Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Історія в подарунок! Дивовижні розповіді про несподівані сюрпризи від відомих людей у новому спецпроекті Gifty.

Лєра Польська - жіночий фотограф і мандрівниця, засновниця фотопроекту Fearless. Через фотографію Лєра допомагає жінкам розкрити свою внутрішню красу.

Фотограф Лєра Польська для бренду Гіфті

Дарувати подарунки - це моя guilty pleasure: я вибираю подарунки всюди, завжди, для кожного друга. З будь-якої поїздки везу презенти, люблю сюрпризи з причиною і без. Подарунки - одна з найбільших статей моїх витрат, але і найприємніша.

У мене є подруга, яка любить жовтий колір. Вона одягається в жовте, жовтий є в інтер'єрі її будинку. Жовтий для неї - це внутрішнє сонце, яке вона несе світові, і вона теж дуже-дуже сонячна.

Інтервю Гіфті з Польскою Лєрою

В цьому році, під час подорожі по Порту, я йшла вулицею і, як завжди, шукала щось особливе. На розі темної маленької вулички був дивний заклад, я обережно відкрила двері, а там- величезна друкарня. Всюди чутно шурхотіння папірців, верстатів, а в центрі сиділа дівчинка, яка робила листівки. Листівки були на простих аркушах паперу, а намальовані - вручну. Саме там я знайшла дивовижну листівку з великим жовтим сонячним колом на літаку, що летить вгору. Коли побачила листівку, зрозуміла -це вона, той самий подарунок, який привезу подрузі. Щоб в її квартирі оселилося не тільки її сонце, а й подорожі, нові відкриття і вершини.

Фотограф Лєра Польська для Гіфті

Маленький літачок полетів зі мною 7 європейськими країнами і дістався до України. Коли подруга побачила його - вона завжди так емоційно реагує- мало не розплакалася від радості.

Тут історія б закінчилася, але через два тижні подзвонив добрий знайомий, з яким ми подорожували Португалією разом. Він сказав зайти на пошту і отримати там доставку. На пошті була коробка, в коробці пляшка портвейну і листівка з жовтим сонцем з тієї ж друкарні.

Ти робиш подарунки, а потім роблять подарунки тобі. І це як один з кругообігів добра в природі. Ось чому люблю отримувати подарунки і люблю дарувати.




 


На запитання, який подарунок ти б обрала в Gifty, Лєра відповіла: " сумку "Sea lover" ";)


Читати також: