Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

А що, якщо еко сумка - це не зовсім сумка? А що, якщо вона була зовсім звичайною, але раптом перетворилася на таку, яка допомогла тобі в скрутній ситуації, або життя врятувала...Ну ок, із врятуванням життя ми, звичайно, загнули. Але погодься, що іноді доля або результат твого власного вибору підносить нестандартне випробування, з якого доводиться викручуватися імпровізуючи. 
 Ми звикли купувати еко сумки для речей, овочів і лептопів. Ми обираємо таку, щоб підходила під одяг, була якісною і, дуже бажано - оригінальною. Про те, як можна вдало підібрати саме таку, почитай: "ЕКО СУМКА ШОПЕР: 6 УНІКАЛЬНИХ СТИЛІВ..."
 

Сумка від Маші Фої
 

 Але звичайно, ми і подумати не здогадуємося, що тканинну сумку шопер можна використовувати не тільки за прямим призначенням. Що іноді трапляються ситуації, в яких необхідно приймати нестандартні рішення. І так добре, коли з собою якраз і опиняється ця вдало і своєчасно придбана красуня в розділі ЕКО СУМКА!

З особисто прожитого досвіду Gifty назбирали ТОП-5 способів використовувати сумки шопера так, щоб і зручно, і онукам чогось веселенького в старості було розповісти. Ти зараз сам переконаєшся, що купити тканинну еко сумку стане одним з найкращих твоїх рішень ever!  Читай також: ЕКО СУМКА В ТРЕНДІ: ЯК НОСИТИ І З ЧИМ ПОЄДНУВАТИ.
Поїхали:

1. Подушка. Якщо раптом ти застряг в залі очікування аеропорту, на вокзалі або на лоні природи, і тебе просто звалює від втоми і бажання поспати - поклади в сумку шопер щось м'яке (куртку або кофту), поклади на неї свою кмітливу голову і засинай солодким сном. Навіть, якщо не хочеш спати, а просто прилягти, вирівняти спину, розслабити втомлені м'язи - вдатися до допомоги еко сумки - саме воно!

Сумка - шопер: подушка
 

2. Сумка шоппер - переноска для дітей:) Так, Так. Можливо і таке. Якщо ви подорожуєте з маленькими дітьми, або на прогулянці, або в поході і вже немає сил тягати втомлену від ходи малечу перед собою в руках, можна просто надіти сумку шоппер на плечі, як рюкзак, поставити в неї ніжками дитинку і успішно собі донести її до місця призначення. І руки звільняться, і навантаження на спину зменьшиться, і веселощів додасться! Ну, чесно - коли ви ще носили дитину таким чином?!

Сумка шопер - переноска для дітей
 

3. Підкладка під те, на чому ми сидимо. Іноді виходить так, що ми багато йдемо, чи довго стоїмо, внаслідок чого з'являється непереборне бажання сісти. Але зручного м'якого крісла на горизонті не передбачається. Є бордюр, перекладина, камінь, сходинки...словом - щось. Куди можна присісти, і куди хочеться щось підстелити. І тут знову на допомогу може прийти сумка шоппер. Щоб було чистіше, щоб було м'якше та спокійніше. Купив еко сумку, підстелив, сів, відпочив, і твої штани такі ж білі і неушкоджені, а сукня - чорна, як і раніше.

Еко сумка - підкладка
 

4. Маскувальниця. Дуже класна річ, до речі! Стає незамінною тоді, коли ти поставив вельми помітну пляму на одязі. Ох, як часто таке буває. Морозиво, кава, кетчуп, гірчиця, притулився до фарбованого, птаха пролітала повз ... Ну, ти розумієш. Сумку шопер взяв або надів певним чином, і ніхто не дізнається про твою хвилинку ганьби :)

Сумкі Гіфті
 

5. Тканинна сумка - чалма.  Або тюрбан. Або капелюх. Як завгодно можна це назвати, хоча факт залишається фактом - це буде сумка на голові. Мало не кожен з нас опинявся в ситуації, коли знаходишся далеко від затінку в спеку без головного убору!?  Сховатися ніде, капелюха немає, а спека в розпалі. Відмінний вихід в такій ситуації - намотати щось на голову. Тканинну сумку шоппер, наприклад. Майстер клас по намотуванню додається:
 

Сумка - чалма
 

 Жарти - жартами, а з усього вище написаного можна зробити один великий і незаперечний висновок - подорож без попередньої покупки еко сумки - неможлива. Адже крім свого прямого супер корисного призначення, вона може стати в нагоді в самому несподіваному місці і в самій непередбачуваній ситуації. І, судячи з останнього пункту, щодо порятунку життя ми, все-таки, не перебільшили на початку. Купи еко сумку і буде тобі зручність і щастя :) А якщо вона буде ще і з оригінальним дизайнерським принтом від Гіфті - буде щастя в квадраті.