Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Друзів можна вибирати. А ось колеги – сім'я, яку обрали нам фахівці з персоналу. Ви можете їх бачити щодня особисто або спілкуватися за месенджерами, але дарувати подарунки з особливих приводів – не просто добрий тон. Жест покаже людям, що вони цінні та більше, ніж просто робочі функції.

Ідеї ​​для подарунка співробітникам постійно вичерпуються. Брендовані ручки та стандартні чашки вже всім замовляли, а подарунки Secret Santa курсують від отримувача до отримувача. Хочеш виділитися і перервати це порочне коло? У цьому матеріалі ми підкажемо, як зробити оригінальний подарунок колезі!

Календарі: дедлайн, що крадеться, відпустка, що затаїлась

Сидиш, працюєш, намагаєшся згадати якийсь сьогодні день тижня, чи скоро п'ятниця, скільки там до відпустки... І сидиш ти такий не один. Полегши колезі підрахунки — подаруй календар з українським колоритом.

  • Настільний календар “Луччий Гусь - 2023”

365 сторінок життєвої мудрості з найкращими хітами Гуся за п’ять років. Не так планувати, як задуматися. Зручний, правдивий, вічний.

  • Календар-планер "“Гусь Обрядовий - 2023”

Настінний календар з планами та важливими датами. Бонусом — Гусь подбав і відзначив дні, коли варто видихати та приділяти увагу собі (адже ми часто забуваємо про це). Яскравий та помітний формату А3, повз не пройдеш!

  • Настільний календар "Неймовірний Київ"

Ілюстрації Олександра Шатохіна тонко та оригінально передають настрій міста. Це подарунок для співробітника, який цінує неординарний погляд на звичайні речі. Календар має незвичайний формат: дерев'яна рамка зі змінними листами. Виглядає дуже солідно.

Якщо сподобався стиль художника, придивись до інших його робіт в окремій колекції.

Планери та блокноти: контроль та порядок

В офісі завжди знайдеться control freak, який простежить, щоб все робилося вчасно і правильно. Опора та надія колективу. На противагу, напевно, знаєш колегу, що пропускає мітинги. Він пише завдання на липких жовтих стікерах, а ті хаотично оточують його робоче місце.

Їм обом варто подарувати планер! У нашому інтернет-магазині є два види:

  • Магнітні

Висітимуть на видному місці та не дадуть пропустити ні важливих переговорів, ні дня народження кішки. Є куди записувати плани, трекер корисних звичок, нагадування про дрібниці. Повний інструментарій зібраності! Написане легко стирається, тому планер використовується довго. Зворотний бік повністю магнітний, тож міцно триматиметься на металі.

  • Однотонні планери з базової колекції

Наша добірка ідей подарунків колегам неповна без них! Все просто, лаконічно та зі смаком. Доповнити планер можна креативними наклейками. Є датовані та недатовані.

  • Блокноти Write&Draw

Описати ідею буває складніше, ніж показати. Тому придумали блокноти з комбінованим папером: чистими листами, у лінійку, клітинку, крапку. Універсальна річ!

Колега цінує творчість? Є барвистий блокнот-арт-бук “Море” з 10 ілюстраціями українських митців та 150 чистими сторінками.

planners

Англійська: знаходити спільну мову

Знати англійську — must have. Якщо хтось doesn’t have потрібно терміново виправити!

Начальнику: пам'ятай, що подарувати співробітнику знання = зробити чудове вкладення в компанію;)

Ось варіанти:

  • Граматичні блокноти

Зручні зошити на спіралі тим, хто серйозно налаштований. 42 сторінки навчальних матеріалів і ще 100 — відпрацьовувати вивчене. Дуже практично!

Їх три види згідно з рівнем володіння мовою: Fundamental, Medium, Premium. Даруй відразу три - точно вгадаєш!

  • Everyday English Notes

Щоденник для ненав'язливого освоєння англійської мови. На розворотах є слова та вирази з перекладом та QR-коди з корисними аудіо та відеоматеріалами. Наприкінці - таблиці з часами. Крім того, це стильний блокнот із точками.

  • Англійські календарі

Вчити мову пасивно та ненав'язливо. Сторінки Inspiring Calendar сповнені цитат, що надихають, а у Traveling — про подорожі в різні країни. Якраз щоб підписувати пости в Instagram й дратувати цим колег. Сподобається навіть тим, хто вже знайомий з англійською. Обидва без прив'язки до року і сповнені яскравих ілюстрацій. Влучний подарунок з будь-якого приводу.

english lessons

Уроки у подарунок колезі – сертифікати вивчення англійської мови у школах: Green Forest, Green Country, Yappi, Project12. Є дистанційні курси!

Тематичні набори: акцент на особистості

Рано чи пізно ідеї для подарунка співробітникам призводять до наборів. Речі у них мають наголошувати на захопленні, професії, приводі.

Наприклад, колега із почуттям гумору оцінить спробу пожартувати про роботу. Тут знадобляться тематичні стікерсети майстрам своєї справи: дизайнеру, маркетологу, айтішнику, вчителю та HRy.

Набори-фаворити нашої команди:

  • Найкраще рішення

Іронічний Гусь — птах щастя та гарант гарного настрою в офісі. Як мінімум тим, хто поділяє його гумор. У наборі: рішуча екосумка, стікерсет та кухоль.

  • Adventure

Планер і дві магнітні листівки з сюжетами, що надихають на пригоди. Сподобається небайдужим до подорожей та спорту.

  • Особливі плани

Косметичка, базовий планер та листівка вдихнуть впевненість у великі звершення. Косметичку можна використовувати як пенал.

  • Best match

Набір для мінімалістів та шанувальників монохрому. Сумка, блокнот та стікери в лаконічній чорно-білій палітрі з оригінальними малюнками.

  • More freedom

Сумка, блокнот та листівка, заряджена на свободу в ідеях та рішеннях. Особливо корисно креаторам.

  • Митець

Любителям міцнішого гумору Гусячого — набір імені Леся Подерв'янського У ньому сет наклейок, магнітна листівка і чашка з QR-кодом на 33 п'єси Митця. Власник набору розважить весь офіс!

gift_sets

Сертифікати: дати зробити свій вибір

Так, перебіг неоригінальний. Зате з сертифікатом будь-хто придбає те, що сам захоче, ну а ти позбавишся думки, що подарував щось не те. Все у виграші. Залишилось підписати листівку!

Отже, добірка ідей подарунків колегам-загадкам — ремоутерам, новачкам і тому похмурому працівникові, який ніколи не вітається і мовчки обідає:

  • Фірмові онлайн-сертифікати Для Неї/Нього на 500 гривень або іншу суму
  • Сертифікат із Гусьом 500 гривень
  • Універсальні сертифікати Gold з різними номіналами

А що як ти — та сама людина, що має замовити подарунки для всіх? У Gifty і на це є рішення!

Корпоративний подарунок: заради командного духу!

До цього рішення приходять багато компаній — подарунки для співробітників у фірмовому стилі та з логотипом. Такі речі роблять кожного працівника видимим та дають почуття причетності до колективу. А відвідування конференцій з корпоративним планером корисне для впізнавання бренду!

Подарунок від компанії може бути класичним, універсальним, але в жодному разі не банальним! Інакше він ризикує вкритися пилом і бути викинутим через рік.

Подарунки Gifty якісні, корисні та креативні. Вибирай будь-який товар зі спеціального розділу сайту. Там є все вищезгадане в статті та навіть більше! Наприклад, є можливість замовити брендовані речі у нашому оформленні або розробити власне.

Докладніше про корпоративні подарунки читайте у спеціальному матеріалі блогу.

carp_gifts