Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Через декілька днів вже наступає дата? Чи, можливо, ти бажаєш зробити приємно другій половинці просто так, без пріводу? Щоб допомогти тобі позбавитися від багатогодинних пошуків того "що б такого подарувати", ми склали ТОП списочок подарунків, які ну просто любов з першого погляду. І якщо ти читаєш цей текст - це знак! 

 1. Сертифікат Люблю Дарю від хулігана нашого серця - Гуся, 500 грн
Якщо ти хочеш сказати про свою любов ефектно і точно вгадати з презентом - це однозначно подарунковий сертифікат, який дасть можливість вибрати все, чого твоя половинка тільки забажає - весь асортимент Gifty в її розпорядженні.
Також, для тих, хто точно знає, чого хоче і сильно любить все контролювати - стильні подарункові сертифікати від ілюстратора Жені Олійник. 

 

Подарункові сертифікати

 

2. Чашка Нінавіжу-Люблю-Абажаю з Гусьом, 249 грн.
Вся палітра емоцій в одній чашці. Любов, вона, може бути різною, ми всі це знаємо. Любов то терпить, то терпіти не може. То плаче, то сміється. То обожнює, то ненавидить...

3. Наклейки на ноутбук та телефон, 30-49 грн.
Набір стікерів з Гусьом для тих, у кого з гумором все Ok і для тих, хто хоче злегка розбавити ванільну романтику часткою здорового сарказму.
А для любителів пофілософствувати і для людей з тонкою організацією душі - набір стікерів від Ярини Саєнко.

 

Подарунки з колекції Гусь

 

 4. Сумка Струни, 320 грн.

Еко-сумка від Ярини Саєнко про чуттєвість. Про те, що любов - це музика. І по-справжньому любляча людина відчуває, які струни в душі партнера потрібно торкнутися, щоб любов зазвучала красивою мелодією!

5. Листівки про Кохання, 20 грн.

Серія листівок про те, що насправді важливо. Про вміння бачити серцем. Бути поруч. Відчувати, торкатися, насолоджуватися один одним.

6. Листівка-Пазл, 80 грн.

Це, мабуть, один з самих оригінальних подарунків ever! Скласти двох закоханих жирафів, як символ бажання бути разом “Навіки віків”. Або двох рибок, які як Інь і Янь ідеально доповнюють один одного. "Дозволь мені потонути в тобі" - безмовно говорять рибки ілюстратора Марти Гожої.

 

Подарунки Саєнко

 

7. Подарункова коробка з Гіфт-тагом Happy Valentine”s Day, 69 грн.
Важливий не тільки подарунок, але і те, як він піднесений. Ми пропонуємо дарувати красиво! Стильна біла коробочка з стрічкою і гіфт-тагом, яка зробить перше враження про подарунок і трішечки продовжить інтригу - що ж там всередині?!

8. Подарунковий набір з колекції Гусь Надьожної
 Також, пропонуємо зібрати подарунковий набір з будь-яких товарів, представлених в колекції Гусь.  Його ставлення до життя не залишить байдужим нікого, тому з упевненістю складай цілий набір в подарунок своїй другій половинці, та по-більше!

Подарунковий набор Гусь
 
Ми, звичайно ж, склали цей ХІТ-парад презентів для тебе, але в рамки заганяти точно не хочемо.
Ми припасли таке різноманіття варіантів для подарунку, що у самих голова обертом.

 У Gifty ти зможеш підібрати подарунок і для нього, і для неї! І не простий, а з унікальними ілюстраціями найталановитіших художників України! Планери, календарі, чашки, еко-сумки, стікери, фартухи...ми подумали про всіх! І про тих, хто супер розумний, і тих, хто тільки вчиться. Про тих, хто bossy person і постійно вирішує питання. Про тих, хто супер діджитал і про тих, хто любить зависати оффлайн. І навіть для тих, кому грудкою в горлі всі ці дедлайни і взагалі на роботі все дістали - у нас теж дещо оригінальненьке є!

А як вишеньки на торті - АКЦІЯ до Дня Закоханих "Солодка парочка"!
- 30% на кожну другу річ до 14.02.2020.