Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Планувати якщо навіть не знаєш, коли знову буде світло — нісенітниця? Ні. Єдиний спосіб підтримувати порядок, коли довкола стільки хаосу!

Можливо, тобі вже складно визначитися, що робити завтра, де провести вечір із друзями або коли записатися до стоматолога. Gifty має те, що тобі допоможе! Ні, не машину часу. Це наш короткий гайд про планування в умовах турбулентності та головний інструмент — планери.

Планував, планував та не випланував

Для початку подивимося принципи ефективного складання справ:

  • Пріоритезація

Запам'ятай – якщо пріоритетів більше ніж три, вважай, що їх немає. Винаходити колесо не потрібно. Скористайся матрицею ABCD (вона ж Ейзенхауера) і визнач категорію для кожної задачі: Важливе-Термінове, Важливе-Нетермінове, Неважливе-Термінове, Неважливе-Нетермінове.

  •  Дедлайни

Вони твої друзі, а не вороги. Точні терміни тримають у тонусі та не дають відкладати все в довгий ящик.

  • Послідовність

Відштовхуйся від глобальних цілей у складанні завдань. Так ти не застрягнеш у рутині.

Озброївшись цими знаннями, можна розпочинати роботу. Головний інструмент та полігон дій тут – планер. Він виконає кілька функцій: збереже записи, допоможе структурувати та звільнить особисту “оперативну пам'ять”. Більше не варто хвилюватися, що важливе забудеться, бо ж втримати все в голові неможливо. Краще витратити цю енергію на щось приємне та креативне!

Завдання зі зірочкою: як вибрати щоденник, який підійде саме тобі

У лінію, клітку чи точку? Датований чи недатований? З ілюстраціями чи без? Може зовсім із чистими сторінками?

Блокнотів-планерів багато. Без паніки! Ми готові допомогти із вибором.

Не думай, що планер — це нудний офісний записник в темній обкладинці. Тільки не у Gifty! Це перший крок до реалізації мрії, а шлях до цілей повинен бути красивим та приємним (інакше навіщо це все, вірно?).

ТОП планерів Gifty

Кожен наш блокнот – це мікс практичності, естетики та гарного настрою. Впевнені, що у добірці кожен знайде щось до душі!

Для кого: для естеток, які оточують себе гарними речами

Кожен щоденник – не просто щоденник. Це мультитул, "швейцарський ніж" серед блокнотів.

У них Gifty пропонує планувати сезонами й щодня жити усвідомлено. Для цього там є поради на кожну пору року, список корисних додатків та ресурсів та додаткові (або альтернативні) способи ведення блокнота. Усе англійською, тому ще й підтримуватимеш свій рівень мови!

«4 seasons» — дуже естетська серія, в якій продумано багато дрібниць: колір паперу, розмітка, атмосферні мініілюстрації Насті Слєпцової, золоте тиснення, закладка та навіть вага! Брати з собою невеликий блокнот на 120 сторінок може бути легше, ніж носити більший планер.

Розмітка: сторінки в крапку

Для кого: для поціновувачів мінімалізму та конкретики

Планери з базової колекції «It's a plan» це просто та зручно. У ньому є все, що потрібне для блокнота-планера, нічого зайвого! Приємна обкладинка з екошкіри у різних кольорах, закладка, набір наклейок та місце для важливих справ.

Розмітка: сторінки в крапку та лінію

 

Для кого: для тих, кому не повинно бути нудно

Якщо організація та планування навіює тугу – вибирай планери з Гусем.

У Gifty їх два: 18+ girls only «Вишенька» та універсальний «Гусак Організований», кожен зі своїм вайбом. На сторінках чекають гострі гостроти, щирі істини та, звичайно ж, Гусак власною персоною.

Успішний успіх з ними не обіцяємо, натомість посмішка гарантована!

Розмітка: сторінки в лінію та крапку

Для кого: для тих, хто знає як краще

Будь-який блокнот має потенціал стати щоденником на 2023 рік. Але для цього потрібно витратити трохи часу і виявити креатив, щоб зробити його придатним для планування.

Є безліч референсів, як вести блокноти ефективно. Одна з технік – bullet journal. Для неї немає шаблону, тільки дві рекомендації: наявність "змісту" (індексу) спочатку для легкої орієнтації та нумерація сторінок

Не переймайся якщо спочатку не вийде прямий як у блогах. Пам'ятай, що ведення блокнота-планера — така ж навичка як жонглювання.

Вибирай: