Відповімо на всі Ваші запитання:)


Відповімо на всі Ваші запитання:)

60% Любов | 30% Магія | 10% Безумство

Що робить фартухи від Gifty унікальними і абсолютно особливими, так це нотка мистецтва! Але мова піде не тільки про це. А про те, як сильно тобі набридло вигадувати - що б приготувати сьогодні!? Про те, що у кожного з нас буває таке, що на кухню ми йдемо як на каторгу, а все через те, що зовсім немає настрою готувати.
 Ми подумали, що добре було б зібрати кілька ефективних лайфхаків, які допоможуть полегшити одвічні дилеми "що приготувати", і "як організувати дозвілля на кухні" так, щоб з'явилося бажання надіти кухонний фартух і підійти до плити ближче, ніж на 5 метрів:)

Читай також: ФАРТУХ - ПОДАРУНОК ЗІ ЗМІСТОМ І НОТОКОЮ ГУМОРУ.
Обирай той, який підходить саме тобі у розділі ФАРТУХИ.
 

Фартух на кухню Все горить
Кухонний фартух "Назва"


Отже, для того, щоб твій внутрішній Майстер-Шеф не помер в тобі остаточно, Gifty підготував ТОП-5 ідей, які заощадять купу часу і викликають бажання готувати смаколики для себе і домочадців:

1. Плануй меню. На тиждень. Або на місяць. Як тобі зручно. Це допоможе раціонально використовувати час, харчуватися правильно, урізноманітнити раціон і навіть заощадити бюджет. Зараз є спеціальні онлайн ресурси і додатки, які можуть це зробити за тебе. Втім, ти легко можеш зробити це за допомогою ручки та блокнота.

Читай також: КУХОННІ ФАРТУХИ НАРОДЖЕНІ НЕ ТІЛЬКИ СТОЯТИ БІЛЯ ПЛИТИ
 

Фартух Ай хев ноу айдіа та жовтий Кукбук
Блокнот CookBook та кухонний фартух “I have no idea what Im doing” 
 

2  Роби заготовки. Закупай продукти раз на тиждень (бажано в одному місці) і готуй їх по можливості наперед. Наприклад, можна почистити і нашаткувати овочі, розділити їх порційно по контейнерах і прибрати в морозилку. Діставати і додавати у страву при необхідності.

3. Керуй своїм настроєм. Як там кажуть: "Не можеш змінити ситуацію, зміни своє ставлення до неї". Зроби щось, що тебе порадує. Купи красивий фартух на кухню, включи улюблену музику, налий собі смачного червоного вина (можна, до речі, і безалкогольного) в красивий келих з льодом і перетвори приготування страв у свято. 
 Бренд Gifty шиє свої кухонні фартухи саме для того, щоб, надівши його, у тебе моментально піднявся настрій і ти надихнувся на приготування такої страви, яка ну просто пальчики оближеш! Наприклад, фартух для кухні від Жені Олійник "Режим митця ON" так прямо і натякає: одягни і розбуди свого творця - у тебе все вийде! А фартух для кухні "Їж, що дали" з легендарним Гусьом і притаманним йому гумором м'яко поставить на місце тих, хто звик надміру вередувати за столом. 
 

Фартух на кухню Їж що дали із саржи
Фартух на кухню “Їж, що дали”
 

4. Замов їжу додому. Ну, камон. Ти заслуговуєш хоча б один раз в тиждень просто не підходити до тої штуки з конфорками. 

5. Делегуй. Нехай один день в тиждень готує чоловік/син/брат/тато/сват. Тут навіть додати більше нічого. Бій повинен проходити на рівних. Або хоча б десь там приблизно на рівних:)

Підсумуємо. Для того, щоб від однієї лише думки "потрібно щось приготувати” у тебе не смикалось око, потрібні: план, заготовки, класний кухонний фартух, замовлення їжі додому, делегування, улюблена музика і келих вінішка :)