Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Подарунки на День святого Валентина – питання актуальне для всіх. До цього дня відносяться по-різному: хтось розповідає про те, що свято це зовсім не наше, хтось лише поблажливо посміхається, але більшість – з нетерпінням його чекає. Саме тому питанням що подарувати на 14 лютого з року в рік задають ті, кого вже встигла зачепити стріла Амура. Що подарувати дівчині на 14 лютого, як здивувати другу половинку, як вибрати подарунок, що подарувати хлопцеві на 14 лютого? І так далі, і тому подібне. Питань – маса. А це означає, що любов витає в повітрі, святу – бути, подарунки – шукати.

Все правильно! Це –  чудово, радувати другу половинку презентом. В ідеалі – не просто дрібничкою: подарунок на 14 лютого має передати ваше особливе трепетне ставлення, підкреслити вашу близькість.

Що подарувати на 14 лютого – питання відповідальне. Вибрати невідповідний презент – гірше, ніж забути про свято взагалі... Жартуємо☺ Звичайно, будь-які подарунки на День святого Валентина – це ознака уваги, що завжди цінно. Але в особливий день всі чекають особливих вчинків і особливих подарунків. Саме такий подарунок на 14 лютого ти знайдеш у нас.

А щоб зрозуміти, що подарувати на 14 лютого хлопцеві чи дівчині, є кілька простих порад від Гіфті.

Подарунки на 14 лютого

1. Відчувай. Так, як знаєш свою другу половинку ти, її не знає ніхто. Консультант, звісно, гуру завжди і в усьому. Але тільки тобі відомі заповітні мрії, думки коханої людини. Вибираючи подарунок на 14 лютого, прислухайся до серця.

2) Згадуй. Напевно у вас було повно спільних історій, жартів, подій. Завжди приємно, коли подарунки на день святого Валентина наповнені сенсами, про які знаєте тільки ви двоє.

3) Пам'ятай, що не у вартості справа. Щоб подарунок на 14 лютого потрапив у саме серце, він не обов'язково повинен коштувати шалених грошей. Головне – історія, втілення і посил.

Свято – не за горами! Ви закохані і хочете порадувати один одного чимось романтичним в цей прекрасний день? Що ж, саме час вирішувати, що подарувати на 14 лютого.

Всемогутній Гіфті – той самий інтернет-магазин подарунків для закоханих! Ми підготували подарунки на День святого Валентина для других половинок. Кожна річ у нас – по-справжньому незвичайна і особлива. Шукаєш, що подарувати на 14 лютого, заглянь до нас – оригінальні подарунки на День святого Валентина вже чекають☺

Що подарувати хлопцеві на 14 лютого

Представники сильної статі потребують підтверджень любові не менше, ніж прекрасні дами. Що подарувати хлопцеві на 14 лютого – одвічне питання. Навіть якщо цукерково-букетний період і марш Мендельсона вже були в спільному житті, День святого Валентина – прекрасний привід нагадати про свої почуття ще раз.

Вибрати, що подарувати хлопцеві на 14 лютого, не так просто. Особливість цього свята в тому, що презенти в цей день повинні бути не стільки практичними, скільки милими і романтичними. Тому покупку такого необхідного набору викруток краще відкласти на інший день – краще підійти з фантазією до питання, що подарувати хлопцеві на 14 лютого і віддати перевагу речам оригінальним. Варто перетворити подарунки на День святого Валентина не в раціональний підхід, а в ще одне зізнання у коханні.

Що подарувати хлопцеві на 14 лютого – не просто питання, а ціла дилема. Існує думка, що подарунок коханому вибрати куди складніше, ніж коханій. Невже знову труси, шкарпетки або похід з друзями в паб? Ні, ми не мислимо шаблонами, і тебе запрошуємо☺ Команда Гіфті впевнена, що подарунок на 14 лютого для нього – це просто! Головне – опинитися в потрібний час в потрібному інтернет-магазині подарунків. Тож вітаємо, ти – тут, і це вже півшляху☺ Отже, розбираємося, що подарувати на 14 лютого хлопцю.

Блокнот для нотаток «Заряджений на удачу»

Блокнот Заряджений на удачу

Так, ну удача потрібна всім, особливо – закоханим☺ Тому питання, що подарувати хлопцеві на 14 лютого легко вирішується з цим щоденником. Блокнот призначений для всіх, хто заряджений на розвиток і мріє досягти великих висот. З Гіфті подарунки на День святого Валентина можуть бути і корисними. Гусь допоможе витягнути щасливий квиток, отримати залік автоматом і знайти спільну мову з викладачем. Головне – завжди носити його з собою і пам'ятати, що це особливий подарунок на 14 лютого від другої половини: удача подвоїться☺ Розмітка в дрібну крапку дозволяє вести конспект, малювати графіки і робити будь-які записи – навіть любовні вірші.

Чашка «Абажаю»

Чашка Абажаю

Те саме рішення, що подарувати на 14 лютого хлопцю, щоб він був задоволений. Незвичайна чашка з улюбленим Гусьом, яскрава і весела. В одному слові – вся палітра емоцій. Подарунки на День святого Валентина повинні бути саме такими. Він буде пити чай і завжди пам'ятати, що кохана його абажає:)

Особливі листвіки

Листівка Лав Мі

Подарунок коханому – не завжди про брутальність. Розмірковуючи про те, що подарувати хлопцеві на 14 лютого, ми часто забуваємо про приємні дрібниці. Так, наприклад, листівка «Лав мі» від Наді Кушнір – відмінний вибір на додаток до основного подарунка або як лаконічне зізнання у коханні. Або, наприклад, незвичайна листівка «Пазл» – зворушлива історія про близькість та спорідненість душ.

Подарунковий сертифікатСертфиікати Гіфті

Якщо рішення, що подарувати хлопцеві на 14 лютого не приходить відразу, є відмінне рішення – подарунковий сертифікат «Ти завжди знаєш, чого хочеш» або «Я знаю, ти любиш все контролювати». Друга половинка зможе відвести душу і вибрати давно потрібні і бажані речі від Гіфті.

Чоловікові догодити складно, але можливо! Подарунки на День святого Валентина – просто, якщо поряд така різноманітність оригінальних речей. Тобі не доведеться ламати голову, що подарувати хлопцеві на 14 лютого. Доведеться тільки вибрати той самий презент, красиво упакувати і вручити подарунок коханому. А хоча, ні – ми ж і упакувати можемо. Максимально спрощуємо завдання, що подарувати на 14 лютого.

Що подарувати дівчині на 14 лютого

Хтось скаже: «Яка різниця, що подарувати дівчині на 14 лютого? Можна і потрібно проявляти любов без приводу!» Це – правильно, але зовсім необов'язково ігнорувати цей романтичний день і залишати дружину або подругу без сюрпризу. Адже, як сказав хтось із великих, у жінки все – серце, навіть голова. Ну а роблячи щасливою кохану, стаєш щасливий сам.

Ідеальний подарунок коханій – ще те завдання! Важливо пам'ятати, що подарувати дівчині на 14 лютого можна і діамант, і оригінальну листівку, головне, щоб річ була наповнена історією, змістом, вашою любов'ю.

Гіфті – мекка подарунків зі змістом. Ми точно знаємо, що подарувати дівчині на 14 лютого, щоб вона оцінила старання. Ми не любимо просто так, не хочемо для галочки, не розуміємо для «аби було». Нам важливо, щоб по-справжньому, щоб зачепило і залишило слід. Такі подарунки на День святого Валентина ми і зібрали напередодні свята.

Розбираємося, що подарувати дівчині на 14 лютого.

Листівка «Ти – особлива»

Листівка Ти особлива

Ну кому не хочеться почути ці слова від другої половинки? Подарунок на 14 лютого покликаний радувати і ділитися почуттями. Листівка дуже коротко, але чітко нагадає дівчині, що її цінують і розуміють.

Косметичка – завжди вдалий подарунок на 14 лютого

Косметичка з принтом від Гіфті

Що подарувати дівчині на 14 лютого, якщо не яскраву косметичку для дрібних речей? Практична, компактна і в той же час містка, вона може бути використана як косметичка або сумочка для дрібних речей: ключів, карток, грошей і т.п. Це відмінний подарунок коханій.

 Оригінальна еко-сумка

Сумка Струни

Більше, ніж косметички, дівчата люблять тільки сумки☺ А такі сумки, як в нашому інтернет-магазині – це ідеальний вибір, що подарувати дівчині на 14 лютого.

Сумка струни: красиво про те, що відносини – як музика, жінка – як вода, а людина, яка знає це, може почути і відчути серцевину, з якої починається все. Це відмінний варіант, що подарувати на 14 лютого для всіх поціновувачів оригінальних речей і багатозначних лейтмотивів.

Постер Horizons

Великий постер на стіну український дизайн

Відкрити для коханої нові горизонти! Цей постер з малюнком української іллюстраторкі Маші Фої – не тільки вдалий елемент інтер'єру, але і відмінна мотивація щодня відкривати для себе щось нове. Якщо ти раптом ще не знаєш, що подарувати дівчині на 14 лютого, підказуємо: постер – чудова ідея. Твоїй другій половинці точно сподобається те, що вона побачить і відчує в момент отримання подарунка.

Ну і як же без стікерів з Гусьом?

Стікери з Гусем до дня Валентина

Що подарувати дівчині на 14 лютого, щоб вона була не тільки зворушена, але і посміялася від душі? Звичайно – Гуся. Іронічний набір наклейок допоможе в цьому. Як завжди – тонкий гумор і доза позитиву. Ідеальний подарунок на 14 лютого, щоб дівчина посміхалася, щоразу відкриваючи блокнот чи ноут-бук.

Чашка «Ти – лучча»

Чашка Ти Лучча

Гусь може радувати і під час ранкової кави або вечірнього чаю. А головне цей подарунок на 14 лютого завжди буде нагадувати їй про те, як її бачить коханий. Це – важливо, це окрилює, як і сама любов.

Блокнот для нотаток та малювання «Поспішати повільно» Із серії Write & Draw

Цей блокнот стане відмінним рішенням питання, що подарувати на 14 лютого. Якщо твоя дівчина любить читати, малювати, він стане ідеальним читацьким щоденником, місцем для нотаток, ескізів, замальовок. Що подарувати дівчині на 14 лютого, якщо не простір для її творчості! Усередині особистого блокнота – 4 види сторінок (з блоками, в лінію, в точку, чисті), а знімна обкладинка дозволяє з легкістю міняти дизайн.

Ну і, звичайно, – свобода вибору!

Сертифікат на подарунок до 14 лютого

Якщо вибрати подарунки на День святого Валентина зовсім складно, найкраще довіритися смаку своєї другої половинки. Ми подбали про те, щоб кожен отримав те, чого хоче. Подарунок на 14 лютого у вигляді сертифіката – відмінне рішення, якщо ви зовсім недавно почали зустрічатися і ще погано знаєте побажання другої половинки. Або якщо після довгих років разом, так і не розгадали її☺

Сертифікат на подарунок – це реальний вихід, якщо ти не знаєш, що подарувати на День святого Валентина. За допомогою сертифіката можна придбати:

  • планери;
  • блокноти;
  • календарі настінні і настільні;
  • постери на стіну;
  • керамічні чашки;
  • кухонні фартухи;
  • еко-сумки і косметички;
  • листівки, стікери і наклейки;
  • календарі та блокноти для вивчення англійської мови.

Всі ці позиції представлені в унікальних стилях від різних українських художників-ілюстраторів. У кожного з них є свій власний почерк і свій посил, який легко читається на кожному з аксесуарів. Щасливий володар сертифіката на подарунок може вибрати щось в жанрі сюрреалізму, або ж навпаки віддати перевагу тематиці приземленості. Будь-яка примха, як то кажуть! Сертифікат допоможе вирішити проблему, що подарувати на 14 лютого, і точно порадує твою половинку.

Подарунок на День закоханих: купити не можна забути:)

Свято закоханих для нас – це жарка пора, а тобі потрібно заздалегідь подбати про те, щоб встигнути вибрати, купити і отримати подарунок на 14 лютого.

У нас в магазині ти знайдеш безліч варіантів оригінальних речей, які порадують як дівчат, так і хлопців. Але любов не можна ділити на неї і нього, це – багатогранне і усюдисуще почуття. Тому універсальні презенти у нас такоє є. Вони порадують кожного, незалежно від статі, роду занять, віку. Подарунки на День святого Валентина від Гіфті створені, щоб посміхалися всі! Інтернет-магазин Гіфті – за любов і про любов! Ми – амбасадори цього почуття, якщо хочеш. Допоможемо кожному, хто шукає унікальний подарунок на 14 лютого, зробимо все в кращому вигляді, інакше просто не вміємо. Особливо, коли справа стосується Любові.

Радимо не пропускати цей день і обов'язково вибрати подарунок для другої половини. Навіть якщо не знаєш, що подарувати хлопцеві на 14 лютого чи який подарунок для коханої вибрати – не страшно. Ми знаємо, які подарунки на День святого Валентина купити, щоб змусити засяяти очі другої половинки ще яскравіше. Ми пам'ятаємо про те, що почуття – це завжди тонко, інтимно, але при цьому будь-які відносини не позбавлені гумору, іронії та звичайних життєвих ситуацій.

Інтернет-магазин подарунків на день святого Валентина Гіфті, як завжди, готовий зустрічати свято яскравими незвичайними речами. Подарунок на 14 лютого для ваших коханих – наші турботи.

Чекаємо тебе на нашому сайті. Всім – любові:)


ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА