Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

У листопаді бренд Gifty відзначає свій 6-тий рік народження. Нам приємно, що ми постійно ростемо і за останній рік збільшилися вдвічі (наш офіс, команда, кількість точок продажу та кількість фоловерів). За цей рік ми також організували 2 виставки ー колективну “Море” з роботами 10 ілюстраторів та авторську з роботами С. Майдукова, а також випустили 5 нових колекцій, 40 нових одиниць товару.

 

Ми кайфуємо від того, що створюємо і від колаборацій з чудовими дизайнерами-ілюстраторами. І радіємо, що маємо стільки вдячних покупців. Пишаємося нашою командою, яка щодня працює над тим, щоб доставити радість кожному із вас!

 

Водночас, у нас грандіозні плани й купа задач, над якими ми ламаємо голову. Одним словом, з днем народження нас! :)  А ось і невеликий фотозвіт з нашої творчої тусні 9 листопада:

 

Святковий торт Гіфті

 

Вечірка вдалася справді творчою, тому що прийшло багато творчих людей 一 друзів, художників і просто прихильників нашого бренду. 

Гості на святкування дня нарождення Гіфті

 

Ми малювали, спілкувались, пили глінтвейн та робили фондю із фруктами і маршмелоу, розігрували подарунки. 

 

Святкування дня нарождення бренду у внутрішньому дворику на Костьольній

 

Цікаво, що піаністка Катерина, яка прийшла, щоб додати нашому івенту живих звуків, виявилася великою фанаткою і колекціонеркою Гуся :). 

 

Святкування дня нарождення Гіфті

 

Гості Гіфті

 

Дивіться більше фото тут. Авторка фото 一 Саша Шергіна.

Дивіться відео з вечірки за посиланням

 

А якщо хочете нас привітати 一 зробіть якусь публікацію та затегайте наш бренд (в інстаграмі @giftshop.gifty чи на фейсбуці Gifty (@gifty.in.ua) 一 для нас це найкращий подарунок!

 

Майстер класс Гіфті

 

Гості на святкування бренду Гіфті