-які інші бажані зміни.

Якщо ти дочитав до цього місця, ти напевно переконався, що подарунки на Новий Рік можуть бути корисними, незвичайними і естетичними одночасно!
З року в рік Gifty наповнює речі особливим змістом і настроєм саме для того, щоб ваші близькі, знайомі та колеги в момент дарунку могли радісно вимовити "Як ти вгадав!?"