Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

 Фартух. Яка перша асоціація народжується в твоїй голові, коли ти чуєш це слово? Плита? Кухня? Ми вгадали? Якщо так, то це абсолютно нормально, адже левова частка фартухів купується саме на кухню.
 Кухонні фартухи покликані стояти на кулінарній передовий і захищати одяг від бойових бризк соку та жиру. А деякі ще й дуже гарні в тому, що покірно приймають і прощають всі ці постійні обтирання мокрих готуючих рук. 
 Багато з кухонних фартухів стали учасниками створення неймовірних кулінарних шедеврів. Деякі - стали свідками приготування досить посередніх страв. А деякі кухонні фартухи стали учасниками навіть вщент згорілих інгредієнтів, яким так і не судилося стати стравою.

Читай також: "ФАРТУХ: ПОДАРУНОК ЗІ ЗМІСТОМ ТА НОТКОЮ ГУМОРУ".
І обирай той, який підходить саме тобі в розділі ФАРТУХИ.
 

Фартух кулінарний з Гусьом Їж шо дали
Фартух на кухню "Їж, що дали"
 

Але кухня - це далеко не єдине місце, де можна успішно використовувати цей функціональний аксесуар. За 6 років роботи нашого бренду для чого тільки не купували кухонні фартухи у Gifty...Саме це і послужило нам ідеєю створити універсальні фартухи без прив'язки до тематики їжі і кулінарії. Ні, ні, переживати не варто - тематичні фартухи на кухню з кумедними іронічними фразочками від легендарного Гуся залишаться в асортименті. Навіть більше скажемо - будуть з'являтися нові. Однак, поряд з кухонними фартухами на наших полицях з'явилися й інші варіанти. У колаборації з талановитими ілюстраторами України Gifty створює фартухи з оригінальними принтами про щось більше. Про вогонь та творчі сили всередині кожної людини, яку можна використовувати не тільки під час дотримання чіткого рецепту.

Читай також: В СТИЛЬНОМУ ФАРТУСІ НА КУХНЮ І ГОТУВАТИ В КАЙФ
 

Фартух з колекції Жені Олійник
Фартух на кухню і не тільки від Жені Олійник “I have no idea what i’m doing“

Якщо придбати фартух не на кухню, то куди?

Як тільки ми задумалися про те, скільки професій існує і скільки з них вимагають використання такого аксесуара, як фартух, відразу зрозуміли - потрібно діяти. Потрібно створити виріб з таким візуалом і змістом, який буде підходити людям, що творять прекрасне і корисне в абсолютно різних сферах діяльності. 

Отже, обрати фартух можна не тільки на кухню, а і в..: 

  • майстерню художника або скульптора. Це абсолютно логічно, так як ці майстри використовують у своїй роботі матеріали, якими можна з легкістю забруднитися. Фарби, глина, гіпс...і ні для кого не секрет, що ці творчі люди особливо цінують все красиве і несе сенс;
  • салон краси майстру по фарбуванню волосся або перукарю. Яскравий, якісний, з оригінальним принтом - однозначно потрібен майстер для надання відповідних послуг на високому рівні;
  • кав'ярню для бариста. Адже за правилами санітарних норм ця ароматна професія вимагає наявність фартуха на робочому місці.
  • кондитерську або пекарню. Адже в красивому фартусі булочки виходять особливо смачними :)
  • гончарню для створення неймовірних ваз і декоративних тарілок, чашок і інших красивостей!
     

Фартук від бренду Гіфті


 І це далеко не повний список! Адже ще таким класним подарунком можна порадувати садівника, продавця, м'ясника ... А, може, в твоєму оточенні навіть є люди, які колекціонують фартухи на кухню або для чогось іншого!? Сміливо замовляй такий і порадуй себе, близьких або колег.