Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

 

Зберігайте у вашому сімейному щоденнику найцінніші моменти вашого життя, а ми підготували для вас кілька ідей того, чим його можна заповнювати.

 

1. Поділіть розворот блокнота на 12 клітинок, в які можна записувати найбільш пам’ятні події місяця. Так складеться картинка цілого року.

2. Створіть разом список мрій та бажань. Рекомендуємо записати не менше 50 пунктів та доповнювати його по мірі реалізації мрій. Важливо, щоб бажання не були однобокими і стосувались 4 сфер: здоров’я, відпочинку та мандрівок, розвитку та відносини. Наприклад: навчитися робити суші, вивчити англійську мову, поїхати в Париж, піти з друзями в квест-кімнату, зайнятися йогою. Плани – це мрії, визначені в часі, отже виділіть окремий розділ для будування більш конкретних сімейних планів на рік з наміченими датами.

 

Сімейний блокнот Гіфті для записів

 

3. Запропонуйте дитині намалювати портрет вашої сім’ї, свій настрій, фантастичну тварину тощо. Вам буде легше проаналізувати її поведінку.

4. Відведіть сторінки для написання побажань на різні свята.

5. Для листування. Відведіть сторінки мами, тата, дитини або ж спільний «журнал».

6. Приклейте на окремі розвороти пам’ятні знаки (квитки на концерт тощо).

7. Зробіть сторінки для самоаналізу. Для того, щоб вашим рідним буле легше зрозуміти один одного є хороша практика прописувати свої емоції. Наприклад, на сторінці дитини: Я радію/сумую коли моя мама / мій тато / мій братик / ми разом. Такі сторінки корисно завести для кожного члена сім’ї.

 

Gifty блокнот для сім'ї Family diary

 

Більше ідей та цікавинок ви знайдете у нашому Family diary.

За фото вдячні Наталі Лотоцькій, керівнику школи Green Country