Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Канцелярський відділ в магазинах з гарними блокнотами – ваша особиста версія раю на землі? Якщо ви належите до людей, готових вічно розглядати зошити, ручки й пенали на полицях супермаркетів, то як ніхто знаєте, що купити блокнот – часом ціла епопея!

 

Багато хто, напевно, неодноразово приносив додому новеньку записну книжку з упевненістю, що якщо вже купив блокнот для нотаток, то тепер завжди буде носити його з собою та старанно оформлювати. Щоправда, ентузіазму вести його часто вистачає на кілька сторінок. Гарний блокнот відправляється до шухляди з такими ж побратимами, вкритими багаторічним пилом. Нумо розбиратись, як розірвати це коло, які параметри потрібно врахувати, і де купити блокноти для нотаток в Києві та з доставкою по Україні.

Зміст:

 

 

Які особисті блокноти бувають

Симпатична картинка на обкладинці й паперовий блок з листочками в клітинку – не дуже схоже на мрію. Щоб відшукати «той самий блокнот», давайте з'ясуємо, що саме нам потрібно.

Бажаєте завести особистий щоденник, який буде приємно прогортати через довгий час? Подбайте про те, щоб купити блокнот для нотаток з приємним оформленням і зручною розміткою. Він стане місцем збереження творчих ідей і важливих спогадів. Так, ми віримо, що люди, котрі захочуть купити гарний блокнот і переносити думки на папір замість ведення публічного блогу, все ще існують.

Блокнот для записів або просто планер? Якщо ви любите практичність і не любите витрачати час, купіть блокнот, максимально пристосований для ведення справ. Якісне оформлення й інтуїтивно зрозуміла розмітка записної книжки відкриють шлях до максимальної продуктивності й розкриття внутрішнього потенціалу. Сторінки блокнота для нотаток не дозволять забути про ділову зустріч, нагадають про денну норму води і дозволять стежити за прогресом у навчанні.

Якщо потрібен блокнот для малювання, саме час купити скетчбук. Головна особливість – це чисті аркуші (без розмітки як у блокнотах для нотаток). Він просто необхідний для тих, хто любить робити замальовки під час прогулянки в парку, і хто заспокоюється створенням квіткових орнаментів у перерві між навчальними парами. Тим більш, невеличкі ескізи потім можна перетворити на повноцінну картину, і для цього необов'язковий диплом художньої школи. Наприклад, серія I Need More містить готовий майстер-клас прямо всередині особистого блокнота. Водночас навчальна частина компактно вміщена у QR-коді й зовсім не займає обсягу.

Скетчбук для творчості Гіфті

Ця ж колекція познайомить вас із поняттям «артбук». Купити такий блокнот для малювання, блокнот для нотаток або записну книжку – це як придбати маленький витвір мистецтва: крім простору для власних ідей, ви отримуєте міні-журнал з прикладами робіт сучасних художників. Надихайтеся, втілюйте задуми й дізнавайтеся більше про світ творчості. А ще можна купити такий блокнот як подарунок людині, небайдужій до української культури.

Ваше зацікавлення мовою, універсальною для роботи й подорожей, надихнув нас на створення граматичних блокнотів для вивчення англійської. З ними освіта стає ще цікавішою, а потрібні навички набуваються швидко й неймовірно легко. Можна купити цей блокнот як подарунок для друга, котрий без упину говорить про необхідність знати хоча б базовий рівень англійської, та досі не наважується його опанувати.

Блокноти Гіфті Vital Grammar Notes Fundamental Medium Premium

 

На що звертати увагу під час вибору записних книг

Подбайте про те, щоб купити блокнот для нотаток, який буде зручним у використанні й викликатиме захват найдрібнішими деталями оформлення. Це надасть вам додаткового заряду мотивації з таким самим натхненням підходити до планів, залишеним на його сторінках.

Розмір записної книжки може бути досить великим, якщо ви плануєте зберігати її на робочому місці або використовувати, скажімо, у навчанні. Доречно купити такий блокнот для ведення обліку та формальних записів. Коли ж бажаєте, щоб особистий блокнот для нотаток був завжди поруч, він повинен бути компактним і легко вміщатися навіть до маленької сумочки.

Кількість сторінок щоденника для нотаток варто обирати не стільки через практичність, скільки виходячи з особливостей характеру. Зізнайтеся, чи зможете ви купити один блокнот для записів і користуватися ним протягом року? Якщо так, ваша посидючість варта заздрощів. Та багатьом ця практика швидко набридне, і тоді варто звертати увагу на такі блокноти для нотаток, обсяг яких невеликий. Як бонус – ви можете купити особистий блокнот, донести його додому, і він не буде найважчим предметом у наплічнику.

Набагато простіше з відтінком паперу. Стандартні білосніжні листи звичайних блокнотів для нотаток, до яких ми звикли, так само неприємні для очей, як і неприродний колір стандартного освітлення в офісах. «Лампи денного світла» в світі записних книжок – це спокійний молочний тон сторінок. Він створює відчуття затишку, що змушує відкривати особистий блокнот знов і знов. Водночас відмінно підходить як для планування, так і для художніх ескізів.

Лінія або клітина? Складнощі з вибором розмітки блокнота для нотаток, як правило, визначаються призначенням. Але що, як захочеться помалювати в робочій записній книжці? Купити скетчбук окремо? Зовсім необов'язково: достатньо знати про серію Write&Draw з універсальним наповненням «для всього». Купуйте один блокнот для нотаток, і він буде вміщувати 4 типи сторінок (блоки, лінія, крапки й чисті аркуші) для записів і творчості. Це не дозволить вам занудьгувати, а виріб закінчиться швидше, ніж ви захочете купити інший блокнот.

Сторінки блокнотів Гіфті 4 вида

Обкладинка може бути м'якою або твердою, це питання смаку. Головне – вона повинна бути гарною. Інакше, погодьтесь для чого нам блокнот? Якби естетика для багатьох не грала таку важливу роль, не виникало б ситуацій, коли ми годинами не можемо вирішити, купити блокнот для нотаток у смужку або з квітковим принтом. Усунути проблему раз і назавжди можна, обираючи знімну поверхню. Змінюйте обкладинку записної книжки залежно від обраного стилю або відповідно до настрою. Варіантів безліч!

 

Дизайн блокнотів

Блокноти від українських іллюстраторів

Цікаво оформлені записні книжки прикрашають робочий простір і змушують усіх цікавитись, де в Києві купити такий блокнот. Подібна річ може бути створена тільки за наявності талановитої руки художника.

Ви з тих, хто цінує креативний підхід і впізнаваний авторський стиль? Купивши хороший блокнот для нотаток з сюрреалістичними композиціями на обкладинках від Маші Фої, ви захочете розглядати їх годинами, і щоразу знаходитимете цікаві деталі. Спокійна кольорова гама і плавні градієнти створюють атмосферу всесвітнього спокою. Це їх об'єднує з роботами на особистих блокнотах від Насті Слєпцової: монохромні пейзажі надихають, переносять до світу гармонії й вічного миру.

Записна книга з неймовірно милим принтом Даші Левчук зробить затишним будь-який робочий простір. Хороша новина полягає в тому, що з величезної кількості патернів не треба обирати один: у колекції є змінні обкладинки з різними рішеннями, які можна використовувати, купивши один блокнот. Своїми ніжними відтінками привертають увагу й роботи Євгенії Гайдамаки. Ідеальні варіанти блокнотів для нотаток, з якими зовсім не хочеться розлучатись. Важливо, що купивши блокнот, ви не тільки підтримайте ілюстратора, а й приєднаєтесь до благодійної акції.

Лаконічний дизайн особистих блокнотів Віти Лопухіної з геометричними елементами буде до смаку людям, які віддають перевагу практичності й мінімалізму. Він впишеться в атмосферу як офісу, так і затишного дому, його буде приємно заповнювати під час відпочинку на природі. Ще більше стильних варіантів можна знайти в серії Сергія Майдукова. З першого ж погляду на оформлення блокнота для нотаток, в уяві вимальовується образ його власника: активного, професіонала в своїй справі, який зможе знайти спільну мову з ким завгодно. Можливо, це ви?

 

Блокноти з Гусем

Особливий гість на обкладинках блокнотів – Гусь. Б’ємося об заклад, ви про нього вже чули? Цей персонаж Наді Кушнір встиг стати меметичним, і якщо гумор – це для вас, ви неодмінно його полюбите. Коли Гусь на блокноті вперше викличе посмішку, не вагайтесь ані секунди: забирайте з собою і посмішку, і майбутній особистий блокнот. Адже коли навіть звичайні предмети покращують настрій, рівень щастя росте щодня з геометричною прогресією. Купити блокнот з Гусем у Києві та в Україні можна тільки у нас.

Блокнот з Гусьом від Наді Кушнір

 

Блокнот-артбук «Море»

Особлива гордість Gifty – блокнот-артбук «Море». Як і дивовижне різноманіття підводного світу, він вміщує унікальні роботи цілої команди художників. Відкрийте для себе українську ілюстрацію в одній компактній записній книжці. А коли хвиля натхнення захопить із собою, настане час заповнити чисті сторінки красивого блокнота власними ідеями. Для вас малювали Надя Кушнір, Женя Полосіна, Ярина Саєнко, Маша Фоя, Грася Олійко, Оксана Скворчинська, Женя Гайдамака, Анна Іваненко, Віолетта Борігард і Поліна Дорошенко.

Арт бук Море

Ідеї ​​для наповнення записної книги

Суцільні заголовки на кшталт «що мені потрібно зробити завтра» перетворюють особистий блокнот на аналог гугл-календаря. Як зробити щоденник таким, погортати який крізь роки буде дуже цікаво і навіть корисно? Ось кілька способів.

Кожен творчий проект, стартап або новий бізнес починається з ідеї. Сама ж вона може на початку здатися лише жартома кинутою фразою під час бесіди за чашкою чаю. Щоб протягом тижнів не намагатися згадати важливий інсайт, якому вчасно не надали жодного значення, купіть особистий блокнот і навчіться записувати думки. Навіть коротка рецензія на, скажімо, прослуханий курс лекцій може перерости в статтю або (чом би й ні?) майбутню книгу.

Не можете пригадати назву фільму, який бачили минулого місяця? Купіть гарний блокнот для нотаток, і він нагадає не лише про це. Записуйте все, що вам сподобалося: серіали, кулінарні хитрощі, косметичні бренди й улюблені місця для прогулянок. Такі переліки в записній книжці допоможуть відновити в пам'яті приємні моменти й швидко дати відповідь, коли вас попрохають щось порадити.

Купити блокнот – кращий спосіб відстежувати прогрес. Більше не треба тримати в голові, скільки цього місяця ви витратили на шопінг: відкрийте щоденник, і він вам розповість про увесь бюджет. А також те, наскільки правильно ви харчувалися, скільки днів на тиждень приділили фітнесу, як там з англійською мовою і наскільки активно ви користуєтесь самою записною книгою. Подумайте, чого б ви хотіли досягти, які регулярні дії наблизять до мрії якомога швидше, купіть особистий блокнот і зафіксуйте у ньому це все.

Колега поділився секретом, як швидше скласти звіт? Може, ви самі винайшли новий спосіб приготування кави? Покрокова інструкція зобов’язана бути у вашому особистому блокноті: корисні лайфхаки заощадять час. Тепер немає необхідності щоразу вигадувати колесо, просто купіть блокнот: тут є місце і для бабусиних рецептів, і для перерахування гарячих клавіш в Photoshop.

Коли будете складати список робочих завдань і домашніх обов'язків, не забудьте запланувати щось, що зробить вас щасливішим. Згадайте старого друга, котрому давно збиралися подзвонити, пройдіться магазинами, купіть блокнот для малювання й візьміть його до парку. Не забувайте й про те, що іноді кращий подарунок для себе – це радість когось іншого.

Кольорові планери Гіфті

 

Зовнішнє оформлення

Важливо не тільки купити блокнот для записів, а й організувати робочий простір у ньому, що вже окремий вид мистецтва, якому навчаєшся в процесі. Сторінки щоденника найбільш точно визначають ваш характер, емоції, дозволяють звільнити творчу енергію.

Для початку оберіть палітру кольорів: якщо виділяти заголовки й важливі події у певному стилі, шукати баланс, – щоденник виглядатиме на диво гармонійно. Можна орієнтуватися за зміною пір року, купити блокнот і виділяти в ньому святкові дні. Або просто відобразити особисті естетичні смаки.

Списки улюблених фільмів, план подорожі на літо, навіть ведення буденних справ буде приємнішим за допомогою наліпок Planning. На відміну від варіантів записних книжок з уже розставленими датами й місяцями, самостійне оформлення дозволить зробити розвороти зручними саме для вас. Тільки погляньте на цей зворушливий дизайн: виникає бажання купити ві блокноти світу лише для того, аби скористатися стилізованими заголовками.

Тематичні наліпки можуть бути як способом звернути увагу на важливі записи, так і просто прикрасою. І Gifty є що запропонувати: для вас знайдуться цитати в стильному оформленні, мінімалістичні зображення з філософським змістом і багато паків для поціновувачів гумору (наприклад, для вашого блокнота з Гусем). Стікерів багато не буває, а прикрашати ними можна що завгодно: купити блокнот для нотаток, оформити кришку ноутбука або робоче місце.

Надзвичайно теплі спогади в особистому блокноті залишать не тільки рядки про літню подорож, а й власноруч вклеєні квитки з неї. Для цієї мети можна навіть окремо купити скетчбук. Уявіть, яким захопленням буде знайти в старій записній книжці талончики з громадського транспорту Праги або пропуск на конференцію в Амстердамі. Такі деталі розкажуть історію вашого життя краще за багатосторінкові тексти.

Більше візуалізуйте. Інфографіка працює не лише в маркетингу: вона допоможе вам краще організовувати простір в купленому особистому блокноті і зробить його заповнення набагато цікавішим. Адже набагато краще замість сухого перераховування авторів, котрих потрібно прочитати, купити гарний блокнот і зробити малюнок книжкової полиці, написавши їхні імена на корінцях. Частіше вмикайте фантазію, і ви будете пишатися оформленням кожної сторінки свого гарного блокнота.

Щоденні стікери

 

Як зробити блокнот для нотаток особливим

Звичайну річ незвичайною роблять значення, які ми в них закладаємо. Якщо ви небайдужі до світу культури й мистецтва, а ваше життя сповнене пошуків сенсу, ми на спільному шляху.

Gifty – український магазин оригінальних подарунків, народжений у Києві. Тут ви можете купити особисті блокноти (і не тільки), для створення яких ми зібрали неймовірну команду вітчизняних художників. Більшість з них неодноразово доводили свої здібності участю в масштабних проектах та реалізацією власних. Сьогодні вони працюють разом, з любов'ю створюючи дизайнерські речі й унікальні подарунки для ваших близьких.

Коли ви вперше дістанете з сумки виріб Gifty і почуєте: «ого, у тебе новий блокнот?», Не варто обмежуватися тим, щоб дати товаришеві роздивитися записну книжку. Розкажіть історію. У нас вона знайдеться в будь-якому разі: кожна ілюстрація – підсумок творчих пошуків художника. Оточувати себе предметами, кожен з яких має свою внутрішню концепцію, купивши такий блокнот, – це неймовірно цікаво!

Де ці історії знайти? Крім того, що на сайті можна купити особистий блокнот, на сторінках нашого блогу самі автори розповідають про власний шлях. Там ви можете дізнатися, що творець дизайну вашого красивого блокнота для малювання та ілюстратор книги, яку ви вчора розглядали в магазині, – та сама людина. А ще про те, як саме сформувалася її особистість, і в чому основна ідея робіт.

Недарма особисті блокноти, скетчбуки й інші оригінальні подарунки українських художників об'єднані серіями. Чи вдасться творцеві LOVE.DREAM.CREATE вас надихнути? Або в душі відгукнеться саме DREAMS, і ви захочете купити блокнот з неї? Знайомтеся ближче й вирішуйте: кожна колекція покликана відшукати власну аудиторію однодумців.

В інтернет-магазині блокнотів і оригінальних подарунків Gifty можна купити записні книжки, планери і скетчбуки, які, безсумнівно, зроблені з душею. Але не менш ми пишаємося і якістю обраних матеріалів: поверхня обкладинки виконана за допомогою технології soft-touch, для внутрішньої частини використаний якісний німецький папір Мункен, а, розглядаючи більше, можна знайти й інші деталі (наприклад, особливої ​​елегантності новій колекції особистих блокнотів Маші Фої надає напис із золотим тисненням).

Хочете побачити наші вироби? Ви можете купити блокноти в Києві у нашому шоурумі або замовити онлайн: у каталозі ви знайдете детальний опис, фото й відеоогляд.

Адреса шоуруму : вул. Костьольна, 4, оф. 4, код 1380 (м. Майдан Незалежності).