Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Цінителям мінімалізму та монохрому, ми присвячуємо цю нашу добірку з чорно-білими надихаючими подарунками Гіфті. Нічого зайвого - тільки стильні принти, каліграфічні надписи та контраст двох кольорів. Дизайн від наших улюблених Віти Лопухіной і Даші Левчук.

Сумка з саржі Keep looking. 220 грн.

Шукай! Не здавайся! Продовжуй! Геніальний Стів Джобс, вислів якого написаний на цій торбинці, мотивує нас не зупинятися на шляху до успіху і щастя. У всіх в житті бувають моменти сумніву, поділилися ними з близькими і вони обов'язково розсіються.

Сумка з саржі Keep lookingСумка з саржі Keep looking чорна 

Чашка Let it go. 220 грн. 

Відпустіть всі проблеми, турботи, вимкніть хоча б на пару годин телефон і насолоджуйтесь життям. Спеціальне матове чорне покриття дозволяє писати крейдою на поверхні чашки. У комплекті йде коробочка, яку можна підписати. 

Фірмова чашка Гіфті Чашка Гіфті для надписів крейдою

Набір наклейок Art. 25 грн.

Надихаючі та мотивуючі, ці наклейки створені аби прикрасити сторінки вашого улюбленого блокноту, ноутбуку чи смартфону. Їх головна особливість - стильна каліграфія та надихаючі фрази. 

Стікери Гіфті Оформлення планнерів зі стікерами

Сумка Everything. 220 грн.

Це кит зі словами Пабло Пікассо тепер завжди буде з вами і нагадуватиме, що ВСЕ можливо. Сумка зручна і практична, вона пошита з міцної саржі і має підкладку.

Сумка чорного кольору з натуральної тканини Сумка з китом Гіфті чорна  із саржи

Скетчбук Keep looking. 60 грн.

Цей блокнот з чистими сторінками вкотре нагадує про те, що не потрібно обмежувати політ своєї фантазії. Нас чекає ще багато відкриттів!

Записний блокнот Гіфті Блокнот для нотатків

Подарункова коробка Magic. 20 грн.

Коли подарунки обрано, єдине, чого не вистачає - гарної коробочки для презентів. Надихаючий надпис та місце для підпису. Цю коробочку не потрібно ховати під шаром паперу.

пакувальна коробка для Гіфті планерівГіфті планери