Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Ми склали лукбук цього лютого з варіантами подарунків, які чудово доповнюють один одного. Прям, як справжні закохані! Блокноти і еко-сумки з саржі, наклейки на ноутбук і чашки.  Все це made by Gifty в колаборації з талановитими українськими художниками - ілюстраторами.  Віддай перевагу нашій добірці і подаруй дорогій серцю людині стильну річ зі змістом!
Ну, що ж...поїхали!

Блокнот Заряджений на удачу з Гусьом

Блокнот Гусь Учоний і Сумка FREEDOM для покупок

Блокнот Гусь Учьоний - 295 грн
Сумка FREEDOM - 450 грн

Блокнот Гусь Учьоний - це головний та незмінний помічник всіх, хто навчається і горить саморозвитком. Сторінки з розміткою в дрібну крапку дозволять планувати і творити. Створено брендом Gifty разом з художницею Надією Кушнір.

Сумка FREEDOM від Маші Фоі - містка і красива еко-сумка шоппер з ілюстрацією про свободу. Для тих, хто обожнює підкорювати нові горизонти, дивиться тільки вперед і насолоджується навколишнім світом.

Наклейки з Гусьом і Сумка Хочеться когось ударіть


Наклейки на телефон і ноутбук з Гусьом - 49 грн
Сумка з Гусьом Хочеться когось ударіть - 349 грн

Стікери з Гусьом Влюбльонний та Ін Лав - дуже прикольні сюжети з пернатим героєм Надьожної про кохання для тих, хто шанує сарказм і гумор. Чудові наклейки для підняття настрою другої половинки!

Сумка Хочеться когось ударіть відмінно підійде для тих, кому хочеться когось ударіть:) Ну, не завжди буває все ідеально, тому...так що тут пояснювати - напис на сумці говорить сам за себе.

Блокнот Ученіє свєт і Еко-сумка Джаз

Блокнот для заміток «Ученіє свєт» - 295 грн
Еко-сумка L Джаз - 495 грн

Блокнот для тих, хто дійсно вважає, що "Учєніє - свєт, а нєучєніє - тьма". Сторінки в крапочку дозволять і писати, і навіть креслити графіки. Його навіть можна назвати універсальним: він підійде і для студентів, і для ділових людей.

Велика еко-сумка Джаз - це тканинна сумка з саржі, яка здатна витримати до 10 кг ваших цінних речей! Мало того, вона неймовірно красива! Ілюстрація одного з топових художників України - Сергія Майдукова на сумці made by Gifty - відмінний тандем стилю та якості!

Сумка CONNECTION і Еко-сумка ВИНО СІРА

Сумка CONNECTION - 450 грн
Еко-сумка L ВИНО. СІРА - 495 грн

Сумка від Маші Фої - це сумка шоппер з ілюстрацією про зв'язок. Точніше, про важливість зв'язку людини з природою, з іншою людиною, з творчим початком, з тілом, з душею, з високими матеріями...не дивлячись ні на що!

Сумка від Сергія Майдукова і бренду Гіфті для тих, хто любить смакувати. Смакувати життя і вино: червоне і біле! Для тих, хто віддає перевагу носити особисті речі в сумці зі стилем!

Блокнот Facebook і Чашка Хуяк оранж


Блокнот Write&Draw Facebook - 220 грн
Чашка Хуяк. Orange - 249 грн

Блокнот з серії Write and Draw особливий тим, що у нього змінна обкладинка. Якщо ти любитель змін і різноманітності - це саме те, що потрібно! Також, внутрішня частина блокнота порадує тебе 4 видами сторінок: 60 стор. з блоками, 38 стор. в смужку, 14 стор. в крапку і 36 абсолютно чистих сторінок. 

Чашка з Гусьом Хуяк для любителів правди життя. Сміливий Гусь любить ввернути міцне слівце в тему. Загалом, як і всі ми, що вже там:)