Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Гіфті цієї осені виповниться 4 роки і ми зібрали для вас деякі цікавий факти з життя нашого бренду.Коллектив бренду Гіфті

Колектив бренду Гіфті

1. В минулому житті Gifty був маленькою онлайн-крамничкою брендових подарунків на сайті Green Fоrest.

2. Найбільше наших фанів живе у Києві та Львові.

3. В Києві на Подолі є стіночка з малюнком відомих киіївських каліграфістів сестер Лопухіних. My heart belong to Ukraine. Цей надпис став варіацією ескізу, зробленого спочатку для сумки Gifty.

4. За весь час нашого існування найбільше принтів для нас зробила Даша Левчук, вона й працює над основними лінійками товарів.

5. Попри те, що ми невеличка крамничка, свої замовлення ви можете забирати з 12 офісів по всьому Києві. А все завдяки тому, що ми одна родина з Green Forest, Green Country та Yappi.

Команда Гіфті6. Перша публікація у FB та ВК була зроблена 25 квітня 2013 року, тож нашим сторінкам 4 роки.

7. Блокнот Family book виник, коли наша Світлана народила четверту дитину і зрозуміла, що всі сімейні записи треба звести в одну Сімейну книгу.

8. Рекордсмен продажів Gifty подарунки з цитатою Пабло Пікассо "Everithing you can imagin is real", який намалювала Віта Лопухіна.

9. Чашки та сумочки із Серії I Love Ukraine тепер є українського гурту Гіфті Daha Braha.

10. Перший пост про чашки та блокноти з Гусьом викликав неймовірний ажіотаж і його побачило близько 80 000 людей, ми отримали дуже багато коментарів, share та лайків.

 

Фотограф Саша ШергінаБренд Гіфті і його команда