Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Давня історія: як рік почнеш, так він і пройде. Гіфті пропонує почати його з чистого аркуша. І для цієї справи вам знадобитися планер блокнот. А значить починати рік будемо структуровано, легко і без паніки.

 

планер гіфті Гусь організований

 

Чому варто купити планер
 

Планер блокнот — річ незамінна. Зізнайтеся, навіть в епоху гаджетів, мати під рукою гарний щоденник — завжди приємно. Ще приємніше — записувати в планер блокнот справи, викреслювати їх або ставити галочку, коли мета досягнута. Головні причини, за версією Гіфті, чому щоденник купити все ж варто.

 

Планер: все пам'ятати, нічого не забути

 

Основне завдання, яке має планер блокнот — тримати всі важливі цілі, розклад, списки та пріоритети в одному місці. Сьогодні, коли нас оточує так багато різної інформації, нових людей, зустрічей, щоденник просто необхідний — вмістити все в голові просто неможливо. Так, щось можна записати в додаток телефону, щось — на одному зі стікерів на робочому столі. Але планер блокнот — найкраще рішення. Адже коли важлива інформація зберігається в різних місцях — це погано, незручно і небезпечно тим, що один або два пункти зі списку завдань на день будуть не виконані. Планер блокнот дає можливість зібрати і структурувати все в одному місці так, що ви точно нічого не забудете.

До того ж щоденник — це те, що завжди під рукою. Не треба шукати його у вкладках браузера або в історії телеграма. Досить просто відкрити планер блокнот і побачити, що до подорожі в іншу країну, яку ви запланували ще півроку тому, залишилося зовсім недовго; а про зустріч, яку ви зовсім забули, щоденник нагадує саме сьогодні. Додати до цього приємні тактильні відчуття від шурхоту сторінок планера, яскраві стікери, красиву закладку і виходить, що планер блокнот — ідеальний інструмент для планування.

 

Завести щоденник і навчитися планувати на годину і на роки вперед
 

Так, щоденник вчить нас планувати. На день, рік, місяць. Уміння ставити короткострокові та довгострокові цілі важливо для всіх, хто хоче йти вперед. Планер блокнот зручний тим, що в ньому можна розписувати цілі: великі та маленькі, ділити їх на завдання, встановлювати терміни й стежити за результатами. Так щоденник допомагає нам не відступити й здійснити задумане. Тому однозначно планер купити варто тим, хто ставить цілі, але забуває про них. Щоденник в такому випадку — в поміч.

 

Щоденник — один із способів прищеплювати корисні звички

 

По суті щоденник — це трекер, що допомагає ввести корисні звички: спорт, медитацію або 2 літри води в день. Тому обов'язково планер купити варто, якщо ви збираєтеся в новому році піти в зал, почати вчити нову мову, нарешті — бігати вранці. Щоденник — той самий стусан: якщо ви вже записали це, обвели маркером, відзначили наклейкою, не виконати навіть трішки соромно.

 

Купити планер і почати правильно фіксувати витрати

 

З практичної точки зору планер — це ідеальне місце для фіксації витрат.

Внесення місячного бюджету і аналізу витрат у щоденник допоможе поліпшити фінансове становище і почати збирати на велику мрію. Записуйте всі витрати та доходи на відповідній сторінці в щоденнику, групуйте записи по типу, виділяючи їх кольором, і відмічайте найважливіші або навпаки — непотрібні. Щотижня проводьте аудит, і планер блокнот підкаже, що можна урізати, а від чого варто відмовитися.

 

Планер — це можливість проявити творчість.

 

Погодьтеся, для кожного щоденник — це завжди трохи про творчість. Навіть якщо використовувати його в суто практичних цілях, то там, то сям на полях все одно з'являться вензелі або кумедні котики. Саме тому кожен-другий планер гіфті має спеціальні сторінки і для замальовок. А ще — стікери, конверти, закладки, адже візуальна складова — це дуже важливо. Тому кожен наш щоденник — це чисте полотно, а його власник — той самий художник.

 

Навчитися бути чесним з собою

 

Якщо говорити про те, як заповнювати щоденник, то є певні правила, як максимально ефективно вести ваш планер блокнот. Головне правило, як заповнювати щоденник, полягає в тому, щоб бути чесним із самим собою. Безумовно, можна запланувати величезну кількість справ, але чи буде користь, якщо не встигаєш виконати і половину?

Намагаючись вписати якомога більше пунктів в щоденник, ми хочемо оптимізувати, наповнити день важливими речами і нічого не забути. Але в підсумку, це призводить до перевантаженості дня, неможливості відрізнити справді важливі справи від рутини. Якщо ви чесні перед собою, то навіть наповнивши щоденник списком з 20-30 справ, пізніше ви зможете зрозуміти, які з них важливі, а які ні.

 

Можна навіть сказати, що планер блокнот здатний зробити людину більш щасливою. Щоденник допомагає зрозуміти, що вам дійсно подобається робити. Якщо відстежувати все, що відбувається протягом дня, записувати це і супутні емоції в щоденник, то зовсім скоро стане ясно, що робить вас більш щасливим, а що пригнічує. Таким чином щоденник допомагає будувати плани так, щоб не суперечити своїм внутрішнім відчуттям.

 

 Гіфті знає про планування все. Адже не один планер пройшов через наші творчі руки. Кожен наш щоденник створений для того, щоб ви могли реалізувати все перераховане вище і не зійти з розуму. Адже планувати потрібно теж в міру і в задоволення.


У нас ви можете знайти планер на будь-який смак — від класичних до зовсім незвичайних. Який щоденник купити — вирішувати вам. Від нас — поділитися з вами їхніми перевагами.

 

Планер блокнот «Гусь організований»

 

планер гусь організований

 

Щоденник «Гусь організований» — це планер блокнот, з яким набагато простіше, і вже точно веселіше, буде реалізувати свої плани і мрії. Цей планер блокнот даруватиме своєму власникові порцію якісного гумору і мудрих мудростей від відомого персонажа щодня. Планер блокнот містить спеціальні форми для внесення завдань, місце для важливих записів і сміливих ідей. Щоденник має приємну на дотик обкладинку з матовою ламінацією і вибірковим лакуванням.
 

Закруглені листки зроблені з якісного паперу щільністю 130 г/м2. Сторінки зручно поділяються стрічкою-закладкою. Блокнот планер не прив'язаний до дат, а значить ви можете почати вести щоденник в будь-який момент. Крім усього, планер блокнот містить календар на 2020—2023 роки, блоки для планування на день, місяць, рік (135 сторінок), Місце для заміток (40 сторінок), трекер звичок (5 сторінок), набір наклейок, вбудований конверт та дзен-розмальовку, простір для ваших ідей.
 

Але, мабуть, найцікавіше, що робить цей планер блокнот оригінальним і таким незвичайним — жарти та кумедні поради від автора легендарного Гуся — Надьожної. «Гусь організований» настільки яскравий, що вам однозначно захочеться взяти такий і для себе. Цей щоденник допоможе легко розпоряджатися часом, виробляти корисні звички і розподіляти грошові витрати. А позитивні ілюстрації перетворять рутинне ведення справ в захопливу пригоду.

 

Планер щоденник Антипланер

 

антипланер гіфті 2020

 

Плани, плани, плани... Часом від них кипить голова. Чому б не відволіктися на хвилинку? Саме для цього створено незвичайний щоденник — Антипланер. Це — планер блокнот, призначений підіймати настрій і відволікати свого власника від дедлайнів, купи непрочитаних повідомлень і невиконаних тасків. Планер блокнот складається з календаря на 2020 рік, сторінок для щотижневого планування, трекера сну і настрою, таблиці для ведення фінансів, сторінок для списків і заміток.
 

І все це у фірмовому стилі Жені Олійник. Кожна сторінка — витвір мистецтва. Планер блокнот наповнений незвичайними життєствердними ілюстраціями. У доповненні щоденник має колекцію наклейок і розмальовку — можливість дати розуму трішки відпочити. Планер блокнот виконаний в розмірі 140х190 мм з якісного щільного паперу.

Цей планер блокнот закликає зупинитися, видихнути і згадати про справжні цінності життя, що складаються далеко не з одних лише завдань і зустрічей. Щоденник Антипланер — це своєрідна форма медитації.

 

Щоденник з еко-шкіри: планер на місяць, тиждень, рік
 

планер в обкладинці з екошкіри

 

Стильний планер блокнот в обкладинці з еко-шкіри — це не тільки дуже красивий щоденник, це ще й ціла система планування. Щоденник планер продуманий до дрібниць — від рекомендацій, як досягти цілей, великих і маленьких, до дуже зручних блоків — планування на день, рік місяць. В кінці щоденник має порожні білі сторінки для творчості, замальовок.
 

Щоденник справді допомагає організуватися і бути більш продуктивним у досягненні цілей. Варто тільки планувати свій час і все життя відповідно до розставлених пріоритетів та щодня робити невеликий крок в напрямку мрії. Планер блокнот складається із загальних порад з планування на початку, місця для глобального планування (12 стор.), форм для планування на місяць і тижнів (144 стор.), календарів (2 стор.), різнокольорових сторінок з мотивуючими фразами (6 стор.), сторінок в лінійку (48 стор.) та чистих сторінок (40 стор.)


Щоденник — результат творчості української художниці Даші Левчук. У наборі планер має набір наклейок, гумку для фіксації, конверт, стрічку-закладку. Планер блокнот доступний у двох кольорах. Планер купити варто всім, кому не вистачає системності.

 

Write & Draw — щоденник для творчих особистостей

 

блокнот для планування write and draw 4 в 1

 

Ми любимо незвичайні речі, а оригінальний планер щоденник — наш коник. І до таких блокнотів точно можна віднести щоденник Write & Draw. Щоденник може служити скетч-буком для замальовок або стати ідеальним місцем для списку прочитаних книг або улюблених фільмів. Такий планер блокнот для заміток і малювання буде чудовим подарунком для письменника, художника, книголюба і просто для творчої особистості.
 

Щоденник має обкладинку з дизайнерського картону. Усередині — чотири види сторінок (з блоками, в лінію, в точку, чисті). Щоденник має особливість — знімну обкладинку. Це дає можливість змінювати дизайн, залежно від настрою, і ваш планер блокнот завжди буде різним. Можна купити планер в комплекті з кількома обкладинками відразу. Цей щоденник виконаний з якісного німецької паперу молочного кольору, приємного на дотик. Щоденник має невеликий розмір, тому планер блокнот завжди зручно носити з собою, щоб записувати спонтанні рядки або цікаві замітки.
 

Планер блокнот має сто шістдесят сторінок з чотирма видами розмітки. Щоденник має різну розмітку для вашої зручності. Шістдесят сторінок розділені на блоки (тут ідеально записувати завдання), тридцять вісім сторінок в лінію — місце для записної книжки, думок, контактів, і чотирнадцять сторінок в цятку. Щоденник має також тридцять шість чистих аркушів. Тут немає ніяких обмежень, так що фантазуйте і робіть ескізи — тепер це ваш блокнот для малювання і заміток одночасно.

 

Календар і планер — 2 в одному

 

календар-планер гусь 2020

 

Ми не можемо не згадати і про календар-планер з Гусьом. Це календар, в якому дуже зручно вести плани на кожен день, місяць або рік вперед. Календар щоденник містить календарну сітку з місцем для планування. Календар планер Гусь на 2020 рік легко впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати або офісу. Такий незвичайний планер купити варто, якщо носити щоденник з собою ви принципово не хочете, але робити помітки любите все ж на папері.
 

Крім своєї практичності, такий планер порадує вас ще своїм виконанням. Кожна сторінка — нова історія і кумедна ілюстрація з Гусем від Надьожної. Радимо повісити перекидний календар-планер на видному місці, щоб кожен раз відзначати в блоках з датами важливі зустрічі, плани та майбутні події. Такий варіант вести справи — ідеальний, якщо щоденник — не для вас.

 

 Чому варто купити планер блокнот Gifty

 

Ми в Гіфті розуміємося в незвичайних речах зі змістом. Оригінальний планер, незвичайний щоденник — легко! У на великий вибір блокнотів, які можна взяти на подарунок або придбати для себе. Тому якщо ви до сих пір не знаєте, який планер купити, просто приходите в наш шоу-рум і серце підкаже вам, на якому з них зупинити вибір.

 

планери від гіфті

 

Чому планер купити варто саме у нас?

 

По-перше, щоденник від Гіфті — це красиво. Ми з великою відповідальністю ставимося до питання естетики. Кожен наш планер блокнот — це окремий світ красивих ілюстрацій, особливих меседжів. Будь-який планер виконаний з хорошого картону і паперу, має красиву стильну обкладинку. Кожен щоденник — це велика творча робота одного з талановитих ілюстраторів, які вкладають душу і свої геніальні ідеї в ваш ідеальний планер.
 

По-друге, щоденник від Гіфті — це завжди практично. Усередині кожен планер блокнот має календар. Зазвичай, щоденник містить сторінки з різними блоками і розміткою, щоб ви могли організувати простір для планування так, як вам зручно. Кожен щоденник до того ж має якусь свою особливість — конверт, наклейки, атласну закладку, змінну обкладинку.
 

І по-третє, наші дизайнери продумали все так, щоб заповнювати щоденник було цікаво. Планер блокнот може на довгий час занурити вас в організацію справ, адже заповнювати блоки на тиждень, плани на рік і десятиліття — дуже цікаво.
 

Сподіваємося, ми переконали вас в тому, що щоденник — це основний інструмент для правильного розподілу часу. Кожен день планер показує вам, скільки у вас на сьогодні часу зайнято або вільно, і на який час у вас вже стоять завдання. Володіти своїм часом, контролювати життя — це суперсила, якою просто необхідно володіти в сучасному світі.
 

Запрошуємо вас в наш шоу-рум вибрати свій ідеальний щоденник і стати трішки супергероєм вже сьогодні.