Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Колекція "I need more" для тих, хто хоче більшого: більше свободи, конекшену, просторів та нових горизонтів, спокою та тиші... Постери, скетчбуки та сумки, які ми створили в колаборації з українською ілюстраторкою Машою Фоєю.

Sketchbook Moon та Water іллюстраторки Маші Фої для бренду Гіфті

CКЕТЧБУК MOON, 250 грн
СКЕТЧБУК WATER, 250 грн


Скетчбуки створені для тих, кому подобається наповнювати весь простір самому. Чисті аркуші молочного кольору щільністю 100 г/м2, обкладинка soft touch, а букви нанесені золотистим тисненням.
Приємним бонусом є QR-код на першій сторінці з майстер-класом Маші Фої зі скетчингу, який ми записали спеціально для вас.

Шоппери Connection та Freedom еко сумки

СУМКА FREEDOM, 450 грн - для нестримних та активних. Для тих, хто любить рух та свободу. Сумка на замку та має 2 кишеньки. А ще, цей зелений глибокий колір ну дуже красивий.

Еко сумки для покупок із саржи на кожен день

СУМКА CONNECTION, 450 грн - для тих, кому бракує контакту з природою, хто хоче більше пізнавати себе та оточуюче. Можна дуже довго розглядати елементи цієї сюрреалістичної ілюстрації.

Постери Маші Фої з настінним кріпленням


ПЛАКАТ MORE PEACE, 350 грн - плакат-ідилія. Створений для правильної атмосфери. В ньому релакс, тиша і простір... 

Постери Гіфті подарункові

ПОСТЕР MORE SPACE, 350 грн
ПОСТЕР MORE HORIZONTS, 350 грн

Це не просто ілюстрації, які мають свою історію. Це ще й естетичний елемент інтер'єру. В наборі до постеру ви отримуєте дерев'яні кріплення та подарунковий тубус. Розмір постеру: А2. Рекомендуємо, як готове дизайнерське рішення вдома, в офісі чи в кав'ярні.

Артбук Море для творчих особистостей

БЛОКНОТ-АРТБУК МОРЕ, 400 грн - створений в колаборації із 10 українськими художниками, а обкладинка з дизайном Маші Фої.
Це унікальний блокнот, бо в ньому можна знайти і звуки МОРЯ, 10 ілюстрацій МОРЯ і чисті сторінки для вашого МОРЯ ідей та планів. 


Дивитись також: