Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Постер себе вичерпав? Хто зараз взагалі купує плакати? Навіщо псувати стіни? І хто цей чоловік, який задає всі ці недоречні питання? ☺ Адже ми з тобою точно знаємо, що постер на стіну зараз не просто актуальний, а є одним з головних трендів оформлення інтер'єрів. Подивитися й купити постер з ілюстраціями українських художників можна в розділі ПОСТЕРИ.

 Читай також: ПЛАКАТ НА СТІНУ: МИСТЕЦТВО ЗОВСІМ БЛИЗЬКО.

Пройшовши довгий шлях від афіші через модерн і роботи Енді Уорхола, плакат нарешті заслужив право знаходити втілення в різних формах і видах.
Ми в Гіфті не просто створюємо плакати, а разом з талановитими українськими ілюстраторами запрошуємо тебе у світ незвичайних історій, багатозначного лаконізму, світ фарб і незвичайних мотивів. Гоу з нами в цю загадковий і повний сюрпризів всесвіт ☺
 

Постери від Гіфті в інтер єрі
Постери Гіфті в інтерєрі

Плакат - постер від Gifty в інтер'єрі - щось більше, ніж просто картинка

Магазин Гіфті – це не про прості речі. Про це живий меседж у кожному виробі, кожній ілюстрації і в кожному плакаті. 
Наші талановиті автори розповідають свою історію, наповнюючи полотно фарбами, а ми охоче ділимося цією історією через наші плакати.
Плакати від Гіфті – не просто картинка, яка тішить око хвилину-дві. Це – запрошення думати, дивитися, розуміти, аналізувати і творити. Купити постер на стіну у нас – означає не тільки зробити свій дім більш красивим і затишним, але і привнести в нього глибину і шарм. А ще - ПОСТЕР - ЦЕ НЕАБИЯКИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ШИРОТИ ПОГЛЯДІВ

Так, наприклад, Маша Фоя в кожному постері - плакаті, здається, просто транслює свої сни - глибокі і казкові.  Купити постер на стіну з її роботою - це можливість порефлексіровать і помріяти.  А колекція постерів Сергія Майдукова вчить нас з іншого боку дивитися на давно звичний і улюблений місто.  Київ в його роботах звучить по-новому - як ніби дізнаєшся заново людини, з яким прожив в шлюбі багато років.

Плакати з серії про Київ від Майдукова
Плакати з серії Kyiv City Drawings

Кому варто купити плакат - постер

Якщо ти шукаєш незвичайне яскраве рішення оформити інтер'єр, купити плакат – перше завдання у списку. З незвичайними плакатами Гіфті простір набуде затишок і свіжі нотки.
Подумай тільки, скільки опцій у тебе є з нашими постерами на стіну.
Ти можеш прикрасити кабінет або додати плакат як елемент декору в новий будинок. І чому б не купити постер в твою незвичайну кав'ярню, щоб зробити її ще більш цікавою і живою? Особливість наших плакатів в тому, що вони поєднуються з різними стилями – будь то класика, баухауз, модерн чи техно. Настрій не має стилю, але має властивість заповнювати простір. Точно, як наші плакати. 
 

Плакат з колекції Маші Фої в подарунковому тубусі
Постер з колекції Маші Фої в тубусі

Ти також сміливо можеш прикрасити плакатами стіни в особистому кабінеті, без побоювань, що вони будуть тиснути і відволікати від роботи. А ще варто купити постери на дачу, щоб там було так само затишно і красиво, як вдома.
 Якщо ти давно хочеш освіжити інтер'єр, але не хочеш перевантажувати стіни картинками - однозначно варто купити постер і закрити це питання.

 Експериментуй, відкривай нові можливості, купуй особливі речі і цінуй їх за особливий сенс.  А ми із задоволенням допоможемо тобі в цьому.