Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Байдуже, наскільки добре ти вже знаєш англійську, тільки вчиш чи вже вільно розмовляєш, адже практикувати та вчити мову можна все життя! Ми зібрали топ подарунків для тебе та твоїх друзів. Get inspired!

1. «Вічний» англійський календар   

Календар англійська лексика

 

До 2023 року у нас вийшло цілих два англійських календаря. Ми перезапустили Inspiring Calendar з ілюстраціями Олександра Шатохіна та мотивуючими цитатами англійською на кожен день. Та розробили абсолютно новий Traveling-календар на тему мандрів.

Inspiring Calendar це настільний календар з мотивуючими цитатами та ілюстраціями Олександра Шатохіна. Це відмінний інструмент не тільки для практики англійської, але й для саморозвитку. На кожній 7-й сторінці розсташований QR-код з посиланням на відео з TED про тайм-менеджмент, натхнення, внутрішній ресурс, креативні ідеї та безліч інших актуальних тем. 

Календар Happy English Year Traveling присвячений подорожам. А подорожі завжди йдуть поряд з вивченням англійської! Тому в цьому календарі знайдеш 365 яскравих «мандрівних» ілюстрацій + 3 нових слова англійською кожен день. З таким помічником за рік круто прокачаєш свій словарний запас!

Обидва календарі «вічні», тобто не прив’язані до днів тижня, є тільки дата та місяць. А ще вони на зручних кільцях, тож не потрібно відривати сторінки, і календар може служити не один рік. Чудовий подарунок тому, хто вивчає англійську. Естетичний і корисний! А ще його можна розпочати у будь  який день, хоч просто зараз.

2. Граматичний блокнот Vital Grammar Notes

Граматичний блокнот Vital Grammar Notes для словника та вправ


Згадати те, що вчили раніше, впорядкувати нові знання з англійської — у цьому допоможе наш граматичний блокнот з табличками та чистими аркушами.  Загалом таких блокнотів три — для трьох рівнів англійської відповідно: Fundamental (Elementary&Pre-Intermediate), Medium (Intermediate&Upper-Intermediate) та Premium (Advanced). 

У кожному блокноті 42 сторінки із граматичним матеріалом відповідного рівня, тож все корисне завжди буде під рукою. Також є 100 чистих аркушів в клітинку для власних записів. Розроблено спільно з мережою шкіл англійської мови Green Forest.

У якості подарунку тому, хто починає вивчати англійську, можна одразу подарувати набір граматичних блокнотів. Це буде мотивувати людину рухатися вперед.

3. Блокнот для словничка Inspiring

Блокнот для словника англійської
 
Більше слів — більше історій! Тепер запам’ятовувати слова буде простіше, завдяки спеціальному надихаючому блокнотику у крапку

І знову для естетичного задоволення на обкладинці і на сторінках ілюстрації Олександра Шатохіна. А для натхнення та підвищення мовного рівня — цитати англійською.

Блокнот доступний з трьома різними обкладинками софт-тач у трьох різних кольорах.

Чудово виглядає в наборі з календарем Inspiring.

Подаунковий набір для тих, хто вивчає англійську

4. Блокнот Everyday English Notes

Блокнот Everyday English Notes для словника та вправ


Таблички з найкориснішою інформацією, QR-коди на навчальні аудіо та відео, міні-сет англійської на кожній сторінці. Все це чекає тебе на сторінках блокноту Everyday English Notes. На папері у світлу крапку зможеш вести словник або робити вправи.  В блокноті зібрані ключові граматичні правила, є таблиця неправильних дієслів. Все це буде допомагати тобі щодня improve your english.

5. Лексична гра G7 Cards

Лексична гра G7 Cards картки англійська


G7 Cards — це набір лексичних карток для вивчення англійської, а також для різних ігор. Набір складається з 50 лексичних карток з ілюстраціями Катерини Скороход. З одного боку 7 слов англійською, з іншого український переклад. Набори відрізніються за рівнями: A1-A2, B1-B2 та C1-C2. В гарній подарунковій магнітній коробці цей набір стане одним з найкорисніших серед подарунків з англійською тематикою.

Розроблені в колаборації з мережою шкіл англійської мови Green Forest.

Бонус! 

Сертифікат на вивчення англійської в одній із шкіл родини Green Forest. Сума на твій вибір

Можливість вивчати англійську — це, звісно ж, суперподарунок. Тож сертифікат на вивчення англійської мови те, що треба! Наявні подарункові сертифікати в усі школи мережі Green Forest Family: Green Forest, Project 12, Green Country, Yappi Corporate. Сумма сертифікату може бути будь-якою. Різниця просто сплачується при реєстрації на курс.

Сертифікат на вивчення англійської greenforest

 

Мрій англійською разом з нами!


Дивись колекцію  «Для тих, хто вивчає англійську»