Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Постер має давню цікаву історію. Перший з'явився в кінці дев'ятнадцятого століття у вигляді плаката до фільму, а через кілька років він став втіленням справжнього мистецтва. Ніхто не думав про те, щоб купити афішу. Плакати малювали від руки, тому кожен з них був особливим. З часом вони втратили свою цінність, адже друкарні почали їх друкувати мільйонними тиражами, пачками, з приводу і без. 

Зміст

Читай також: НЕАБИЯКИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ШИРОТИ ПОГЛЯДІВ

Напевно, стіни в кімнатах багатьох школярів минулих десятиліть бачили безліч тонких плакатів з зірками, тваринами або календарями. Така любов до подібних постерів була даниною поп-культурі 90-х, було в цьому щось від кітчу. Але час не стоїть на місці, смаки змінюються, і ми поспішаємо розвіяти ваші колишні асоціації новими. Сьогодні, коли ми так багато шукаємо, відкриваємо, знаходимо і повертаємо всі кращі традиції, постер - плакат знову справедливо зайняв своє особливе місце і сміливо може вважатися одним з важливих елементів декору. Постер на стіну – це вже аж ніяк не моветон. Купити постер – це можливість доторкнутися до прекрасного, перебуваючи вдома, в офісі або навіть закладі. 
Плакат без сумнівів можна віднести до найбільш актуальних і в той же час простих елементів декору. Величезний вибір сьогодні дозволяє придбати постер, який перетинається з цінностями і смаком власника.
Але все ж кожному хочеться купити постер не звичайний – а наповнений особливим змістом. 
Гіфті, якщо хочете, амбасадор оригінальних постерів на стіну. Наші плакати – це втілення мистецтва у пресі. Варто лише купити постер вперше, як ви напевно захочете другий, а потім і третій. До красивих речей звикаєш швидко ☺ Постери від Гіфті – це історії талановитих українських художників, живі мазки, наче щойно народжені автором, і цілий окремий світ, з яким ми поспішаємо вас познайомити в розділі ПОСТЕРИ.


Постер від Маші Фої Peace

 

Постери плакати від Гіфті

Іноді невеликий предмет інтер'єру може значно поліпшити не тільки вигляд кімнати, але і ваш настрій. Особливо це можна сказати про постери на стіну від Гіфті. Наші плакати – це, мабуть, найшвидший спосіб отримати приємні емоції і відволіктися від рутини. ПОСТЕР НА СТІНУ: ЗАТИШОК В ДОМАШНЬОМУ ІНТЕР'ЄРІ, І НЕ ТІЛЬКИ
Отже, вам потрібен ковток свіжого повітря, ви любите гарні речі і цінуєте їх не тільки за зовнішній вигляд, але і за сенс? Тоді ви на вірному шляху. У нашому інтернет-магазині ви знайдете масу незвичайних речей, в тому числі зможете придбати і постери - плакати. У колекції Гіфті ви зможете знайти плакати різних жанрів і мотивів – від філософських хитромудрих до романтичних і зворушливих. 
Купити постер на стіну в нашому магазині – означає знайти спосіб зробити ваш інтер'єр більш живим і красномовним. Адже дім – це завжди своєрідний маніфест наших поглядів, уподобань та смаків. Тому ми так ретельно вибираємо меблі, шпалери, декоративні елементи. На ряду з усім цим плакати – відмінне доповнення, які завершують картинку. Вибираючи той чи інший постер, ми не тільки підписуємося під кожним мотивом, переданого автором, але і погоджуємося з ним. Ми не тільки наповнюємо будинок новими фарбами, але і впускаємо в нього якусь цілу історію у фарбах.
Плакати від Гіфті – це не просто папір із зображенням. Це – ваш співрозмовник на довгі зимові вечори, адже, споглядаючи прекрасне, завжди знайдеться, про що подумати, поміркувати. Наші постери на стіну виконані талановитими українськими авторами. Гарантуємо – просто купити постер і не закохатися в їх творчість у вас, швидше за все, не вийде. Адже роботи цих авторів знайомлять вас із зовсім іншим світом – близьким і новим одночасно. Маючи кожен свій оригінальний стиль, ілюстратори створили цілі серії яскравих і незвичайних плакатів, які по-справжньому надихають. Тому купити постер зі змістом можна саме у нас!
Так, наші плакати – це не просто картинка, це історія від художників, з якими так любить співпрацювати Гіфті, щоб нести мистецтво в маси і разом з тим створювати речі, які стають особливими і незвичайними подарунками з ідеєю.


Постери в тубусі українського бренду Gifty
 

Особливості постерів - плакатів

На що ви звертаєте увагу, перш ніж купити постер на стіну? На розмір і якість, кольори та оформлення, наповнення і підтекст зображеного? Безумовно, важливо все перераховане. Адже ваш простір має бути наповненим цілісними і надихаючими речами. З нашими плакатами ваші стіни заговорять. І повірте, вам сподобається розмовляти з ними ☺
Щоб купити постер - плакат від Гіфті з повною упевненістю, варто знати не тільки про їх художні особливості, але і про базові характеристики: з чого виконані, як кріпляться і яких розмірів наші плакати – про це все і не тільки поспішаємо поділитися з вами. Поїхали.
По-перше, варто сказати, що автори наших постерів – відомі українські ілюстратори. Так, в рамках проекту ми співпрацюємо з багатьма художниками, і вважаємо, що можемо пишатися цим. Нам пощастило зібрати колекцію постерів на стіну з роботами цих талановитих людей, і ви можете купити постер - плакат з їх роботами просто зараз, щоб додати нотку глибини в простір. Так, Маша Фоя створила для нашого бренду цілу серію постерів з особливим мотивом.


Постер Маші Фої Horizons
 

Плакати на стіну від Маші Фоі

Маша Фоя – український ілюстратор, живе і працює в Києві. Займається книжковою і журнальною ілюстрацією. Вона фанатка своєї справи, обожнює знаходити щось фантастичне в буденності. Варто тільки придбати постер з роботами художниці, і це відразу відчувається.
Постери на стіну від дизайнера Маші Фої виконані з картону щільністю 200г/м2. Це означає, що вони досить міцні, не мнуться і будуть радувати ваше око багато років. Зверху і знизу постери зафіксовані дерев'яним кріпленням. Останні не дозволяють краям плакату закочуватися, внаслідок чого постер на стіні висить ідеально рівно. Розмір плаката – 420 на 594 мм (формат А2). Це оптимальний розмір, який гармонійно сприймається в ансамблі з іншими постерами або картинами. В комплекті до кожного плакату додається тубус, таким чином ви можете його легко транспортувати – постер залишиться неушкодженим. 
І головне надбання композиції – це, звичайно, роботи Маші Фоі. Вони ніби ведуть за собою в зовсім інший світ, далекий від буденності. Хочеться згадувати дитинство, втілювати мрії. Так, наприклад, плакат Peace навіває думки про гори, нескінченність і цінне у житті. А плакат Horizons – це один з тих творів сучасного мистецтва, на які можна дивитися вічно. Він подарує відчуття свободи. Свободи від меж, рамок і заборон. І здається, що бути вільним так легко і комфортно. 
Світ, який художниця відтворює в постерах, – сповнений чудес і пригод.
За допомогою художніх творів на постерах від Маші Фої Гіфті хоче надихнути вас на сміливість, на волелюбність, мрійливість і легкість... Варто купити постер авторства Маші, щоб впустити у ваше життя трохи пастельної магії і загадковості. Вдихнути у вашу свідомість бажання відчути власні безмежні можливості і сили. Дати зрозуміти, що дивитися за горизонт так важливо і так цікаво! 


Серія постерів від Маші Фої
 

Лімітована серія постерів Сергія Майдукова

Не залишать байдужими і постери авторства Сергія Майдукова. Сергій – художник, відомий далеко за межами України. Купити постери з роботами цього автора варто кожному, хто любить сучасне мистецтво.
У колекції постерів на стіну Гіфті представлена серія постерів Сергія, що побачили світ у рамках проекту "Kyiv City Drawings". Ці постери плакати не тільки оригінальні, але і лімітовані, так як випущені в тиражі всього 5 одиниць кожного виду. Так що поспішай придбати постер - плакат з атмосферним фрагментом знаменитої красивою вулиці Києва або пам'ятником великого українського поета Тараса Шевченка, щоб стати володарем воістину унікальної речі! Такого плаката точно не буде більше ні в кого. Автор зображує на плакатах знайомий всім, і в той же час зовсім непізнаний, Київ.  Місто під його пером оживає якимись новими фарбами, наповнюється новими історіями, обростає спогадами і здається таким рідним і теплим.  На плакатах виростають будівлі, знайомі вулички, улюблені місця зустрічей.  Преамбула - ясна, історія - у кожного своя.  У нас у всіх свій роман з цим містом.  Плакати Сергія Майдукова якби запрошують вас договорити з ним про все те, про що недоговорив, і дописати свій власний розділ.
 Постери на стіну виконані в розмірі 42 на 42 см. Купити постер можна як для дому, так і на подарунок.  Формат такого авторського постера - плаката дуже ефектно виглядає на будь-якій стіні.  При бажанні плакат можна помістити в дерев'яну або пластикову рамку на будь-який смак, а можна просто повісити на цвяшок, попередньо зафіксувавши дерев'яними кріпленнями зверху і знизу.  Кріплення йдуть в комплекті.
 Постер на стіну акуратно згортається в сувій і поміщається в тубус, який дбайливо зберігає плакат в ідеальних для нього умовах.  Це дуже зручно, якщо є необхідність транспортування плаката, і, звичайно, для того, щоб вручити подарунок - варто тільки перемотати тубус стрічкою.  В основі постера на стену- якісний, щільний картон.
 Ця лімітована колекція плакатів Сергія Майдукова, як ніщо інше, допомагає показати, в якому неймовірно атмосферному і красивому місті ви живете або мрієте жити.  Купити постери з роботами цього художника варто вже для того, щоб запам'ятати Київ саме таким.

Серія постерів від Сергія Майдукова

Плакат на стіну, як окрема візуальна філософія

Іноді, щоб завершити композицію, потрібно тільки купити постер – плакат. Одна маленька деталь здатна творити чудеса. Для ваших стін такою деталлю можуть стати плакати від Гіфті.
Можна купити плакат на стіну в будинок, квартиру або, наприклад, в кав'ярню. З плакатом інтер'єр заграє зовсім іншими фарбами. Тільки уявіть, як би виглядав заклад, в якому гостей зустрічають глибокі кольори і незвичайні історії у фарбах. Це – нове віяння, і нова гілка в історії постерів - плакатів. Сьогодні їх із задоволенням розглядають на виставках, вішають вдома чи в ресторанах.
А ще завжди можна купити постер в свій кабінет. Повірте, працювати в оточенні цих творінь – саме задоволення. Не дарма так багато компаній сьогодні приділяють увагу облаштуванню і обстановці в офісах. Адже затишок, естетика, смак і креативні плакати – кращі супутники продуктивної роботи.
Плакати - постери на стіну – це не картина, не фотографія, не копія. Це – цілий напрям сучасного мистецтва і дизайну і окрема візуальна філософія. Сьогодні купити потер – завдання нескладне. Але складно знайти дійсно такий плакат, який не руйнує саму ідею постерів, не спрощує її. Адже плакат – не просто картинка на стіні, а те, що змушує думати, згадувати, мріяти, рефлексувати. 
Коли наш інтернет магазин лише починав свій шлях, ми точно знали, що звичайних речей тут не буде – це буде спейс речей зі змістом і глибиною. Тому зараз ви бачите всі ці не просто красиві твори з особливим посиланням. Він живе в малюнках художників, плакатах і у ваших емоціях.
Плакати - постери на стіну від Гіфті здатні оживити і зробити особливим будь-яке приміщення, в якому вони з'являються. Наші постери на стіну створені для того, щоб робити світ навколо кращим, яскравішим і наповнювати його сенсом. Це так просто – купити постер - плакат, щоб створити особливу атмосферу навколо. Таку, в якій хочеться натхненно займатися домашніми справами, працювати, творити, насолоджуватися товариством гостей або просто відпочивати, заваривши чашечку ароматного чаю і дивитися на красивий плакат - постер на стіні.
 Ми вважаємо, що місце мистецтва не тільки в галереї, але і в наших серцях. В предметах, якими ми користуємося, в речах, які нас оточують. У плакатах на стіні, в тому числі. Ми пропонуємо бачити красиве всюди! Тому кожен день працюємо, щоб ви могли купити постери на стіну зі змістом, а також знайти інші особливі речі для настрою. 


Плакат постер Horizons настінний з кріпленням
 

Кому можна купити постер - плакат

Плакати від Гіфті завжди знаходять своїх шанувальників. За рахунок глибини, фарб, емоцій, мотиви постерів - плакатів відображаються в серцях багатьох. Щоб купити постер на стіну з роботами українських авторів до нас все частіше і частіше приходять справжні цінителі.
 Безсумнівно, наші плакати сподобаються творчим людям.  Адже саме вони схильні по-справжньому заглиблюватися в суть і знаходити свої відтінки в уже існуючих кольорах.  Якщо ви відноситесь до таких людей, обов'язково подумайте над тим, щоб купити постер для себе.  Наші плакати точно надихнуть вас на якісь ідеї.
 Плакати - це так само відмінна знахідка, якщо ви не знаєте, що подарувати.  Адже красива річ зі змістом - це завжди відмінний подарунок.  Ваші друзі, батьки, колеги оцінять оригінальний підхід до вибору презенту.  Головне - відчути, який саме купити постер.
 Купити постер на стіну - це класна і неабияка ідея, коли мова йде про подарунок. Плакат у вигляді презенту буде доречний, як дуже близькій людині з твого оточення, так і того, з ким ти знаходишся в доброзичливих відносинах.  Купити постер - це також відмінний варіант для корпоративного подарунка.  Плакат можна піднести на новосілля друзям.  Можна подарувати плакат родичам, які відкрили своє кафе, і прикрасити стильним плакатом його стіни.  Ну і звичайно, можна купити постер - плакат і для себе, щоб врешті-решт, впустити в своє життя прекрасне.