Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Постер не так давно став модним і незвичайним трендом в оформленні інтер'єру. Простими словами, це ще не «Мона Ліза» з Лувру, але вже і не плакат The Beatles в кімнаті у тінейджера. Плакат - постер – це картина, яка надихає, змушує замислитися або помріяти, може запаморочити свідомість і дозволяє забутися, розширює свідомість і світогляд. Можна знайти такий постер на стіну, дивлячись на який ти будеш забувати про все, знаходити гармонію, виходити із зони стресу і негативу. Ось тільки де знайти підходящий? Відповідь є! В інтернет магазині Gifty, в розділі ПОСТЕРИ

Читай також: 
ПЛАКАТ - ПОСТЕР НА СТІНУ: МИСТЕЦТВО ЗОВСІМ БЛИЗЬКО
 

Талановиті українські ілюстратори нанесли свої кращі ідеї на нову колекцію плакатів. Зазвичай такий плакат використовують в рекламних цілях або для декоративного оформлення будь-якої стіни: у спальні, на кухні, у вітальні, на лоджії або в коридорі. І навіть не обов'язково вдома. Часто постери на стінах прикрашають різні заклади, надаючи їм родзинку і стиль. У будь-якому випадку, стіна з постером - це краще, ніж стіна без нього. Тому що гола стіна – це нудно і неоригінально. Купи постер від Gifty для себе чи на подарунок будь-якій людині і будь на крок ближче до українського мистецтва. 
 

Постер на стіну від Маші Фої
Плакат на стіну "Horizons"

Плакат - постер від Gifty - щось більше, ніж просто картинка

Плакати - постери від Gifty – це не звичайні надруковані картинки, це роботи талановитих художників з України (Сергія Майдукова і Маші Фоі). На плакатах колекції Сергія Майдукова зображені різні місця в Києві. Ці плакати можна придбати людині, яка закохана у нашу столицю. А , може, в якомусь місці відбулася твоя особлива подія: перше побачення або навіть поцілунок біля пам'ятника Шевченка, перша зустріч з кращим другом на вулиці Рейтарська, перший досвід роботи на заводі «КиївМлин». Купити постери для інтрер’єру Сергія Майдукова можна для тематичної кав'ярні у центрі Києва. На них не побачиш найпопулярніші місця, але ці місця мають певну історію і сенс.Серія постерів Kyiv City Drawings Майдукова

Серія плакатів від Сергія Майдукова

Читай також: ПОСТЕР НА СТІНУ: ЗАТИШОК В ДОМАШНЬОМУ ІНТЕР'ЄРІ, І НЕ ТІЛЬКИ
 

Плакати - постери на стіну від ілюстратора Маші Фоі – легкі й повітряні. Можна просто закритися в кімнаті і в тиші дивитися на плакат, в якому так багато вкладено душі і сенсу. З допомогою цих постерів на стіну будь-яка кімната оживе й заграє новими фарбами. А для людей, які дивляться вглиб, плакати Space, Peace і Horizons стануть порталом в інший світ, світ легкий і безтурботний, світ, у якому ти зможеш все! Зображення виконані в пастельних тонах, так що вони чудово впишуться в будь-який інтер'єр. Всі плакати зроблені з щільного матеріалу, тобі не доведеться купувати окремо рамку або скло, просто замовляй постер і відразу ж вішай на саме видне місце.


 Плакат - постер із серіі Маші Фої з кріпленням
 Плакат на стіну "More Space"

 Кому варто придбати постер - плакат

Взяти постер на стіну можна будь-якій людині і на будь-яку подію. Це нетривіальний подарунок, який додасть яскравих фарб у життя будь-якого інтер'єру. Відмінною ідеєю стане такий подарунок на новосілля. Дивлячись на плакат, господар квартири або будинку буде згадувати тебе кожен день. Якщо твої друзі зібралися відкрити кав'ярню, але їм не вистачає ідей, подаруй плакат від Gifty.  Можливо, він надизне їх на вибір палітри кольорів або дизайну закладу.
 Також, постер можна обрати не тільки для краси, його можна придбати для людини, яка не байдужа до мистецтва і, яка буде радіти кожен день, дивлячись на улюблений плакат. А куди вона його повісить, вирішувати їй. Купи постер від Gifty і порадуй себе або своїх близьких оригінальним і душевним подарунком!